מסקרן אותי מאד

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
1.מהיכן נוסלגיה הביאה את הידיעה שחסמתי את סבא?.
2.מהיכן נוסטלגיה הביאה מה נכון עבור סבא, ? ומה ההחלטות שלי? :-):
מצטטת את נוסטלגיה:)
"הדבר היחיד שנכון, הוא התרחקותו מחורזת שלא תחסום אותו שוב, כי ברגע שהודה בכינויו החדש לאחר שהתגלה וזה אסור עפ"י התקנון להיכנס בכינוי חדש לאחר שנחסמת".

בדיוק מהקובץ שביקשת שיימחק.
"הדבר היחיד שנכון, הוא התרחקותו מחורזת שלא תחסום אותו שוב, כי ברגע שהודה בכינויו החדש לאחר שהתגלה וזה אסור עפ"י התקנון להיכנס בכינוי חדש לאחר שנחסמת".
אף אחד לא הציג את ההחלטות שלך, אלא את נהלי תפוז, שאם מישהו נחסם פותח כינוי חדש, גם הכינוי החדש ייחסם.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
בדיוק מהקובץ שביקשת שיימחק.

אף אחד לא הציג את ההחלטות שלך, אלא את נהלי תפוז, שאם מישהו נחסם פותח כינוי חדש, גם הכינוי החדש ייחסם.
אהההה אז מישהו אמר משהו, הבנתי!
:שלא תחסום אותו שוב" זה לא נקרא החלטה שלי? אחליט לבד אם לחסום ומתי לחסום. :)

כוכבית מצויה

Well-known member
אהההה אז מישהו אמר משהו, הבנתי!
לא רק אמר, טען שמי שחסום יש קו על הניק שלו והעלה תמונה להראות על מה הוא מדבר (אני לא הצלחתי לפתוח את התמונה). כנראה רק מנהלים רואים את הקו הזה. כך שכנראה לפחות למתי שהדברים נכתבו סבא היה חסום. זה כמובן לא אומר כלום לגבי מי חסם אותו.
החלק הזה בשרשור נמחק לבקשתך.

שמלת תחרה1

Well-known member
לא רק אמר, טען שמי שחסום יש קו על הניק שלו והעלה תמונה להראות על מה הוא מדבר (אני לא הצלחתי לפתוח את התמונה). כנראה רק מנהלים רואים את הקו הזה. כך שכנראה לפחות למתי שהדברים נכתבו סבא היה חסום. זה כמובן לא אומר כלום לגבי מי חסם אותו.
החלק הזה בשרשור נמחק לבקשתך.
לא מפליא ש-ל144 אין עבודה.

תקווה25

Well-known member
הלו.לא הבנתי מה היה פה.אפשר הסבר.

מקסים 45

Well-known member
כשיש רכלנים, הכול ידוע.
קראתי את כול השירשור המצורף, לא מבין איך משה ידע על החסימה, בטוח שאת לא רצת לספר לו על החסימה! ומה הייתה מטרתו לפרסם.
את אף פעם לא פרסמת את מי משה חסם.

Harrington

Well-known member
מנהל
כשיש רכלנים, הכול ידוע.
זה מדהים הקטע הזה :). לפעמים אתה יכול לקרוא כאן (בתפוז בכלל, לצערי גם בקומונה) דיונים שלמים על גולש/ת כזה או אחר ע"י גולשים אחרים. יכתבו לך הוא כזה והוא אחרת, מה לא ימציאו וירכלו. זה תמיד נראה לי כמו הצהרה של אותם גולשים שמשעמם להם רצח בחיים. מעבר לכך שכמובן חלק לא מבוטל ממה שהם מקשקשים כשמו כן הוא, קשקוש בלבוש. מי משקיע בדברים כאלו בכלל? בממש שיחות רכילות גרידא, או סוג של נסיון פתטי להשפיע על דעתם של גולשים אחרים או לעצבן את מושא רכילותם.

אנשים מוזרים יש בעולם :).

דיברגנט חדש

Well-known member
זה מדהים הקטע הזה :). לפעמים אתה יכול לקרוא כאן (בתפוז בכלל, לצערי גם בקומונה) דיונים שלמים על גולש/ת כזה או אחר ע"י גולשים אחרים. יכתבו לך הוא כזה והוא אחרת, מה לא ימציאו וירכלו. זה תמיד נראה לי כמו הצהרה של אותם גולשים שמשעמם להם רצח בחיים. מעבר לכך שכמובן חלק לא מבוטל ממה שהם מקשקשים כשמו כן הוא, קשקוש בלבוש. מי משקיע בדברים כאלו בכלל? בממש שיחות רכילות גרידא, או סוג של נסיון פתטי להשפיע על דעתם של גולשים אחרים או לעצבן את מושא רכילותם.

אנשים מוזרים יש בעולם :).
יפה, התקדמנו, סופסוף, השכלת להבין שאתה מוזר (y)

למעלה