מסקנות ועדת אור,הערבים זרקו סוכריות

ארי ש

New member
מסקנות ועדת אור,הערבים זרקו סוכריות

המתפרעים הערבים בכו על הפליה במהלך ההפגנות,מצורפות כאן מספר שאלות לאזרח השפוי. 1) מי סגר את וואדי ערה במשך כמה ימים ?? 2)מי שרף סניפים של הבנק והדואר בנצרת תחתית ?? 3)מי זרק בקבוקי תבערה על שוטרים ?? 4)מי זרק בלוקים ומוטות ברזל על שוטרים ?? 5)מי הניף דגלים של החיזבאללה וצעק מוות ליהודים ?? 6)מי הוציא יהודים מרכבם,היכה אותם ושרף את הרכב ?? אם עניתם על יותר מ-4 מהשאלות את התשובה ערבים,אז אין לי מה להוסיף..

אריסטו

New member
הסיפור האמיתי

הערבים בסך הכל הלכו לקניות או לבית הספר. הנפשות הזכות לקחו אבנים ,גרזנים,לומים,בלוקים כי הם היו בדרך לעבודת הבנין. לגבי איטבח אל יהוד הם באמת צעקו אבל התכוונו שהאוכל חרה כי הטבח הוא יהודי לא מבין. הם שרפו רכבים למען היהודים כדי שלא יסעו במכוניות ישנות מתוך כבוד שהם נותנים ליהוד. כבוד כל כך גדול שהם היו רוצים שכל היהודים יגיעו מהר לשמים גם אם הדרך לשם עוברת בבתי הקברות. בן-עמי וברק סידרו לנו את ועדת חושך בעיניים מתוך פזילה לקול הערבי אבל אכלו אותה. יש לבטל מיד את ועדת אור ולשפוט את כל הפורעים הערביים שצולמו בוידאו המשטרתי.

אור ירח

New member
הקורבנות האמיתיים הם ערביי ישראל

מתוך דיוני ועדת אור ברור כבר עתה ש 13 מפגינים ערבים אזרחי ישראל נירצחו בדם קר במהלך המחאות באוקטובר 2000. רפ``ק גיא רייף עומד כיום לדין פלילי על רצח בדם קר של מספר מפגינים ערביים וכן באשמת שיבוש מהלכי משפט. מספר קצינים מן המחוז הצפוני, אשר לקחו חלק פעיל בדיכוי המחאות של ערביי ישראל העידו בעצמם שהלה פשוט ירה אש חיה לעבר אותם מפגינים ערבים ללא כל צורך. הרקע הכללי להפגנות ערביי ישראל באוקטובר 2000 הינו אפלייתם המתמשכת בזכויותיהם האזרחיות ביחס לשאר תושבי המדינה. הבדווים בנגב אשר עדיין לא עשו ``אינתיפאדה`` משלהם סובלים מיחס מחפיר ביותר מצד הממסד הציוני שלנו. חלקם מתגוררים בישובים לא מוכרים אשר אינם מחוברים לרשת החשמל והמים. גם הדרוזים שמשרתים בצה``ל - רובם הגדול ביחידות קרביות - סובלים מקיפוח במעמדם האזרחי ביחס לשאר תושבי המדינה. מסקנות ועדת אור צריכות להיות כמובן העמדתם לדין פלילי של כל השוטרים המעורבים ברצח האכזרי של 13 המפגינים הערבים אזרחי ישראל החפים מפשע. כאשר אני מדבר על העמדה לדין פלילי של כל השוטרים המעורבים, אני מתכוון בראש ובראשונה למי שהיה ראש המחוז הצפוני במשטרת ישראל ניצב אליק רון. ניצב אליק רון יכול להיחשב ללא ספק לגדול רבי הטבחים בתולדות משטרת ישראל. יש לעצור אותו לאלתר ולהעמיד אותו לדין באשמת רצח בכוונה תחילה של 13 המפגינים הערבים אזרחי ישראל. אך מלבד ישומם המלא והקפדני של כל מסקנות ועדת אור, חייבים לפעול באופן מיידי להשוואת זכויותיהם האזרחיות של הערבים אזרחי ישראל לשאר תושבי המדינה. יש לבצע אפליה מתקנת לטובת ערביי ישראל וכמו כן לטובת כל המיעוטים האחרים במדינה הסובלים מקיפוח ואפליה אזרחית. רק לאחר שנפעל בדרך זו נוכל להיות בחברת האומות הנאורות בעולם אליהן אנו רוצים להשתייך.

