מסקרן אותי.

עכשיו הכל מובן. [טוב, לא הכל,

אבל חלק רחב]
רבה.

יש לי תיקון קטן...

אונס = כפיה כל דבר, שמתבצע תחת כפיה הוא אונס! באשר לחוק אונס הוא כל פעולה, שיש בה אלימות וסקס המשולבים יחד, נגד רצונו של הקורבן. מזמן שונה המינוח "אונס" ל"תקיפה מינית" והמינוח "נאנס" השתנה ל"קורבן תקיפה מינית".

זה לא פירוש שלי..

זה לפי לשון החוק (שסקרלט טרחה ומצאה). המינוח וההסבר מצוינים שם בפירוש. בנוגע להגדרה מילולית , אכן אונס הוא דבר שנעשה בכפיה. אני לא יודעת איכן המינוחים שונו, ואולי גם לחוק נוספו שינויים, אבל על פי החוק שמצורף בתחילת השרשור יש הבדל בין השניים. מה שכן, יאמר לזכות החוק שהעונש הוא זהה במקרים של תקיפה בכח, כלומר חמרת המעשים זהה! (למרות שלטעמי העונש לא מספיק..)

דרך אגב - ../images/Emo51.gif לסקרלט

אחרי שהעלת את הנושא, סיקרן אותי לדעת מה בדיוק החוק אומר בעיניין אבל כמו שאני מכירה את עצמי לא הייתי הולכת לחפש. אז תודה על הקישור (ועל ההערות והשאלות המכוונות, גרמת לי ממש לבדוק אותו לפרטיו, חשבת פעם להיות מרצה?
)

אין בעד מה, גם אותי זה נורא סקרן

ואני דיי עצלנית לרוב, אבל הפעם הייתי חייבת.
על הפרשנות. ובקשר מרצה - לחשוב על צעירים נוטפי הורמונים יושבים מולי גורמת לי לעשות דברים לא חינוכיים.

לא חינוכיים, אבל חוקיים ../images/Emo9.gif

בגיל אוניברסיטה הם כבר מעל גיל 18 ואין יחסי עבודה, אז מותר!!
איזה מזל שחקרנו את החוק..

לפי סעיפי החוק שהבאת

היא בצעה אונס, ודינה 20 שנות מאסר. 345. אינוס (א) הבועל אשה (2) בהסכמת האשה, שהושגה במרמה לגבי מיהות העושה או מהות המעשה... הרי הוא אונס ודינו - מאסר שש עשרה שנים. (ב) על אף האמור בסעיף (א), דין האונס - מאסר עשרים שנים אם האינוס נעשה ... (1) בקטינה שטרם מלאו לה שש עשרה שנים... (ג) "בועל" - המחדיר איבר מאיברי הגוף או חפץ לאיבר המין של האישה;

הגעתי מטיול שנתי....../images/Emo41.gif

אני צריכה לישון על זה קצת....
ומישהו גנב לי את הכוכב...
חכה חכה...

למעלה