מסקנות.

וכולם גם יכולים להסיק שאתה שמן

ושזאת גם עבודתך ושאתה סובל מנכות ברגליים והכי ברור,אתה סובל מנכות קשה במוח את כל זה יכולים להסיק משהיתך המרובה בפורום

Brusi

New member
IQ150, עד כאן! תדע להתנסח!

המילה היא "משועמם"!!
(בלי להעליב, אני הרי לא מכיר פה אף אחד...)

Governor

New member
מקבץ אמרות אלמותיות של איגנורנס150

זה צומח בחזרה לא יגרם לו שום נזק זה לא יפריע לו personal account של eye-witness פרושו חשבון פרטי של עד ראיה (מיליונים כאלה) כמובן האמינו אחרי מסע מסיונריות של הצלב האדום שכפה את דתו על האנשים ...לעומת הסיכוים שנוצרנו על ידי כוח עליון 100% (כי אנחנו כאן כבר) ______________________________________________________________ 0284392570 intelligence_IQ150

Justin Angel

New member
אני נזכר בציטוט מהוראות הגיבור

"אל תפגע טיפש בקטטה, היות והוא בלי בינתו." זה מתאים כאן בצורה מושלמת.

dafnaleh

New member
אדם, כך אני חושבת, יותר חשוב מזבוב,

משום שהוא יכול להועיל הרבה יותר מהזבוב לעולם. משמעות לפי ההגדרה שלך- אין. אבל כל אדם מציב לעצמו משמעויות ומטרות.

Pure logic

New member
צודקת וטועה.

האדם חשוב מן הזבוב כיוון שהוא חושב. הוא אינו מביא לעולם תועלת - כבר עשרות שנים בני האדם רק משמידים.

dafnaleh

New member
בני האדם מועילים לעולם

בזה שהם מפתחים אותו. הם עוזרים (במידה מה) למינים החלשים מהם (חוץ מהפעמים שלא).

Pure logic

New member
ממש מפתחים.....

העולם הסתדר הרבה יותר טוב כשלא היינו פה....

dafnaleh

New member
"העולם הסתדר"

כאילו זה משהו חי. כשאמרתי שאנשים מפתחים את העולם התכוונתי שהם מפתחים ומייעלים את צורת החיים של האורגניזמים בו.

כן האדם יותר חשוב מזבוב

אך לפי תפיסת עולמך הוא לא מסיבה אחת פשוטה ששניהם ילכו לחידלון בסוף, לא משנה מה יהיה

Pure logic

New member
לא הסוף ולא ההתחלה

הם אלה שקובעים. זה מה שעושים באמצע שמשנה באמת.

הסוף הוא זה שקובע

בסוף אתה תהפוך לעפר, כי מעפר באת ותיהיה חידלון ובקשר להתחלה גם שם לא היית יותר חשוב מהזבוב כי הכל היה נקודה סינגולית (אינסופית) ובקשר לאמצע: אביא לפניך סיפור קטן: בן אדם עומל ובונה בית גדול במקום טוב וקונה לבית הרבה רהיטים ומסביבו הוא שותל עצים יפים ודשא ובקיצור בונה בית לתפארת ויום אחרי שהוא סיים לבנות הוא קיבל התקפת לב ומת שאדם מת כל העולם שלו מת איתו אז מה זה שווה שהוא בנה את הבית היפה הזה?? כלום!! אתה שומע כלום הוא מת והפך לחידלון הכל הלך איתו כל הבית עם האישה ועם הילדים ועם הכל בשורה התחתונה:הוא בא מאפס וחזר לאפס(לפי תפיסתך)

neko

New member
לא, מכאן נובע שלחייך אין משמעות:

אתה בונה על העולם הבא, שאינו קיים. אתאיסט בונה בעולם הזה, שבהכרח קיים.

למעלה