ארי ש

New member
רפ``ק גיא רייף גיבור לאומי.

תגיד לי ``אור ירח`` איפה אתה גר ?? ברמת אביב ג` או בשנקין,אז תמשיך לעשן גראס ותפסקי לבלבל את המוח.. רק חבל שיהודים כמוך אף פעם לא נפגעים בפיגועים ורק הטובים הולכים,אתם לא יותר מצואת בהמות,חלאות אדם שמזהמות את האויר שלנו.

אור ירח

New member
רפ``ק גיא רייף הינו פושע מלחמה

ותעשה לי טובה. אל תקרא לי צואת בהמות או חלאת אדם שומע??? וגם אל תבוא לאחל לי שאפגע בפיגוע. איך אתה מעז לאחל למישהו שמשמיע דעה שאינה מקובלת עליך שהוא יהרג בפיגוע יא זבל!!! בגלל אנשים כמוך שמזהמים את האויר שלנו החברה הישראלית נראית כמו שהיא נראית היום. החברה הישראלית הנפלאה שלנו נחשבת לחברה אלימה מאוד לפחות על פי קני המידה המקובלים בעולם המערבי. בזכות בהמות וזבלים כמוך החברה שלנו נהיית דומה יותר ויותר לחברות במדינות כמו עיראק או כמו מדינות העולם השלישי. אני בכל מקרה רוצה לחיות בחברה נאורה וסובלנית יותר כמו במדינות המערב המתקדמות כדוגמת נורוגיה, בלגיה והולנד.

שרוף

New member
לא לא אתה טועה מוכה ירח

אתה הוא פושע מלחמה רפ`ק גיא ריף הוא גיבור לאומי. תשמע אתה חלאה מן הסוג הבזוי ביותר. אתה הקאפו משתף הפעולה עם האוייב. אתה חי במזרח התיכון והמזרח התיכון הוא ברברי אלים ורצחני. אתה אומר שאתה רוצה לחיות בחברה תרבותית מערבית אז קום ועשה מעשה ותעוף מכאן.בבלגיה יקראו לך יהודון וזה כנראה באמת מתאים לך.

אור ירח

New member
שמור על הפה שלך שרוף!

יש לי במשפחה שלי כאלו שעברו את השואה אז אל תעז לי קאפו יא חתיכת פגר בהמות מסריח שכמוך!!! בגלל אנשים מטורפים כמוך המדינה שלנו אכן נהיית יותר ויותר מטורפת כמו עירק למשל. לו רק יכולתי הייתי מעיף מן המדינה אנשים כמוך וכמו החברים המפגרים שלך שבפורום. הלוואי שאפשר היה להעלים אנשים פסיכים מטורפים כמוך מן המדינה ולבנות מחדש חברה נורמלית ושפויה אשר יהיה נעים יותר לחיות בה.

שרוף

New member
גם במשפחה שלי יש כאלה שעברו

את השואה. אני בטוח שהם מתביישים בך בוגד עוכר ישראל שכמוך. אני משת.... עליך בקשת זבל אנושי.

רק כך

New member
אדיוט צבוע

צועק על אלו שמציעים לך לברוח למדינה אחרת בגלל דעותיך הפוליטיות אבל שולח את האנשים בפורום מהמדינה כי לא נראה לך מה שהם אומרים? אתה צבוע דביל, ואם אתה לא יכול להתמודד, אתה מוזמן להתעופף לך מהפורום ומחיי כולנו.

השואה - כבר לא אירוע לאומי

אדם יקר בשם סבי וסבתי ניצולי אושוויץ אני מתבייש בזבל האנושי ? שמצוי כיום בשיעור של כ - 50 אחוז מהמדינה אין מה לעשות אנו לא עם אחד הבה נתחזק ף, חזק ואמץ

רק כך

New member
למה לבלגיה, בארצות ערב

ירגיש טוב יותר, שם לערבים יש זכויות שוות, וכך גם יוכל לשהות בקרב חבריו האהובים. אולי ניתן לערבים את הזכות להיבחר לראש הממשלה? הלאה הקיפוח! הצביעו מ` - מוחמד למען פלשת... אהמ... ישראל השלמה.

