מסקנות מארץ הקודש (אנגליה)

מסקנות מארץ הקודש (אנגליה)

חזרתי לא מזמן מאנגליה, שם הייתי בדיוק בשבוע בו יצא Dance of Death החדש. זה היה מחזה... חנויות דיסקים התעטרו בפוסטרים של הדיסק (ובעיקר של הסינגל), אנשים הלכו ברחוב עם חולצות של איירון מיידן בכל פינה בערך (כולל עבדכם הנאמן), וכמובן שהרבה מאד שיחות התנהלו בין הקונים השונים בחנויות, שזיהו אחד את השני בלי בעיה כמובן בזכות החולצות. אלי ניגשו שלושה אנשים שונים וסתם ככה בלי להכיר אותי התחילו לדבר איתי ישר על איירון מיידן ועל הדיסק החדש (שכמובן התנגנו שירים ממנו ברקע של החנות לפחות שלוש פעמים)... בקיצור היה מעניין. חבל רק שלא הייתי שם בזמן טור, אחרת הייתי הולך להופעה. עכשיו זה היה יכול להיות משהו... בכל מקרה, להלן השלל שלי מארץ הקודש של איירון מיידן:
הדיסק החדש - Dance of Death - אותו מצאתי בחנות בסוהו ב- 10 פאונד בלבד (הוא עלה 12 בחנויות).
הסינגל - Wildest Dreams - עם B-Sides מוזרים כגון גרסה אורקסטראית ל- Blood Brothers ושיר הזוי ביותר שנקרא Pass the Jam...
חולצה של מיידן - Wildest Dreams
גרסה מיוחדת של המגזין MetalHammer שמוקדשת לדיסק החדש וללהקה בכלל, עם חברי הלהקה על העטיפה, ועם קייס נוצץ בדמותו של אדי. במהדורה גם ראיון של שישה עמודים (שלמים) עם הלהקה, ביקורת על הדיסק, וראיונות קצרים עם אנשים שונים מעולם הרוק והמטאל על איך הם שמעו איירון מיידן פעם ראשונה, מה היה השיר הראשון ומה השיר האהוב עליהם. מגניב ביותר, אולי אם יהיה לי כח מתישהו אני אסרוק את כל זה.

Yuvallica

New member
וואו, אדיר!!

אתה רציני? לא תיארתי לעצמי שככה זה באנגליה!

MetalliKosta

New member
קודם כל ברוך

הבא,דבר שני זה יהיה אדיר אם תוכל לסרוק ולשלוח לי למייל (שמופיע בפרטים) כדי שאני אעלה את זה לגלריות (שיפתחו אחרי החג כנראה)

לא מפתיע כל הוכלל

אנו (הבריטים השיכורים) חולים על המיידן לפחות רוב ידידיי באנגליה ועוד אנשים שאני מכיר אפילו פקי(AKA פקיסטנאים) אוהבים אפילו חולים עד מוות על המיידן , גם אני הייתי חודשיים בבריטניה ושמעתי ברדיו הרבה על IRON MAIDEN .

למעלה