מסקנות (??)

מי צי

New member
מסקנות (??)

ככה, מריפרוף על הדף, אפשר להסיק - 1. פולנים לא דברנים גדולים. 2. פולנים לא יתחילו...הם "מעדיפים" לתת את הבמה לאחרים, ולהשקיף מהצד... 3. תרבות פולנית היא לא גאווה מי יודע מה... מה זה התרדמת הזו? יאללה, להתעורר. הפולני לא כאן, אין מי שימחק, אפשר לקשקש על הדף בנחת.

מיצקה'לה..טרם התרשרשת

להודעה שלי בנוגע לארוחת ערב החג. היו לך נזקים? מצאת אפיקומן? דברתם רק בפולנית? מישו אכל לך את הגפילטע? ספרי משו.

מי צי

New member
למען ההגינות ההיסטורית

אני אחזור ואגיד, שבשנים האחרונות, אני לא בדיוק מתחברת לחג הפסח. למרות שהפסח נערך אצלי (כ-30 איש, אישה, נער ונערה) היתה לי תחושה, שארוחות ליל השבת שאני מכינה, מוצלחות יותר... היינו ערב של עמים ועדות (פולנים, יקים, טוניסאים, הולנדים, רומנים, רוסים ויסלח לי מי ששכחתי את מוצאו). את האפיקומן, מזמן הפסקנו לחפש. עברנו לשיטה שאומרת : יגעת, טרחת - תאמין... כלומר, כל אחד (ללא יוצא מהכלל) מקבל מתנה בערב הזה.

שרה16

New member
אני אוהבת את האוירה האינטימית

המישפחתית,+2-3 אורחים,לא יותר. הוזמנו לארועים ראוותניים יותר,ואין לי כח להסחב חצי מדינה בשביל ארוחה מייגעת ולחזור הביתה בלילה..ברררר
,וגם האוכל משום מה בפסח,פחות טעים משאר החגים. יש הרוטינה של הקניידלאך והגפילטא והסלטים עם המיונז,למרות שאני אוהבת אותם,נפשי חפיצה במשהו ססגוני יותר,איזה סיני מוקפץ ...תאילנדי עליז
. קראנו את האגדה בצורה קצת הומוריסטית,שרנו במלוא הגרון
והחבאנו את האפיקומן
שנמצא ע"י הבנים ברוב טקס והדר
.

באיה

New member
מי צי ../images/Emo108.gif זו השיטה שלך

לעורר אותנו לדבר?
נו מה את רוצה לדעת, שוט, תני נושא ונפתח אותו. פולנים אולי לא דברנים, אח הפולניות.......אח אח אח. יש שלא סוגרות את הפה, ויש שמדברות רק כשפונים אליהן.

באיה

New member
חנה אמרתי לא דברנים

מי דיבר על צניעות? זה שני דברים שונים. אפשרי לדבר מעט ולהשתחצן לא?

תמנונה

New member
מיצי או מצי עד כמה שאת ../images/Emo4.gif

לא צודקת.......אההההה...... אז ככה: 1. אמרת פולנים לא דברנים גדולים........עלאק......... 2. אמרת פולנים לא יתחילו ועוד משקיפים מהצד....אז זה לא פולנים זה כבר משהו מעורבב......... זן לא נקי. 3. אמרת תרבות פולנית היא לא גאווה מי יודע מה...... אבל מודה בהכנעה לא מוותרת כל כך מהר על פולניותי...ת'רגלתי אלי. נונה
3.

ק ו ל י ת

Well-known member
אבי מדרוהוביץ

היום בידי האוקראינים ידוע לי שגם שווח וויס משם. מישהו שמע על המקום?

מי צי

New member
בזמנו, הגדרת את עצמך כ"מעורבת"

ומה שכתבתי התייחס לפולנים "טהורים"
פולנים מרבים בדיבור, רק כשהם "מרגישים" חובה להעביר ביקורת...במקרה שכזה, הם מדברים ומדברים ומדברים, אפילו מתוך שינה...

תמנונה

New member
מיצי מעורבת רק בראש../images/Emo11.gif

בת להורים פולנים אסליים אבל עם ראש של פריחה פולניה.............. זה רק ביני לבינך. נונה

מי צי

New member
יש לי עוד כמה שיטות...

מה שאני רוצה לדעת, זה - מה עושים עם המתנות שקיבלתי לחג

נעמי 1

New member
מיצקה...

ואולי זה המצות....שלא מצליחות להוציא את המילים למקלדת

למעלה