מסרים מסכות וזרעים

bugbuster

New member
מסרים מסכות וזרעים

ככה, ללא הקדמות מיותרות, לשאול אותך שוב, קסם שמסם, ולהיזדיין? תיזידייני איתי? אנא אינך חייבת להיות כנה. היי פרובוקטיבית אם רוצה, היי כלבה, היי זונה, היי מאמא טרזה, מי שרוצה, אבל היי את. או במילים אחרות, ביחרי מסכה שתהלום לך, שאולי לא העזת לפני כן לחובשה. ורק להזכירך, ישנו אקט הסרת מסכה בעצם חבישת המסכה, ובמיוחד במעשה איזה סוג מסיכה.
אין מה לבקש סליחה. אין מה. רק להגיד דברים ישיר. ככה. כפי שאמרת, אבל ללא סלח, ותבין. ככה כמו שכתכת, הגעתי לתחום, ועכשיו אני מפסיקה. השיחה הסתיימה. זה נהדר. ואני אתבשם לי בתהליך המדהים שראיתי בך במהלך זמן חטוף, נעה במישרעת רחבה ועמוקה של מבוגר לא עושה לי כלל וכלל, ועד ללו לא הייתי בזוגיות עכשיו, ושיחה אינטלקטואלית תתיגבר ליכדי הגעה לזיון איתך וגומר. אז השיחה נסתיימה, הייתה עצומה בכל מיקרה. ומקווה להמשכה במועד אחר. ואולי אני נחש. שטני ומשופשף. מראה פנים נינוחות ומסווה חיוך מכוער? מלוטש? של מי שמחייך לעצמו ואומר, פסדר, כן...היא אמרה כך וכך, והשיחה נסתיימה וגומר, אבל אבל הזרע ניטמן. הזרע של איך אני בזוגיות טובה, ואפילו כך אני ישובה מול גבר אחר במחשב, ומרטיבה. בום. יש משהו מדהים ביכולת להגיד על עצמך כביכול את הנורא מיכל. ואצל משופשפים, גם היא כבר טכניקה? לפיתוי וחיזור? להשגת זיון? כפי הדוגמא עכשיו דימוי השטן. וכאן אני לוקח ממך במינונים גבוהים נסיונות וניסויים ומאוויים שתמיד היו בי, ואולי לא העזתי מספיק, ועכשיו אינני עוצר בי. כן, אני מנסה. ללכת לקצוות. לא על חוד תער, אבל בפרוש על משטח לא מיושר כלל וכלל, אם לא חד. הללכת על הכל, על כל הקופה, ולו הקופה תשואתה זיון מהיר, ולו זה בוירטואל, והוירטואל הוא חלק, פן נוסף למציאות רבת הפנים והרבדים, ובמימד הזה הרי מתייחס אליך לא רק כאובייקט לזיון וגרוי אלא אולי ליותר, וכבר הזכרתי מקווה לפחות להמון המון שיחות בהמשך, אז ישנה כאן סתירה? כשאומר פסדר כזה. אז או קיי. השיחה ניסתיימה, ואחרי כן מוסיף ואולי גם זה טריק של זנאי מדופלם ומשופשף? תצטרכי את לקבוע. אני אחכה ואמתין.
אני לא עד כדי כך משופשף, אלא בנתינה לא לעצור בעצמי, וכך יצא לו אתמול שכתבתי "הזרע ניטמן." בליל התעוררתי ואוננתי, כיצד את כותבת : מאנייאק, טמנת זרע, הוא ניקלט. שזו אמירת חציית הקוו שהרשית לעצמך במיבחני הגבולות והתחומים בעליית המדרגה והגבההת הרף, ושממנה הקשר נמשך עד לרגע שאת נישגלת תחתי, אויי כמה אוננתי, וכמה חזק. הזרע ניטמן. הביטוי כל כך טעון. באותה מידה יכול לאונן על מצב של לחזור הבייתה אחרי לילה פרוע של מישגלים איתך ולמצוא מסר: "... הזרע ניטמן.. כותבת לך אחרי שיצאת ונסעת, כשאני רוויה בשפיכה שהשארת בי, בזרע, בזירמה, בהשפרצה, בהשפכה שלך. אני ללא גלולות, זיינת בלי קנדום, אני מרגישה מופרית. להישתמע, אימו בפוטנציה של הצאצא שיוולד לך. ..."
מסרים, מסכות, שטנים וזרעים ניטמנים.

כוכבית 1

New member
אחחח באגי

זנאי... כן. זנאי טומן זרע זנאי טומן מילים ומחשבות. זנאי אמיתי. אתה משו מיוחד אתה.

bugbuster

New member
כן, מניפולוציות.

פרישת רשתות? הטמנת פח? או עוד אלף ביטויים שאינם אלא בסופו של דבר מילים, מילים מילים.
כל הללו אינם אלא מושג שכבר הועלה כאן לא אחת.
ניפנוף זנב הטווס.
ניפנוף זנב טווס על פי העקרון הביולגי של אמוץ זהבי איננו התפארות במובן הראשוני המקובל, אל שימוש במיבחן מכביד. תיראי איזה ענק / תותח / מיוחד וייחודי / ושווה אני שיכל להיסתובב לי ככה בסבך, מגושם ומסורבל בזנב טווס שהוא אנטי סופר אנטי לכל דבר לעקרונות רבים של שרידה.
מניפולציה? שיהיה. ומה כל הברדברת הזו ביכלל, בת'כלס, נידיין?

למעלה