מסקנות שהגעתי אליהם!

מסקנות שהגעתי אליהם!

1.מישהו יודע איך קוראים לאמא אבא ולאחים של בנג´י? כי אני מחפשת כבר מלא זמן ולא מוצאת את השמות שלהם..... 2.המצאתי שם לפליפה ולאיסנה: לולי( לואיסנה) ופלולי (שבא כמובן הממילה פלולה) 3.בפורום הזה כולם! אוהבים את בנג´י חוץ מכמה ממש ממש בודדים שאוהבים את פלולי 4.הרבה יותר אנשים בישראל אוהבים את בנג´י וגם הרבה שונאים את הדובה קמילה אבל עדיין כל העיתונים והאתרים מתייחסים בעיקר רק לפליפה וקמילה דבר שממש התחיל לא למצוא חן בעיניי! אבל ממש! 5.נמאס כבר מזה שכל עיתון שמפרסם כתבה על קטנטנות עושה טונה של שגיאות! צריכים לת לנו, החבר´ה בתפוז לכתוב את הכתבות, ולראיין את השחקנים ככה כולנו שאוהבות את בנג´י נוכל לטוס לראות אותו! 6.קמילה נמוכה בטירוף!!!!! 7. הונה השישית ממש ממש ממש משעממת! ייש מזל שבעונה בזו הצטרפו לולי ופלולי- לולי בשביל שתציל את המצב ופלולי בשביל שייהיה קצת הומור בסדרה! 8.אתם יודעים שהייתי בדודו טופז! צילמתי טונה של תמונות, אני אסרוק אותם בקרוב (כשאני אמצא אותם....) הלכתי כי זה היה עוד בתקופה שאהבתי את הדובה! 9. אני מתפלאת שבטיסה של פלולי וקמילה המטוס לא עשה נחיתת אונס מהמשקל של קמילה 10. אם מסתכלים על לואיסנה ובנג´י בעונה החמישית וכיום לא מאמינים שאלו אותם האנשים! כמה שהם גדלו !( במיוחד לואיסנה) 11.לואיסנה פשוט מדהימה! 12.שמתם לב שבפורום הזה, כל אחד שכותב משהו, גם אם זה טוב וגם אם זה רע ייש באים על זה מיליון תגובות??? 13.זה ממש לא פייר ששמים את מורדים בפוקס קידס! הופ כבר יותר טוב מזה! זה ממש ערוץ דפוק!!!!!!! 14. לילו וסטיץ הוא לא ברט כזה יפה....... עשו ממנו המון התלהבות......... 15. מישהו ניסה לספור כמה שמות העיתונאים נתנו לדרך המורדים? הינה כמה דוגמאות: "המורדים הקטנים" שובם של הקטנטנות" מרד הקטנים" ועוד שמות דפוקים אחרים....... 16.בנג´י הסתפר בפרקים האחרונים הוא נראה ממש טוב! (לא שאני אומרת שלפני הוא לא נראה טוב!!! אל תבינו אותי לא נכון...) רציתי לכתוב את הדברים האלו זמן בפורום! פשוט לא היה לי זמן! תגובות? יתקבלו גם לאי סי קיו בשמחה150301330 חולה עליכם, על הפורום הזה על בנות דודות שלי צליל ושיר ועל בנג´מין הכוסון! נ.ב- כואבת לי היד בטירוף!

בנספח שבע.......

התכוונתי לעונה החמישית!! ייש לי עוד קצת טעויות אבל היידים שלי הרוסות מלכתוב, אני כבר שעתתים באי סי קיו מתכתבת עם 3 אנשים

SK 3100

New member
דובה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

קמילה היא פ3333333333333333הההההההההה מהלכת

חגית756

New member
נוצה יותר קלה מקמילה!!!

קמילה כל-כך קטנה ורזה...היא בכלל לא דובה... או שאת עיוורת...לא היתכוונתי להעליב... את צודקת בזה שהם הישתנו לו הישתנתה בגוף...ובנחה בכל:בגובה בגוף בפנים בקול!!!ממש הוא הישתנה לגמרי...

קמילה רזה מאוד היא לא דובה כנסי-

הפעם באמת הגזמת לואיסנה יותר כבדה מקמילה!!! עובדה!!!! בנחמין גם יותר כבד!!! עובדה!!! פליפה גם יותר כבד!!! עובדה!!! קמילה הכי קטנה בחבורה ושוקלת הכי פחות היא האדם המולם היחיד על פני כדור הארץ טלי בשבילך בנחה הכי מושלם עוד דבר 1 רע שכותבים פו על קמי ואני מתפו33ת!!!!!!!!!!!!!!!!!! סתמו את הפה שלכם

אוקי עוד הודעה! תיכנסו תיכנסו!

