מסקרן אותי

Clueless Maiden

New member
מסקרן אותי

קורה לכן שנורא לא נעים לכן מההורים של החבר כי אתם גונבות להם את הבן שלהם יציאה אחרי יציאה? אתן חושבות שלהורים זה באמת מפריע?

B o o o o M

New member
ואי זה הכי רע בעולם

מאז שאני וחבר שלי ביחד הוא מתקשר קודם כל אלי בכל הזדמנות ובגלל זה יוצא שהוא הרבה לא מדבר עם המשפחה וכל זה וממש לא נעים לי..אבל המשפחה שלו אוהבת אותי כזה, ואני תמיד באה אליהם לארוחת ערב בסופי שבוע אז כאילו יוצא שהוא מבלה זמן גם איתי וגם איתם.. ובבית... ואז אנחנו יוצאים בערב כשההורים שלו בדר"כ כבר הולכים לישון... כך שזה יוצא טוב :]

כן זה לא הכי נעים...../images/Emo4.gif

גם אלי הוא מתקשר לפני המשפחה וזה.. אבל באמת שהם חמודים לאללה וכשאני באה אמא שלו כל הזמן אומרת שאני אשאר וזה כדי שאני לא אתגעגע
"מסכנה טל תן לה להינות קצת, מה היא צריכה לשבת כל היום בבית ולהתגעגע אליך? אתה במילא קוף" וכל מיני כאלה
משפחה שרוטה...

לילי123456

New member
וואי זה באמת לא נעים...

גם אליי הוא תמיד מתקשר קודם ויוצא שאיתם הוא לא מדבר בכלל ולפעמים יוצא לי לראות את אמא שלו והיא שואלת אותי אם הוא דיבר איתי חח וזה כזה לא נעים
הרבה פעמים אמרתי לו שלא נעים לי וזה...אז הוא אמר שאמא שלו תמיד אומרת שיצא ויהנה [למשל שנסענו לבומבמלה] אבל אני בטוחה שזה לפחות קצת מפריע לה:/

B o o o o M

New member
ואי!

גם אותי אמא שלו כל הזמן שואלת את זה חחח וגם חבר הכי טוב שלו הוא למד כבר- ישר מתקשר אליי כבר, כי חבר שלי בדר"כ לא עונה, והוא יודע שאני מדברת איתו באופן קבוע חחח

McBlack

New member
האמת... ממש לא ../images/Emo4.gif

לפעמים אחד ההורים או האחות מתקשרים לשאול אותי אם הוא התקשר... לרוב זה קורה כשהוא בשטח ושבמילא אסור/אין לו זמן לדבר עם אנשים X: ובסופ"שים, לרוב אני באה אליו... וכשאנחנו באים לבית (יש לו גם דירת חדר באותו מקום) יחד היא תמיד ניגשת אליי קודם
הם לא צריכים הרבה זמן יחד...

החבר כל ערב בבית

אז מרשים לי לגנוב אותו לסופ"ש. וכשהוא היה בקורסים שונים, קק"צ וכו', אז ההורים שלו ידעו שהם לא יזכו ממנו לטלפון, אז אבא שלו היה מתקשר אליי לשאול מה שלומו. אבל מישהו שיצאתי איתו פעם, זרק לי איזה יום אחד, "את יודעת, יש לי חברים, משפחה, אני לא יכול להיות איתך כל פעם שאני יוצא", שזה היה כל שבועיים, ככה שאם לא הייתי רואה אותו לא היינו מתראים חודש, והוא גם עצבן אותי לפני זה אז זה שבר אותי, אחרי שהוא אמר את זה ישר באתי לו ביציאה: "אז שיהיו לך אחלה סופ"שים עם החברים והמשפחה, אני כבר לא אגזול לך זמן יקר"... נכון הוא צודק, אבל הוא היה קקה, בלי קשר למשפט הזה, ואחר כך כמובן הוא התקשר לבקש סליחה, אבל לא רציתי.

nothingness

New member
אני חושבת על זה לפעמים..

בעיקרון הוא לא יוצא הרבה יחסית, ואני יודעת שתמיד שיש לו סעפש או סתם זמן פנוי הוא דבר ראשון מתקשר אלי ואז לאמא שלו, אבל לא נראה לי שהיא יודעת שהיא בעדיפות שניה.. חח. ובקשר ליציאות, ברור שעד שהוא יוצא הוא מעדיף להיות איתי, אבל בגלל שאצלנו יש את העניין של השבתות (שני שומרי שבת) ויש ארוחות משפחתיות ותפילות וכו'- נראה לי שזה בסדר. וחוץ מזה אין לי נקיפות מצפון :)

למעלה