מסרים מהאהוב המת

מסרים מהאהוב המת

שלום לכם, יש לי שאלה ואני לא יודעת אם היא קשורה ממש לפורום הזה, לא יודעת אם אני בפורום הנכון אבל בכל זאת, ננסה: היה לי ידיד שהיינו החברים הכי טובים בעולם, ואני הייתי מאוהבת בו כל השנים. העזתי לספר לו במכתב שבועיים לפני מותו וקיבלתי ממנו SMS: "קיבלתי את המכתב, נדון בו כשניפגש" ואז הוא נהרג בפיגוע... כשנה או יותר לאחר מותו, עשיתי איתו תקשור אצל מישהי מדהימה ואמינה. בתקשור הוא לא היה מוכן לדבר על הפיגוע ואמר שהוא יכול רק להגיד את שעת המוות: 11:20 אני לא ידעתי שזו שעת המוות בזמנו, ואח"כ בדקתי וזה התברר כמדוייק. לאורך 6 השנים שעברו מאז מותו, קורים לי לפעמים דברים מוזרים ואני רואה אותם כמסרים ממנו. למשל לפני כמה שבועות נכנסתי לחדר שינה שלי, החלון היה פתוח אבל לא היו רוחות או משהו. חשבתי עליו, הייתי עצובה, ופתאום נהייתה רוח ו-2 תמונות גדולות שלו (לא ממוסגרות) שהיו מונחות על הספרים שעל המדף, פשוט עפו ונחתו ליד הרגליים שלי.... לדעתי זה מסר ממנו... לא? קורה הרבה שכשאני חושבת עליו או בוכה, פתאום אני נתקלת בסרט בטלוויזיה שמזכיר את הסיפור שלנו או קשור איכשהו למצב שלי - שלנו. אבל לפני כשבועיים נעצר לי אחד השעונים בבית. הבנתי שנגמרה הסוללה אחרי כל-כך הרבה זמן, אבל עד שקניתי סוללה חדשה והחלפתי, לקח לי שבועיים... כשבאתי להחליף את הסוללה פתאום קלטתי שהשעון נעצר בדיוק על השעה 11:20 !! לא דקה יותר ולא דקה פחות! מה הסיכוי שהשעון ייעצר דווקא על השעה הזו? אני רואה את זה כמסר ממנו שאומר (ובצדק) שהשעון שלי נעצר עם מותו ושהגיע הזמן שאחליף סוללה ואמשיך הלאה (דבר שעדיין לא עשיתי) מה אתם אומרים? ובמיוחד על הקטע עם השעון? האם אני מגזימה ומחפשת בכוח לראות ממנו מסרים? גם קורה לי הרבה שכשאני חושבת עליו ופתאום שמים את השיר שלנו ברדיו... או שפתאום אני רואה מישהו ממש דומה לו. תודה...

רותי 11

New member
אני לא חושבת שאת מחפשת בכוח מסרים

אבל סיימת את הדברים שלך בכך שאמרת שהוא מנסה לרמוז לך שתמשיכי הלאה וזה נכון, מבחינתו הזמן שלו בגוף הפיזי כ... (לא יודעת מה השם שלו) הסתיים אבל שלך עדיין ממש לא, הוא רוצה להראות לך שהוא איתך והוא קשוב לך, אבל באמת הגיע הזמן שתמשיכי הלאה אל תעצרי את החיים חבל, הקשר ביניכם הוא נשמתי ומן הסתם אתם תפגשו שוב, לא בצורה שנפגשתם עד כה אבל בהחלט אתם תפגשו, אם זה לאחר המוות או בתקופת חיים אחרת.

למעלה