מסקרה מעגלת ומעריכה

erana28

New member
מסקרה מעגלת ומעריכה

שלום ,

יש לי שאלה רכשתי ביום שישי מסקרה מסופרפארם מחברת DEOR ב- 180 ש"ח .

מה ההבדל בין מסקרה ב- 60 ש"ח ל180 ש"ח?

אני אשמח לשמוע גם על חברה מומלצת למסקרה שמעריכה ריסים !

תודה

אין הבדל!

ההבדל היחיד הוא זה שיש כאלה שמתלהבים ממותגים וחושבים שזה באסט ויש כאלה שהבינו מזמן שזה רק מיתוג טוב.

אני יכולה להגיד אישית שמסקרה שעולה כ180 ש"ח פלוס מינוס הייתה לי סופר גרועה ולא עשתה כלום וירדה מהר מאוד וליכלכה לגמרי ומסקרה של 60 שקלים ההפך הגמור. טובה עושה מה שאני זקוקה לו ודי עמידה ולא מלכלכת כלל.

אז זה די קטע של איך את אוהבת את מוצרי האיפור שלך יש בחורות שפשוט מותגים עושים להם את זה בלי קשר אם זה טוב או לא. וגם מסקרות זה משהו שמשתנה מאדם לאדם מסקרה של דיור תיהיה טובה לך ולא לי(סתם דוגמא..)

אז כן יש מסקרות טובות ב60 שקלים. ההמלצות שלי זה לאש ארכיטקט 4D בגרסת הבלאק של לוריאל וLASH DESIGN של ג'ייד שניהם מעולות לדעתי . הם בעיקר עובדות על הפרדה טובה עיבוי והארכה. והם עמידות ולא מתפוררות וכ'ד.

אבל זה לא אומר שלא תהני מהמסקרה שרכשת יש מצב שהיא תיהיה מעולה לך צריך לנסות

נכון מאוד- ומוסיפה

למייבלין יש גם מסקרות מעולות, והן די זולות (יחסית ליוקרתיות).
לגבי ההבדלים בין המסקרות- הכל עניין של מיתוג, וכל השאר חרטא. דעי לך שיש חברות איפור בינלאומיות שבבעלותן מספר מותגים- גם יוקרתיים וגם עממיים, ומה שקורה הוא שהן משתמשות באותם החומרים בדיוק במותגים השונים- את אותו החומר (לצורך העניין-נוזל המסקרה) הם שמים באריזה של מותג יוקרתי, וכמה חודשים אחרי הם שמים את אותו החומר גם בעטיפה עממית ובמחיר נמוך בהרבה.

אכן! גם למותג לוריאל יש תחתיו מספר מותגים יוקרתיים למי שלא ידעה(מאמינה שרבות ידעו כבר) והחומרים עדיין אותם חומרים פשוט הכל קטע של מיתוג ולמשוך את העין שזה "יוקרתי ומפתה" והשני "עממי וסביר"

תכל'ס צריך לנסות ולא לחשוב הרבה על המחיר כי לרוב המחיר לא אומר הרבה.

יכולה להגיד לך(רק אל תצחקי עליי
) שמסקרה של ביוטיקייר שעלתה לי כ7 שקלים בצבע כחול פשוט מושלמת ומעולה. מכל הבחינות.

ליאתו2

New member
עם זאת, יש כן משמעות למברשת עצמה

עד כמה שאני מצליחה להבין, ההבדל בין הפורמולות הוא די משני. מה שבאמת משנה זה סוג המברשת.
יש את השעיות, יש עם סיבי פלסטיק או סיליקון. יש משולבות. קטן יותר, גדול יותר, צפוף יותר. בצורת מסרק וכו'.
להפרדה אני חושבת שנכונות יותר סיבי הסיליקון/מסרק. כך גם להארכה.
לעיבוי נכונות יותר השעירות העגולות.

ושוב - בסופו של דבר זה עניין אישי.

אכן

צריך לשים לב לדרישות ולפי זה להתאים את סוג המברשת.

ומוזר אבל אני אוהבת מברשות עבות וגדולות למשל הג'ייד די גדולה יחסית ועבה ואני מאוד מסתדרת איתה.

שוב זה מאוד משתנה מאדם לאדם והצרכים שהוא צריך ממסקרה.

למעלה