מסקרן אותי...

Chivalrous

New member
מסקרן אותי...

מי היה בפורום, בשעה האחרונה. גם גולשים "סמויים" מתבקשים להרים יד.

Chivalrous

New member
יש לי שאלה...

האם מה שנמחק, לא היה ראוי שיימחק עוד קודם ? ואם לא נמחק עד אז, האם לא היה מן הראוי לתת לציבור לחשוף מי הוא מי (או מה), ולהחליט ?

הסקרנות

הרגה ת'חתול(ה)
עכשיו

Chivalrous

New member
החתול(ה)

מתבקש(ת) לבקש מן המחק, להסביר מה בינו לבין העיפרון.

d a n i e l s 5

New member
יש לי תשובה.

לא יודעת לגבי "יימחק עוד קודם" הגעתי 10 דקות (פחות או יותר לפני שנמחק) , ולא ממש עקבתי כמה זמן לפני הכל התחיל. יכולה לנחש ש..אולי גם ה"מוחקות בע"מ" לא היו כאן. או שאולי הן היו אבל לא מצאו לנכון למחוק בשלב ראשון של השיח. רק מנחשת לא עונה המקומן. לחשוף מי הוא מה....כאילו דאאאאאאא, כאילו זה אפשרי, כאילו זה מעניין? והכי ראוי בעיני שנמנע מהציבור הרחב מילים שלא מכבדות אף אחד . זאת דעתי האישית ולא הציבורית.

Chivalrous

New member
וכעת, שהיא מחקה...

היא התפנתה להכין ארוחת ערב ? לא בא לה להקיא ? העיקר... שיש מי שאוהב להקיא. הכינוי לא מדבר בעד עצמו ?

ידידי המלומד , איש הספר והשירה

מדוע הנך לוקח ניק כפשוטו? ובכלל הרי כידוע לכל אינך מתעסק בפרטים אישיים , אז הנח לניקי ודבר על מעללי מחיקה וענינים ברומו של עולם.

Chivalrous

New member
כבר כתבתי, שם בשירשור שנמחק

שידידים בוחרים. ושאין בינינו כימיה. כי אני פשוט לא אוהב את הניק שלך. וזה היה עוד לפני, שסיפקת הוכחות למה שהטיח ידידי המלומד ניר, שאתה אכן "טלה צפוני".

deena

New member
אני מודעת לכך שקיימים גולשים

שחושבים שאני וקטי מסתובבות עם מחשב נייד מחובר בUSB לישבנים הלא משותפים שלנו, אבל טעות בידם. נקראתי למחיקה אמש שהייתי מאוד רחוקה נפשית ופיזית מהמחשב. מיד כשסיימתי למחוק, חזרתי לעיסוקיי (שלחלוטין לא כללו העפת מבט למסך). אני חושבת (למרות שאני נקבה) שיש גולשים שצריכים דחוף להכניס לעצמם פרופורציות לחיים, עיסוקים אחרים מלבד לבהות 24/7 למסך ולבדוק מי מנסה לרצוח את מי וירטואלית, לבחוש בקלחות לא להם ולנסות לעורר פרובקציות מתוך שעמום אישי,ובמקרים מסויימים שיתחילו ליטול תרופות הרגעה בדחיפות. חום יולי אוגוסט בעיצומו? אתמול כתבתי משהו על איפוק, היום אני משתדלת מאוד להתאפק בעצמי.

דמדומים

New member
יודעת...

אין זה העונש שלך לנהל הפורום,כמו גם אינך עושה פה לאף אחד טובה. נהפוך הוא,יש יגידו את כמעט כמו דבק מגע.וגם שאישית לא מתנדב,משוכנע שלא חסר. עצם העובדה שיש פה אנשים שמצליחים להרגיז אותך {בצדק או שלא} לא עושה זאת בסדר {ובטח שלא חכם}לפתוח כזה פה...אז נכון,יודע שאת אנושית,ומותר לך כאחת האדם,להגיב לכתוב וכו וכו וכו אבל במידה ומעונינית את לרכוש מינימום כבוד שיאפשר לך לנהל בנוחות, זה לא הדרך...נהפוך הוא,מתבונן מהצד יכול אפילו לחשןב שמעונינית את בהסלמה.מציע תקראי שוב את ההודעה שלך,ותשנני לבד את חמשת הנקודות ששוות מחיקה,כמו גם האחת שעל פי חוקי תפוז שווים גם חסימה. ההתחכמיות שבתשובה אולי עוזרות להקל על איזה מצוקה רגעית,אבל על חייך רק מקשים. עיוור היה רואה זאת. אין סיבה שאת לא.

אא ניר

New member
.

לא שבא לי להיכנס לזה, ברם, רציתי שתדע, שבעקבות המחיקה המאסיבית, בקשתי להסיר גם שתיים שכוונו אלי. חושב שמחקו ? לא. לא מחקו. הן עדיין עומדות. רק שתע. וגם שתדע, שלא לגמרי אכפת לי.

למעלה