מסקרן אותי

YanivYair

New member
מסקרן אותי

מה מי שאוהב את הנטאשות חושב? ההופעות שלהם אף פעם לא היו בסגנון פומפוזי, אלא צנוע ומסוגר( אולי בדומה לאופי שלהם...?) לא במקומות המוניים כדוגמת משינה ( ד"א שמעתי פעם התייחסות של מיכה למשינה ולהבדלי האופי בין שתי הלהקות) וכעת למה שמסקרן אותי. הייתם רוצים שזה ישתנה? שלא כל הזמן הם יאמרו את אותם קטעי קישור בהופעות? או שהייתם רוצים שהם ישארו כך, כי הרי זה מה שמייחד אותם ומציב אותם מעל להקות אחרות? בקיצור סתם מעניין לשמוע מה הדור הצעיר חושב...

Yael Floyd

New member
אני אוהבת בד"כ הופעות קטנות

אבל אני חושבת שדווקא רדיו בלה-בלה היה צריך הופעה גדולה, משו בסגנון ההופעות של פינק פלויד, אבל מן הסתם אין להם כסף, כנראה שזה לא יקרה.. אבל לשאר הדיסקים שלהם אני מעדיפה את ההופעות הקטנות והמרגשות.

exit_from_here

New member
שאלה טובה

אני מבחינה אישית לצערי לא הייתי בהופעה שלהם בכלל,אבל האחים שלי היו עוד בהופעות שהיה רק את הדיסק הראשון וממה שהבנתי מהם ההופעות הכי שוות של נטאשה זה בקטן,באולמות. אני אישית גם פחות אוהב הופעות צפופות וכל זה... והקטעי קישור של נטאשה טובים למרות שהם ממוחזרים,זה נחמד לשמוע תמיד ב"על קו הזינוק" את כל הקהל "בואו נשמע אתכם" ביחד עם שטרית וכל זה. ההופעות של נטאשה כרגע הם המוניות כי זה איחוד וחלק מאיחוד זה לעשות כסף איו מה לעשות,אבל בניגוד למשינה המחירים לנטאשה סבירים.

הממ,

וגם אני לא הייתי בהופעה,ובכל זאת דוקא מהם יש לי ציפיות גדולות. להפך,אני שונאת לעמוד בהופעות,לקפוץ בהופעות,הופעות גדולות. שונאת. ולא יודעת,נשמע יותר מתאים בהופעות שלהם הופעות קטנות ואיטימיות. כמו שאיל אמר,מה לעשות.

N a V e

New member
כל הופעה והיחודיות שלו...

אני מאוד אוהב הופעות אנרגטיות(כל עוד אין זיוף ואין צביעות של "אנרגיות" והם טבעיות).אבל גם הופעות אינטמיות זה דבר נפלא.

michal optimit

New member
../images/Emo45.gif

אני מאוד אוהבת הופעות אנרגטיות..אבל יש משהו מיוחד בהופעות אינטימיות. ה"קשר" שהאמן יוצר איתך.. (ניסוח גרוע) יש אמנים, שסגנון הופעה שמתאים להם, הוא באמת אנרגטי, ויש כאלה שהופעות אינטימיות זה מה שמייחד אותם.. החברים של נטאשה, צריכים לדעתי להופיע בהופעות אנטימיות וקטנות. (ולהופיע יותר, ולהפסיק לקרוא לזה ה"איחוד,")

למעלה