מסקנות מהכפור

מסקנות מהכפור

1. אכן כל אזור ירושלים נראה כמו גלויה של חג המולד זה היה עשוי להיות מקסים אילו התלוו לזה גם דברים שוליים כגון חשמל, מים חמים, גז, תחבורה ואמצעי תקשורת.
2. אסור לקחת את הכניסה והיציאה מהבית כמובן מאליו!
3. חתולים זה תחליף חיוני לחימום.
4. אפשר להתקיים במשך יומיים על חצי חפיסת שוקולד מריר וקופסת תות שדה. אבל רצוי שלא...
5. במקום להתעסק בהייטק, לכו תתאמנו בהוצאת גיצים מאבני חלמיש כראוי לתושבים במדינת עולם שלישי מתוקנת...

randyloo

New member
6. לעבור לחיפה

כאן אף פעם אין צרות של כבישים חסומים כשאיזה רב גדול שמת, ראש מדינה שמבקר או סתם שלג. רגוע כל השנה

randyloo

New member
חוץ מאשר בשבת

הדוסים כאן פחות מופרעים לכן הרבה מקומות פתוחים ואפילו יש אוטובוסים (מעט)

כנראה לא ניסית לנסוע בעיר התחתית אחרי גשם

כל הכבישים מוצפים.
אני לא העזתי לנסוע לשוק באותו יום.

prizman

New member
לדעתי מי שרגיל להפסקות החשמל בנפאל

לא צריך להתרגש מאחת כזו בישראל

עדיין לא הייתי בנפאל

הייתי בהודו ואכן יש שם המון הפסקות חשמל אבל דווקא יותר בשיא החום מאשר בשיא הקור. ואני לא סובלת מחום.

prizman

New member
אז בנפאל יש כל יום הפסקות חשמל יזומות,

בין 6 ל 12 בלילה בערך.
יש לזה איזשהו לוגיקה ממשלתית שאני לא התחברתי אליה.
בישראל הקטע הזה די נדיר עד כמה שאני יודע. כמה פעמים
זה קרה בעשור האחרון למשל?

תלוי היכן אתה גר

באבו גוש(שם אני עובדת) למשל זה קורה מידי פעם ובלי קשר לשלג. כמובן שבשלג שבוע ימים לא היה חשמל. אתמול בערב הייתה גם הפסקת חשמל. אמנם אבו גוש לא בגבהים של נפאל אבל תאמין לי שבערב עכשיו מאוד קר ולשבת שם בחושך ובקור זה תענוג די מפוקפק...

nok13

New member
hi using virtual printer since not

nothing works properly now.we , across from abu gosh were w/o electric nd no way to leave the kibbutz as well. my pargola collapsed. i have 4 thai chicks nd 4 dogs in the house and 1 very very irritable thai husband. the fact that he grew up w/o electricity facebook hot running water or heat didnt make one iota of difference.
he went stir crazy. i deal well with whatever.he just went to sleep.
i worked at the hotel since we had a group stranded here.. he didnt work in j-m but instead of doing practical things when there was some daylight he just complained.
now starting the big clean up.
i learned to make rice not in a rice cooker and we put all the shrip in bags of snow.
he made ptiliot from beer cans to warm up the chicks nd to light up our stairs to the apt for when i came home in total darkness nd on snow.
we celebrated my birthday with candlelit dinner w friends all of us wearing layers nd by 19 all were in bed asleep.
the thais played cards by day and went to sleep by 17 evening.
lhasa apsos make great body warmers. ...

למעלה