מסקרן אותי...

Chivalrous

New member
ניר...

כנראה שיש לנו על מה לדבר. ואני משוכנע, שנמצא את הזמן המתאים.

ניר יקירי

הידעת כי בגוף האדם ישנו עצב המקשר בין העין לפי הטבעת? הוא נקרא "עצב הראייה האנאלי" ואחראי לראייה מחורבנת של החיים. אם אתה לא מאמין תנסה לתלוש שערה מהתחת ותראה איך תתחיל מיד לדמוע...

Chivalrous

New member
עכביש...

כמי שפגש אותך, פנים מול פנים, ושיודע, שאתה בסדר, ואפילו נחמד, אפשר לקרוא אותך לסדר ? כי אני ממש, אבל ממש, לא מבין מה נפל עליך.

אא ניר

New member
נמאס לי !

נמאס לי ! נמאס לי, שאתה חושב שכל מה שאתה מוכן לעשות, גם אני אסכים. זה שאתה עושה דברים חולניים שכאלה, רק כדי לדעת יותר על החיים, לא אומר שגם אני ארצה. ברשותך, אני בוחר להישען על הנסיון שלך. לילה טוב. נו..חני.. מה תאמרי על זה ...??

חייב להגיד לך

אם חשבתי שההוא גויילם, אז אתה באמת גדול יותר. הוא נתן הצגה שהראתה מי הוא באמת, והנה אתה בא גם בתמונה המטופשת קודם וגם ביציאה האנאלית המופלצת שלך( אתה זה שאוהב להריח נודות מתחת השמיכה)ומוכיח שלכל גויילם יש גויילם גדול יותר

אני הייתי

ולא סמוי ומצר על שנמחק מה שנמחק, מאמין שה"ציבור" היה רואה ושופט . מרגיש קצת כמו ילד בסרט של מבוגרים שיש סצינה מפחידה מכסים את עינייו, פה כולם בוגרים ויכולים לעמוד באי אלו ביטויים קשים כמו חלחולת או ידידי המלומד. לא ראיתי דבר וחצי דבר ששווה היה מחיקה וחושב שהסתרת אינפורמציה לא פוגענית הינה זלזול באינטלגנציה של באי המקום.

Chivalrous

New member
את עושה טעות גסה.

אולי לכל מטבע יש שני צדדים, ולא כל הנוצץ זהב, אבל פה, מדובר במקרה ממש קיצוני.

../images/Emo13.gif התחושה שלי אומרת שהוא לא

יעדכן ואם כן, מסוגלת לשפוט נכונה אגב, מזכירה לך שאתה עוררת את "סקרנות החתול".......

ולא, לא טורחת אפילו לברר מי עומד

מאחורי איזה ניק פשוט היה ברור לי שעדכון במסרים יוציא את ה"עוקץ" מכל הסיפור...

Chivalrous

New member
לא אוהב מסרים.

אבל מה שנמחק, היה חלק מן השירשור הזה. כאשר, לאחר ש-"אוהב להקיא" סיפק הוכחות לכך שהוא "טלה צפוני", ועניתי שאני זוכר (את בית הערבה, פיסת מדבר צרובה), ושאני זוכר, שכתבתי פעם "בריון קטן, אלים, שקרן" וששכחתי עוד שני דברים שכתבתי (אבל בטח עוד אזכר) ושכל עוד הגברת הכחולה הראשונה נמצאת, אני יודע שהתנצחות איתו פירושה חסימה. ולכן איחלתי לו "סע לשלום".

חחחחחחחח

אתה חמוד אתה הטלה הזה , שעיר לעזאזל שלך. הדמיון שלי לטלה הוא כמו שלך לתימניה , הקשר עוד פחות. ואכן אני מצר שהשרשור נמחק, כי הייתי שמח לראות ה"תנצחות " בודדה . אגב התנצחות, שנינו יודעים לונלי שלהתנצח איתך זה קלי קלותו ואין לי ענין במשקל נוצה. חיים ארוכים

למעלה