ארי ש

New member
אם אני הייתי שר המשטרה..

הייתי הורג 13 פורעים בכל שכונה !! מי אתה בכלל שתבוא ותטיף לי מוסר ?? אני בטוח שלא הגעת לצפון להביע תמיכה בתקופה הזאת,כי היה לך יותר חשוב לצעוק מוות ליהודים,להביע תמיכה בחברים המחבלים שלך. במשך שבוע שלם כאשר החברים שלך חסמו את וואדי ערה הייתי צריך להעביר 3 שעות נסיעה בכביש כדי להגיע לת``א,וזה במקום שעה וצי נסיעה !! אנשי שרות מהמרכז לא הסכימו להגיע לצפון,בחנויות שכב מלאי מקולקל אבל לא היה מי שיבוא לטפל בזה,במשך למעלה מחודשיים אף אחד לא הסכים להגיע לכאן,ואתה רוצה שאני ``יבין`` את הערבים ??? באמת חסר לך איזה בורג בראש. כולכם חמודים `` אור ירח`` ``שימלה לבנה`` אבל אני לא מתיחס לאנשים כמוך מהסיבה הפשוטה,כבר מזמן אנחנו בשאר הארץ הבנו שהמדינה מחולקת ל-2 ת``א והשאר,על כל מה שמחוץ לת``א אפשר לוותר,להעביר לפלסטינים,אנשים יכולים למות שם אבל זה לא מעניין אותכם נכון ?? כי אתם יותר טובים....

nirkabalo

New member
אתה תומך בפורעים חסרי חוק.

החברה שלנו אלימה בגלל אנשים כמוך שמגינים על פורעים שתוקפים את המשטרה ועוד מקבלים על זה פרס! בגלל שהשלטון שלנו מסרס כל אפשרות להגנה עצמית ונותן לנתיניו להסתובב כמו ברווזים במטווח. בגלל שמאפשרים פה לבוגדים ולאנשים שתומכים באוייב להפיץ את דעתם הבאושה בכל כלי תקשורת אפשרי. נמאס כבר!!! לא נותנים לעם ישראל אפשרות לבוא חשבון עם מרצחיו אז לצערי האנשים הופכים להיות עצבניים חסרי סבלנות ואלימים.

שרוף

New member
הקרבנות האמיתיים אלה

אנשים כמוך. אתה ממש מסכן אני אישית מרחם עליך. יום אחד אתה תיתן את הדין על מעשיך. לא על דעותיך אלא על מעשיך.

hreuven2

New member
אפליה מתקנת ושאר זיבולים

דמגוגיה פנטזיונרית של יהודי מכור לערבים. אני לא מוכן שכספי יממן את הערבים לא את פיתוחם ולא את השכלתם. גם אלה המרויחים טוב עושים זאת בשחור מה גם שכל המקורבים אינם משלמים ארנונה. פתח עיניים-הצד האפל של הירח

soled

New member
ערבים החוצה

ערבים לכו מכאן יש עוד ים של מדינות ערב...הם ידאגו לכם.אחים שלכם.

nirkabalo

New member
הבעייה שיותר מידי טוב להם כאן.

הם יודעים לומר עד כמה הם מדוכאים ומקופחים אבל לקחת את הפקלאות וללכת??? מה פתאום!! הם הרי יודעים מה קורה לאחים שלהם במחנות הפליטים בירדן סוריה ובשאר המדינות ה``נאורות`` הללו. שם רק אפשר לחלום על חיבור לחשמל ולמיים . שם כל הפרת סדר קטנה מסתיימת בטבח המוני והעולם שותק כמו דג ובמיוחד האירגון הפושע ששמו ``או``ם``. שם אין שמאלנים ויפי נפש שיגנו עליהם מפני המשטר האכזר. שם אין תקשורת אוהדת שנותנת לראשי אירגון הטרור במה באותה שעה שמתבצע פיגוע שהם תיכננו אותו. הבעיה שאנחנו יותר מידי טובים אליהם והטוב לב הזה עולה ועוד יעלה לנו בהרבה מאד דם יהודי.

למעלה