אני אסביר לך למה הנג´י כבר אם כבר: בגלל השרירים! פליפה- בגלל השומן! לואיסנה- בגלל האכוליןת הענקיות שלה!( אל תבינו אותי לא נכון! אני בחיים לא אעליב את לולי, פשוט ייש לה ממש עהקיים וזה עושה אותה ליותר כוסית!) קמילה- ממש מיותר להגיד למה היא שמנה! ראיתם כמה סלט היא לקחה, ייש תמונה של זה בקמילה ואני! אני בביאוס רציני רבותיי! אני וקמילה אוהבות אותו מאכל! אה, חרמניה!שלא תעזי לקרוא לי יותר חולת נפש בגלל שאני כותבת דברם נכונים! אל תחילי לבהחשיב את עצמך אוקי? אני ממש רותחת עלייך!

G@T

New member
מ-ה-?! ../images/Emo2.gif

"ראיתם כמה סלט היא לקחה" ממתי סלט משמין?!?!?!?! *מבולבלת ביותר* עוד דבר "פליפה-בגלל השומן" את *חייבת* משקפיים!!!! ואני ממש לא צוחקת!!!

חגית756

New member
פלי לא שמן-הוככה! תיכנסו...

הבן-אדם שוקל 55!!! זה שמן הוא ממש רזה...לגבר...ילד בן 19...גובהו 1.65 זה לא צחוק והינה תמונה שתראה לכם שהו ממש מקל!!!!!!! אגב:איזה גוף יש ללואיסנה...קבלו

חגית756

New member
איזה פדיחות שככתי תמונה...

סליחה הינה תמונה הוככה לכך שפליפה לא שמן

Pagra Baleben

New member
לואיסנה באמת מדהימה,

תסתכלו עליה בכל עונה, ותראו איך היא גודלת מהר, איזה מאגניב, הא?^_^

קמילה לא מושלמת

אין כזה דבר בן אדם מושלם תכניסו לכם את זה טוב טוב לראש ואם מישהו רוצה לדבר עליה הוא יכול כמו שכולם פה יכולים לדבר על מי שהם רוצים {חוץ מברקודה כי אני אהרוג אתכם} דברו כמה שבא לכם, אבל תתחשבו בתוצאות שיש פה מעריצים... שמאוודדד כועסים...

Benja GiRl

New member
לליאור - אני כועסת עלייך כל כך!!!

אני לא אענה לך במספרים האלה... נסיים עם זה מהר כי אני גם ככה מעוצבנת... לולי ופלולי? סתם לידע כללי יש לי שאלה... בת כמה את? ומה הקטע של ההמצאת שמות??? קמילה שמנה??? אני יכולה להתערב איתך שהיא יותר רזה מחצי מהדוגמניות בישראל!!! כשאמרת קמילה שמנה נכנסתי ממש לשוק... עם כל ה"אהבה" שלי אליה היא ממש לא שמנה!!! ועכשיו... כתבת משהו... שהרגיז אותי כל כך!!!!!! רדי למטה... בנג´י??? מהה???? אם כל הכבוד את אמרת שאת אוהבת את בנחמין... אם את אוהבת אותו את אמורה לדעת איך קוראים לו!!! לא נראה לך? כבר הבהרנו שלא אומרים בנג´מין... למה? ככה!!! לא נראה לי שכככככלללל העיתונים/התירגום/הילדים/הכתבים והטלוויזיה טועים ורק את צודקת... סיימתי את דבריי... את מוזמנת להגיב

חגית756

New member
ליאור ודסי כנסו!!!!

יש אנשים שקוראים לבנחה בנג´מין רק בגלל: בספרדית רושמים בנחמין כך:benjamim עם:j שזה ח´ בספרדית אבל מי שלא יודע ספרדית קורא את זה כ-ג´י במקום בנחה בנג´ה... בואו אני אתן לכן דוגמא...: יש לי בריסטול ענקי (מזה משנה?!) בחדר רשום שם:te amo benjam ומתחתיו מלא תמונות של בנחה..כשתליתי את זה על הקיר אמא שלי נסתה לקרוא מה שרשום והיא קראה:תה אמו בנג´מין היא קראה את זה כך רק בגלל ש-j באנגלית זה ג´י ולא ח´ ואמא שלי לא יודעת ספרדית.... הבנתן עכשיו למה יש אנשים קוראים לו בנג´מין... אבל המציאות היא שקוראים לו בנחמין לא בנג´מין וכל מי שקוראה לו בנג´מין טועה!!!

למעלה