מסר לחברי קדימה!

מסר לחברי קדימה!

אני שואל אותכם ברצינות אתם לא מתביישים?! איך אתם מעיזים להסתכל עליכם במראה?! לאחר שבנו העברין (עומרי שרון) של אריק נכנס לכלא באשמת שחיתות בנו של מניהיגכם! שאתם רואים בו מנהיג לא אני! זה שהוא אחד ממיסידי אותה תנועתכם ואחד מאלו שהחליטו על רשימת קדימה.. איך אתם לא מתביישים לצאת בכלל לרחוב? איך תוכלו להסתכל לילידים שלכם או לנכדים שלכם שיהיו לכם בעזרת השם להסתכל להם בענים לאחר שהם ישאלו אותכם נו באשמת מי המדינה שלנו הושחתה ונהרסה?! מה תגידו להם?! שלא ידעתם? לא יכלתם?! לא רציתם?! לכל הרוחות! אני פונה אליכם אומנם תחזרו בעצמכם ותודיעו עוד היום שאתם עוזבים את מפלגת קדימה!! למען כבודכם האישי!! דיי כבר לצביעות! היום זה עומרי מחר זה צחי נהגבי ובשבוע הבא מי יודע מי זה יהיה זה רק עינין של זמן עד שחצי מרשימת קדימה תחקר במשטרה.. כמו שאמרתי בהתחלה תנועה זאת נולדה על בסיס של שחיתות והיא גם תיגמר ככה.. ולסיום אני חושב שבאמת אנחנו צריכים להרים כוסית על כך שעומרי נכנס לכלא... ובאמת מענין למה אנשי קדימה באמת מפחדים להודיע תגובות רשמיות על מה שקרה.. לא מדובר כאן בצחוק בכלל מדובר כאן בח"כ בכיר ביותר שנכנס לכלא וגורם לתדמית ובושה לאומית למדינתנו מחר בבוקר כל העולם יפתח את העיתונים ויראה בגדול שכתוב שבנו של וכו... זה פשוט אסון!!

mean girl 16

New member
לא בדיוק..

אנשים קצת מבולבלים מהמפלגה החדשה של פורז. יש מקום להבהרה.

אתה מתלהם חמוד, אתה ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני לא מצביע לעמרי שרון.. אני מצביע לזה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0

the new L

New member
אתה כן מצביע לעומרי שרון

להזכירך ללא המנדט של עומרי שרון לקדימה לא היה שליש מסיעת הליכוד, היא לא הייתה מוכרזת כסיעה מתפצלת, ולא הייתה יכולה לקום כתור סיעה (וגם לא הייתה מקבלת מימון ודקות תעמולה לצורכי הבחירות)

שוב פעם.. בשביל שתבין..

אני מצביע לזה - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 לאיזה עובדות אתה מצביע? ואם אין לך.. התלין כנגד חברי מפלגת קדימה?!

the new L

New member
אני מלין כנגד כך

שהסיעה הוקמה בעזרת קול בכנסת של עבריין מורשע ומושחת. אתה לא מסכים שזה עצוב?

נראה לי שעוד לא ממש הבנת..

אני לא מצביע לעמרי שרון.. הוא בכלל לא חבר מפלגה :) אני מצביע לעובדות - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=345&a=66622&c=6856&sc=0&ssc=0 אולי הפעם, במקום לדבר בגנות עמרי שרון.. תתן לי סופסוף, עובדה שקשורה לחברי המפלגה שלך, תוך הצגת סימוכין?

the new L

New member
הסבר קצר

אני לא חבר מפלגה. אין לי מפלגה. ולכן אני לא יכול להציג סימוכין לתמיכה במפלגה שלי, כיוון שהיא לא קיימת. יש מפלגה שככל הנראה אצביע אליה בבחירות הקרובות, אבל זה הרע במיעוטו. לצערי כרגע אני לא רואה באף אחד מהמועמדים לראשות הממשלה כראוי לכך יותר מידי. ללא קשר לכך, אני שואל האם אתה מסכים שזה עצוב שסיעת קדימה (שאני מברך על הקמתה, שלא תבין לא נכון) קמה רק בזכות קול של חבר כנסת מושחת שהורשע בבית משפט?

קדימה קמה למען דבר אחד -

דרך שפויה ומתונה.. נקייה מראדיקלים. עצמה של עשייה במפלגה שמתמקדת בעתיד.. ולא בעבר. קדימה קמה למען העם ובזכותו!

the new L

New member
מדוע אתה מתחמק משאלתי?

קדימה לא קמה בזכות העם. קדימה קמה בזכות קולם של 14 חברי כנסת שהיוו שליש מסיעת הליכוד ובכך לפי החוק זכו למעמד של סיעה מתפצלת. זה התאפשר רק בזכות קולו של עומרי שרון שהוא כאמור קול מושחת. טוב שקדימה קמה. אני מברך על כך. רק עצוב על הדרך שבה זה קרה. ואני חושב שכולנו, שונאי השחיתות צריכים להצר על כך.

vantan

New member
להזכירך: 2/3 מסיעת הליכוד הם טרמפיס

טים של שרון שבלעדיו אף אחד אפילו לא היה שם לב שהם קיימים. שמותיהם ידועים בינתיים: יחיאל חזן (הפאנל ששכח את המוח), גורולובסקי, גבריאלי, גמליאל, קרא, בנלולו, כחלון ועוד כהנה וכנה. ולא נשכח את נעמי סיטי טאוור בלומנטל.

אני ישן.. לומד.. עובד.. יש בעייה?!

ממש לא בא לי להמשיך את הדיון עם אדם חסר סבלנות, סליחה. הדרך מבחינתי לא ממש רלוונטית.. אני מבקש את העתיד ומאמין ביכולות של חברי המפלגה. העבר - פחות רלוונטי מבחינתי.. גם אם הוא כולל את מה שאתה תארת.

למעלה