מסקנות ביניים!

מסקנות ביניים!

הימין הקיצוני בפורומים השונים מתאפיין: 1. קללן מועד. 2. אמונה שיש לו משהו חשוב לומר ולמעשה משתמש בסיסמאות אנכרוניסטיות שאבד עליהן הקלח. 3. עברית משובשת ועילגת. 4. חמום מוח הדורש: דם-דם-דם ו- מלחמה-מלחמה-מלחמה!!!! 5. חסרי דרך, אשר בכל פעם שעולמם חרב עליהם, הם מיד מוצאים אלטרנטיבה-הזויה-חדשה. 6. שנאה עיוורת נגד השמאל (כולם). 7. שנאה תהומית נגד החרדים (רובם ככולם). 8. שנאה לדמוקרטיה (רובם ככולם). 9. שנאה לרשויות המדינה (כולם). 10. שונא כביכול את הגלותיות ומתנהג כגלותי, למעשה. 11. מאיים על בני שיחו, ללא כיסוי. 12. בעל נטייה להתאבדות לאומית, עכשווית. 13. בעל דימויים מיניים, סוטים. 14. משיחי. 15. מאמת את האמרה: ``הפטריוטיזם הוא מפלטו של הנבל``. 16. פחדנים ומוגי לב שנמנעים באדיקות מחשיפת זהותם האמיתית (הרבה יותר מהשמאלנים). 17. רובם נמנים על המין הזכרי שבאים לפורומים כדי לעשות את ``העבודה`` המוטלת עליהם (על-ידי צו-מצפון, כביכול), במקום לראות את הפורומים כמקום בילוי. 18. בעל פגם חמור בהבנת הנקרא. 19. תוקפני ובעל רצון לומר את המילה האחרונה, תמיד. 20. פגיע ונעלב, כרוני. 21. מנופח מחשיבות עצמית יתרה. 22. בעל שאיפות לכפות סגפנות על סביבתו. 23. אשכנזי ששונא את הכותבים האחרים ממחנהו שלו ורואה בהם נחותים וחסרי יכולת הסברה, לעומתו (רובם ככולם). 24. ``אני ואפסי עוד``, דומה כי נאמרה על הימין הקיצוני במיוחד. עד כאן על הימין הקיצוני, להיום. לעומתו, הימין המתון, אשר דומה כי הוא מאושש את האמרה העתיקה: הזבובים נמשכים אל הח`ארה``, מיישר קו עם הקיצוניים. שהות ממושכת בפורומים, של ימני מתון, מטשטשים את ההבדל שהוא ממילא קטן, ולמצער הוא בורח מיד מהפורומים מחוסר רצון להתעמת עם אלו החושבים שהם נמנים על המחנה שלו. פחדנות לשמה.

אריסטו

New member
לא צריך לכתוב הרבה לאפיון השמאל

פשיסט,גזעני,בולשביק,מזוכיסט,משת``פ עם האויב, שונא את בני עמו,לא רגיש לרציחות בני עמו,למרות שהוא מיעוט מבוטל ובזוי מנסה לאכוף דעתו על הרב, משחד[מיצובישי],אינו מודה בטעויות רצחניות,משיחיים ברמת שבתאי צבי וכו וכו. בקיצור מתועבים ותקצר הרשימה מהכיל את עולותיהם של הבוגדים

להשקיט את האדיוט

על מה אתה מדבר? ההכללה שלך על הימנים ואפילו הקיצוניים היא מגעילה וסותרת את הדמוקרטיה. המטרה שלך היא ליצור דלגיטימציה באמצעות העלבת ציבור שכרגע הוא הרוב בעם! והנה העובדות: 1.לא כולם מקללים ויש גם שמאלנים שלא שומרים על הפה ראה ערך גזען,פשיסט וכו` 2.אתה פשוט חצוף! אתה פוגע בחופש הביטוי כאשר אתה קורא לדעות שלא כדעותיך סיסמאות אנכרוניסטיות שאבד עליהן הקלח. 3.אני לא ארד לרמה שלך לגבי העברית המשובשת. 4.גם לא לגבי ``חמומי המוח``! 5.תמיד מאמינים באותה דרך! 6.השנאה העיוורת היא מהשמאל ולא מהימין.תקרא את מה שאתה כותב! 7.מרצ אוהבים את החרדים?..... 8.דמוקרטיים הרבה יותר מסותמי הפיות ששיכים למחנה השמאל. 9.אנשים ממחנה השמאל הרבה פעמים תוקפים את המדינה! 10.על מה אתה מדבר?בד``כ השמאל מתלונן ורוצה לרדת מהארץ! 11.תמצא הרבה ימנים שלא משתמשים באיומים ורק רוצים לפתוח דיון. 12.לא יורד לרמה הזאת! 13.אתה ממש בעל רמה נמוכה להפליא! 14.זכותו של כל אדם להאמין במשיח! ואין לך זכות ללעוג על כך! 15.אבל לדעתך עדיפה שנאה עצמית על פטריוטיזם... 16.זכותו של אדם להיות אנונימי ואין לך זכות לקרוא להם פחדנים על כך! 17.אתה פשוט דורך על הרבה זכויות אדם בפורום,ונשאר רק לקרוא לך ולא ולימנים - פשיסט! 18.רמה נמוכה מאד! 19.כולם רוצים לאמר את המילה האחרונה - זה הכי טבעי שיש בוויכוחים. 20.אסור להיות רגישים? חייבים להצמיח עור פיל? 21.עכשיו הצחקת אותי! הרי ההתנשאות ידועה כסממן שמאלי, ואני לא מכליל. 22.לא צריך סגפנות אבל מעט צניעות לא תזיק. 23.יש כל כך הרבה שמאלנים כאלו! 24.רמה נמוכה. אתה אמנם רשמת על הימין הקיצוני אבל גם הסברת שההבדל מהימין המתון הוא קטן, כך שהתייחסתי לעיתים אל כתיבתך כאל האשמה גם כלפי הימין המתון. אגב, אני ימני מאד מאד מתון ואחרים קוראים לי שמאלני, אבל אתה עברת את הגבול של השנאה! לפני שלום עם הערבים צריך גם שלום בתוך העם היהודי.

אבו -דני

New member
צודק אוהב קוטלים צריך לגרש את כל

השחורים.....נגדל שפם קטן ונצעד יחדו המפקד אוהב....נתחיל בערבים? הם גם שחורים... או שהם חברים שלנו? שלך ולפקודתך ,הייל זיג אוהב קוטלים!!!! האבו.....שמתחיל לגדל שפם קטן

המוסד

New member
מעניין מה יצמיד טהור הגזע...

לדש חולצתי... אולי אגוז קוקוס צהוב?

למעלה