מסקרן

שאמאן20

New member
מסקרן

בהנחה שאדם מממש לחשים בעזרת כח הרצון שלו, האם נכון להגיד שהוא יכול לכפות את הרצון שלו על מישהו אחר בתנאי שהוא "רוצה" יותר? או שעצם היותו מאג מחזקת או מחשלת אותו או את רצונו?

RainBird

New member
כן לשתי השאלות. כוח הרצון מתעצם באימונים המאגיים זה נכון. ובנוסף ניתן לכפות את הרצון המאגי ולשלוט באדם אחר. זה הבסיס ללחשי שליטה באדם למשל. זה לא מומלץ, זה מתיש ולא נוח, אבל זה אפשרי. ארדן.

שאמאן20

New member
סבבה, תודה

אני לא מהמומחים בתחום, אבל זה מסדר לי את הכל הרבה יותר טוב. זה גם גורם לי לחשוב ששליטה באנשים זה כנראה מהדברים הכי גוזלי אנרגיה שיש.

זה דורש רמות אנרגיה כמעט דמיוניות

צריך להיות מאוד מיומן ועם רצון ממש חזק..

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

צריך אשכרה להיות אובססיבי לזה כדי להשקיע בזה כ"כ הרבה.

RainBird

New member
זה לא דורש כמות כזאת גדולה של אנרגיה. פשוט הרבה השקעה, ריכוז ורצון. עשיתי את זה פעם. לא היה שווה את זה. וזה נגמר רע.

תלוי מה.

להשפיע על רצון של בן אדם אחר? עושה את זה כל יום בעבודה. פשוט, לפעמים, יש שקט, שעה מתה, ואז סוףסוף אני יכולה לשבת לקרוא עיתון ולנוח.... רק ש- יש את הלקוחות שאני קוראת להם "המהססים". הם עומדים בפתח החנות עם רגל אחת בפנים, רגל אחת בחוץ, ולא יודעים אם בא להם או לא. מה אני עושה? בכלליות, זה משהו כמו -תמשיכו ללכת.. לא בא לכם בייגל לא בא לכם בייגל- אני מניחה שהרצון שלי להמשיך לשבת יותר חזק מההיסוס שלהם. מה גם שלא קשה להשפיע על אדם שעדיין לא החליט. עובד כל פעם
שילכו לאכול פיצה.. אין לי כח לקום
זה הכיף שלי בעבודה, לראות איך זה עובד

Tatu4Taty

New member
או

שזה נראה מאוד כאילו פשוט לא בא לך למכור להם בייגל אז הם מחליטים ללכת למקום שישמו יותר לב אליהם. בד"כ במקומות עבודה, כשאתה נראה יותר "מזמין" ללקוחות יש הרבה יותר סיכוי שהם יקנו ממך. אבל אני מניח שלך זה לא מפריע בהתחשב בזה שאת המוכרת ולא המנהלת :p

לאא, אני כולה "קוראת עיתון"

תאמין לי שבאים כאלו פריקס לחנות הזו.. זה לא יאמן.. ממש הבעיה האחרונה של הלקוחות שלנו לבקש ממני עזרה. LOL

Bassman

New member
זה לא דורש יותר מדי אנרגיה

כי רוב האנשים לא יהיו מודעים ולא ינסו להתנגד... להתנגד לזה דורש יותר מרק רצון. זה דורש מודעות עצמית נורא גדולה. לרוב האנשים אין את זה... ואנרגיות יש תמיד מסביבנו, אין לי בעיה פשוט לקחת קצת מהאוויר (או לחלופין מהגשם שלא מפסיק לרדת) או אפילו מהאדמה אם יש לי ח לקת אדמה פתוחה... אנרגיות מהשמש מכל מקום

Bassman

New member
הגמלים זה לייט../images/Emo13.gif

זה יותר עוזר לי למדט מלשאוב אנרגיה

RainBird

New member
אין רעל לייט זוכר? ואם אתה צריך סמים בשביל מדיטציה מצבך רע ../images/Emo13.gif

למעלה