מסקנות.

השולחן חשוב בדיוק כמוך

אולי ברגע הזה אתה יותר חשוב ממנו אך בכולל אינך חשוב ממנו כי הסוף שלך הוא בדיוק כמו השולחן(אי מודעות,חידלון)

Brusi

New member
כמו שאמר למעלה, בחוכמה רבה

לא הסוף ולא ההתחלה חשובים, אלא מה שבאמצע!

הסוף הוא זה שקובע

למשל: שני קבוצות כדורגל התחילו לשחק (מכבי חיפה-הפועל תל אביב) החוקים של המשחק הם כאלה: על כל גול שהפועל תל אביב תכניס מכבי חיפה תקבל שני גולים לא משנה כמה גולים הפועל תל אביב תכניס מכבי חיפה תמיד תנצח ותקבל את שולושת הנקודות והפועל תל אביב תקבל 0 נקודות עכשיו תחשוב שאתה זה הפועל תל אביב והחידלון הוא מכבי חיפה לא משנה מה תעשה ואיך תעשה החידלון _תמיד_ ינצח

Brusi

New member
לא. השחקנים מקבלים כסף,

ואוהדים, וטבלאות ודברים. הם מקבלים דין וחשבון על כל דבר שעשו במשחק. לפי דעתי, בקשר לחיים זה אחרת.

Pure logic

New member
הרגע הזה הוא מה שמשפיע.

לא משנה הסוף, לא חשוב מה יקרה, נסה לשנות עכשיו, כי עכשיו זה הזמן! אם לא עכשיו, מתי?

אם אין אני לי — מי לי ?אם אני

לעצמי מה לי ?ואם לא עכשיו אי-מתי האם אתה מסכים איתי שלא משנה מה תעשה ואיך תעשה אתה תלך לחידלון? ועולמך יקרוס יחד איתך

Brusi

New member
תגדיר "מגיע לך יותר"!

המילה "כבוד" מופיעה בתורה (כבד את אביך ואת אמך), בטח איזה רבי כבר פירש את המילה הזו. ואפילו בן זומא אומר: "איזהו מכובד? המכבד את הבריות" אבל אם הרבנים לא הספיקו לך, אתן לך את ההגדרה שלי: כבוד הוא מה שמונע ממך לעשות דברים מפגרים ונתעבים, כמו לבוא לאדם ברחוב, לתת לו כאפה ולברוח לפני שהוא רואה אותך. שמונע ממני לכתוב את ארבעת אותיות ההאוי שמבטאות את שמו של האל, במקום ציבורי כמו הפורום הזה כבוד הוא הדבר שמבדיל אותנו מהאורקים בשר הטבעות. אני אומר שאם אני אכבד אחרים, אני אקבל יותר כבוד. אני אומר שאם אני אהיה טוב לב לאנשים, ואעניק את הטוב שלי לעולם, אז מגיע לי יותר מלשולחן. אני אומר שאני בנאדם מוסרי אם אני לא גונב, לא רוצח, לא משקר, לא נואף, מכבד את אבי ואמי ואת חברַי. אני לא חושב שלעשות פסל ותמונה הופך אותי לחוטא. ואני לא חושב שאם אני אוהב נקניק עם קוטג' הופך אותי לחוטא. אל תתייחס למשפט האחרון שכתבתי, תתייחס למה שמעל...

Governor

New member
ההפך הוא הנכון.

אתה נדרש לקבל על עצמך להאמין בהזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן הנפא"כ, AKA יהוה) אשר מעולם לא נראתה לאיש, מעולם לא נגלתה לאיש, ומעולם לא פעלה פעולה `מוכחת`, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. הנפא"כ אשר אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם היא קימת במציאות או שמא היא אך קימת בתבן אשר בין אזני המאמינים. וכמו כן אתה מקבל על עצמך טכסים וריטואלים, אשר יחד עם האמונה בהנפא"כ - גובלים ואף פולשים לגדר של בזוי והשפלת כבוד האדם וצלמו. לא חראם?

Pure logic

New member
אבל לא אמרת.

מהי משמעות או מטרת החיים עבורך. נ.ב אתה מדבר מוזר - אתה עובר ממשלב שפה אחד לאחר - מתחיל בתקנית ומסיים בסלנג - דבר בצורה טבעית!

Governor

New member
אהם, סלנג. אני מנסה לחכך מרפקים

ולהסתחבק עם ההמון הנבער, ע"י ירידה לרמתם ואמוץ שפתם, לבל אחשב outsider מתנשא, אלא שאיני מצליח להעמיד פנים. העברית התקנית, הרהוטה, והשליטה ללא מצרים באוצרות השפה ובמכמניה - חזקים ממני, וחושפים את פרצופי האמיתי שאיפותי אינן כוללת השתעבדות מבזה ומשפילה להנפא"כ, אלא, `בגדול`, חיים מענינים, תוך למוד, ושאיפה לקדם את צאצאי (לכשיהיו) ולהכשירם להצליח בחיים אני ריאליסט. כנראה לא אהיה מאותם individuals שיזכרו לנצח הודות לתרומה בולטת למין האנושי. בודדים זוכים לכך איגנורנסIQ150 ובני מינו הבטלנים, הטפילים, ישבו בבתי מדרש ותוך גרוד אשכים, יעיילו פילא בקופא דמחטא (טוב, לא איגנורנס עצמו, הוא מחוסר כשורים למשהו)... ______________________________________________________________ 0284392570 Pure_logic

Governor

New member
אני יכול לחנכם לספקנות, חקרנות,

מקשנות, חשיבה בקרתית, עד לגיל מסוים, ומשם ואילך - יחליטו עבור עצמם. OK הוא להאמין (אם זה צרך נפשי). בזוי כבוד האדם וצלמו הוא לדמות לך, פאגאן אימבציל...

Governor

New member
הזיה תשאר הזיה, אולם זכותם של אנשים

להזות אם זה מסיע להם נפשית להתמודד עם קשיי החיים, ואינו כופה דבר על אחרים...

למעלה