מסרים סמויים.

Witchcrafts

New member
מסרים סמויים. ../images/Emo189.gif

בכל שבוע בפינה יועלה נושא מסויים (לאו דווקא סמוי) שעליו נצטרך לדון, לתת דוגמאות (סצינות וכיו"ב) ולהחליט על גזר הדין. הנושא: סבלנות וסובלנות. "סבלנות (נ') - התאפקות, היכולת לסבול; סובלנות (נ') - טולרנטיות, חוסר קנאות לדעות או להתנהגות של אחרים." (אבן שושן)

מומינאמא - מלכת הסבלנות והסובלנות..

וול, יש את הדוגמא של מומינאבא והמסעות שלו, שהיא לא דואגת לו ויודעת שהוא יחזור בסוף ויסתדר... הממ, לא יודע..שאר העמק לא נראה לי כל כך מיוחד בעניין הזה, אנשים רגילים.

Witchcrafts

New member
למומינאבא יש קוצים. ../images/Emo3.gif

(אגב, פעם אני כותבת, למשל, "מומין אבא" ופעם אחרת "מומינאבא". זה לא מפריע לכם, נכון?) מומינאימא באמת הסבלנית והסובלנית ביותר בעמק. מה נסגר איתה, יש לה המון תכונות טובות. O_ם ונדמה לי שסנורקה אחריה. סנורק קצר רוח, פחות או יותר (כך גם מאי). סניף הוא סוג של אדיש - אכפת לו ממספר מועט של דברים, כשהראשון הוא הכסף. ואם כבר עניין הכסף עלה: כשהוא חושב שהוא יכול להרוויח משהו, הוא הופך לקופצני וכאלה, מה שמבטא את חוסר הסבלנות שלו בעניין. באשר לסובלנות: כשמגיעים אורחים חדשים, מומינאימא נורא סובלנית (וסבלנית) כלפיהם. כנ"ל לגבי מומינאבא, ואם אני זוכרת טוב, הוא סקרן מטבעו במדה מסוימת, אז יש לו את הרגעים האלה שהוא מנסה לתשאל את האורחים. או שאני מבלבלת, ניחא. וואי, שכחתי להתייחס בתשובה לאליסיה, למכשפה, למר המיולין ולסנופקין.

r0ei

New member
לא יודע

לדעתי הם נראים סבלנים מאוד, יש להם זמן הם חיים בשלווה ברוגע אוכלים יותר מסנוויץ חטוף מטילים בטבע ומומינאבא ומומינאמא לא ממש נוקשים במיוחד... אבל בכול זות יש להם {המון} זמן... נראה אותם מתעוררים כול יום ב-6 וחוזרים הביתה ב-4 מסקנה אחרונה הם היו אנשים מאוד עצבניי'ם אם היה מה שיעצבן אותם... מה כבר יכול לעצבן אותם!?{חוץ ממר המיולין}

לפי דעתי סנופקין הוא הכי סבלני...

הוא מסוגל לשבת שעות , לבהות בשקיעה ולנגן את אותה המנגינה במפוחית... יש אחד יותר סבלן ממנו? ונראלי שגם המיולין די סבלני.... כבר המון זמן הוא מחפש את אותו צמח ולא מוצא... אבל הא ממשיך לחפש... לא כ"כ הבנתי את הקטע הזה של המסר הסמוי הזה... אפשר להסביר לי שוב? י'קשת הבנה שכמותי... יוהווווו איזה מטומטמת ....

Witchcrafts

New member
לדעתי,

סנופקין יותר אדיש מאשר סבלני.
והאמת? זה לא ממש מסרים סמויים, אלא כללי יותר - כל מני מסרים וערכים שהתוכנית מעבירה. לא היה לי כוח לחשוב על שם אחר כשהתחלתי להריץ את הפינה.

למעלה