אני רוקיה באנימהקון !!!!!1111 ^O^
G Goggle Girl New member 30/12/05 #31 אמרתי לך לא!!! >< *חובטת על ראשה של חנ עם הקאטאנה* חנ רעה, רעה!
H Hinamori New member 30/12/05 #32 אני חנ טובה !!!!!!!111 אנימה קון. אנימה קון, אנימה קון. אנימה קון ? אנימה קון ^O^ אנימה קון, אנימה קון, אנימה~~קון. D: אמ, מה לא להגיד ? ._.
אני חנ טובה !!!!!!!111 אנימה קון. אנימה קון, אנימה קון. אנימה קון ? אנימה קון ^O^ אנימה קון, אנימה קון, אנימה~~קון. D: אמ, מה לא להגיד ? ._.
H Hinamori New member 30/12/05 #36 למה ? כי אמרתי אנימה קון ? לא הייתי אמורה להגיד אנימה קון ? אבל זה כיף להגיד אנימה קון !
G Goggle Girl New member 31/12/05 #43 לא, עד אז אני אוכל לקחת רגילה אני פשוט נגד התועבה הידועה בכינוייה "ליבתקון"
Y yuval chan New member 30/12/05 #33 לללללללאא!!!! אנימיתחפשתלרוקיה!!!!! סתם, בצחוק, אני להתחפש לשיניגמית רגילה D: אבל אף אחד לא ראוי להתחפש לרוקיה!!!!! רוקיה קדושה!!!! אני ליסגוד לרוקיה @_@ אני לעשות מה שק=רוקיה להגיד לי לעשות @_@
לללללללאא!!!! אנימיתחפשתלרוקיה!!!!! סתם, בצחוק, אני להתחפש לשיניגמית רגילה D: אבל אף אחד לא ראוי להתחפש לרוקיה!!!!! רוקיה קדושה!!!! אני ליסגוד לרוקיה @_@ אני לעשות מה שק=רוקיה להגיד לי לעשות @_@
Y yuval chan New member 30/12/05 #40 את לזייף מילים של רוקיה?! אז את ליהיות קורבן פולחן לרוקיה!!!!!!! מוההאהאהאהאהאהאהא!!!!!!!