מסר ליום אהבה.

עליזה 63

New member
מסר ליום אהבה.

יש לרשום שם פרטי ושם האמא. גיל יענו רק מעל 18. סטטוס משפחתי. יש לרשום 5 מילים ראשונות שיעלו כגון: אהבה פחד שלמות שמש וכיוצ"ב. אני יסכם ויתן את המסר שלי. והמסרים ינתנו בעזרת השם עד סוף השבוע.כי כידוע לכם גם לי יש את העיסוקים שלי. .אני לא עונה במסר רק על גבי הפורום כל הפרטים פה.

איזה יופי ../images/Emo24.gif

אשמח מאוד לקבל מסר של אהבה שמי אסנת ושם אמי שרה נשואה חמש מילים ראשונות שעולות לי - אהבה, תשוקה, שמחה, ריגושים, יציבות. תודה יקרה :)

עליזה 63

New member
אסנת

אחת הסיבות שהתחתנת חיפשת איזה שהוא יציבות וחשבת שבנשואים תבוא היציבות. אבל עד שלא תתיצבי בנמשתך היציבות לא תגיע מכיון שבדרך את מפספסת אהבה גדולה לעצמך ולסובבים אותך. רוב הזמן את מחפשת ריגושים ונבהלת משגרה ואם תשכילי להבין שחלק מאינטימות זה שגרה אז תבוא גם היציבות בנשמתך. יש בך המון אהבה תפזרי אותה ותתני לכולם מבלי לפחד ואז יקרו לך המון ניסים ונפלאות בחייך. בהצלחה.

גילור

New member
מקסים ונהדר מצידך../images/Emo13.gif

אורית בת רינה בת 31 (בדיוק עוד חודש 32) נשואה+2 5 מילים שעולות לי: אהבה, בריאות, אושר, כסף, פחד המון תודה לך

עליזה 63

New member
אורית

פחד פחד פחד מלוה אצלך המון ממה את מפחדת? שלא יהיה מספיק כסף לעשות מה שאת רוצה?לילדיך? שיש פחד אין אמונה ואין את אהבתו של אלוהים להכס ולהרגיע את ליבך. תעשי מה שצריך ולמדי לבטוח בטהבתו של אלוהים ואז המרגוע יבוא ללבך ותחושי יותר אושר לעצמך ולילדיך. הגיע זמן אהבה ולהרגיש בטחון. בהצלחה.

גילור

New member
עליזה יקרה../images/Emo140.gif קודם כל תודה מקרב

לב. פחד הוא תכונה שאכן מלווה אותי, אך רק בזמן האחרון. אנחנו עומדים לפני שינוי משמעותי ואני חוששת ממנו מאוד. חוששת מתוצאותיו, חוששת מהטמון בו. מהבחינה הזו את צודקת. יחד עם זאת, פחד אינו אחד המאפיינים שלי בד"כ. פשוט תקופה כזו.

א י ו ש י

New member
איזה זכרון ,יפה../images/Emo13.gifראיתי אתמול

וכתבתי לך אפילו תודה על המסר בקומונה

א י ו ש י

New member
יפה?../images/Emo9.gifחן חן..אגב איה עם י' אחת

מצטטת אותך: עם כל הרצון הטוב שיש בך לפעמים לתת יותר את פשוט לא מסוגלת כרגע כי את נורא עייפה נפשית וזקוקה שיתנו לך . אל תתבישי לבקש עזרה ,כי אם לא תבקשי את פשוט תרגישי עוד יותר גרוע. יש לך אהבה רק דחקת אותה פנימה ואת לא מוציאה אותה החוצה למה.?תוציאי ותבקשי זה לא בושה פשוט תרפי. באהבה עליזה. כתבתי שזה מענין מאוד מה שכתבת אני אישית לא מרגישה שאני דוחקת פנימה אהבה להיפך מאוד מוציאה אותה ומראה אותה כל הזמן (לפחות לבן זוג ולבני היקר) מאוד אוהבת לתת זה נכון ולעיתים אכן אין כוח, כי כרגע בקושי יש לי כוחות לעצמי בגלל ההריון חן חן לך עליזה היקרה!!!

עליזה 63

New member
איושי חומד

לפזר אהבה לא רק לבעל שיהיה בריא גם סביבך. שתפי בחדות האהבה כי שום דבר לא שלנו .

מקסימה1

New member
הייי

שמי רונית שם אמי: מירי, רווקה חמשת המילים הראשונות שעולות לי: אוכל, חלום, ספורט, משתוקקת, אוהבת, תודה.

שלום אני חדשה

אהבתי את שכתבת ומנסה לקבל מסר ז'קלין בת לילי נשואה אהבה אושר שמחה משפחה אור אשמח לסיכום

המונשרי

New member
../images/Emo140.gifהנה גם אני מצטרפת

טליה בת פולה נשואה. חמשת המילים שלי גורל צחוק תקווה בית אושר. המון תודה לך.

סימה36

New member
הי חדשה פה וגם אני מצטרפת

שמי שמחה סימה בת אמל רות והמילים שעולות לי אור אהבה ילדים עבודה כסף. תודה סימה

תמר2002

New member
מצטרפת חדשה. עליזה - מקווה שעדיין

לא מאוחר לקבלת המסר. אורנה בת יעל. בת 38 גרושה. אהבה. תודה. הגשמה. רכות. איזון. בברכת שבת שלום לכולן!

למעלה