אולי מגלגול אחר?!
E Effoliation New member 12/12/07 #1 מסקרן לדעת...../images/Emo210.gif כמה מכם [אם בכלל] סטרייטים? אגב, אני דניאל, בת 16 מת"א.
ה הייסורים והאקסטזה New member 13/12/07 #2 אני לא חושבת שיש פה כאלה שכותבים קבוע מידי פעם נכנס/ת סטרייט/ית עם שאלה וזהו.
כ כiכב ijפל New member 13/12/07 #3 ../images/Emo41.gif ברוכה הבאה דניאל.. זה אומר שאת סטרייטית? ;] יש פה מכל הנטיות וכן גם כמה סטרייטים בודדים אני מניחה אני ביסקסואלית בכל אופן ברוכה הבאה והשתלבות נעימה שתהיה לך...
../images/Emo41.gif ברוכה הבאה דניאל.. זה אומר שאת סטרייטית? ;] יש פה מכל הנטיות וכן גם כמה סטרייטים בודדים אני מניחה אני ביסקסואלית בכל אופן ברוכה הבאה והשתלבות נעימה שתהיה לך...
M moshik bz New member 13/12/07 #5 היי ../images/Emo13.gif מושיק בן 16 מהמרכז אני לא מאמין שיש פה הרבה סטרייטים השתלבות נעימה!
E Effoliation New member 14/12/07 #11 תודה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif לא, זה לא אומר שאני סטרייטית, אבל כן-אני סטרייטית.. [רק לא רציתי שתסיקי את זה מהשאלה.. ] בכל מקרה תודה רבה
תודה לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo210.gif לא, זה לא אומר שאני סטרייטית, אבל כן-אני סטרייטית.. [רק לא רציתי שתסיקי את זה מהשאלה.. ] בכל מקרה תודה רבה
ז זהירות קלישאה New member 14/12/07 #12 אני! סתם, אם יש מישהו לא סטרייט בעולם זה אני. אבל ברוכה הבאה בכל אופן. כאילו, סטרייטית זה מגניב, בחרת נכון וכל זה.
אני! סתם, אם יש מישהו לא סטרייט בעולם זה אני. אבל ברוכה הבאה בכל אופן. כאילו, סטרייטית זה מגניב, בחרת נכון וכל זה.
I i love gay boys New member 14/12/07 #13 ../images/Emo120.gif דבר ראשון - ברוכה הבאה. דבר שני - אני סטרייטית. בסופו של דבר גם עלייך יגידו שאת לסבית. אם תשארי פה מלא זמן.
../images/Emo120.gif דבר ראשון - ברוכה הבאה. דבר שני - אני סטרייטית. בסופו של דבר גם עלייך יגידו שאת לסבית. אם תשארי פה מלא זמן.
E Effoliation New member 14/12/07 #15 בסופו של דבר,../images/Emo210.gif לא אכפת לי מה יגידו, אכפת לי מהאמת שלי..
L lidor203 New member 14/12/07 #16 אניייייייייי לפחות עד שליאור תכריח אותי לשנות את דעתי XD מממ לידור מראשון בן 16 ברוכה הבאה!