מסקנה

מסקנה

המסקנה שלי אחרי שבוע בפורום הזה שיש פה אנשים מקסימים אבל שאסור לבקש "שהחתן" ;) המיועד גם יברך על לימודים אסור לרצות אדם משכיל אחרי שבוע ומלא כעסים לא מצאתי אף אחד מתאים :( רעות

מה הבעיה עם השכלה???

ומה בכלל הקשר? אף על פי שאצלי זה די הפוך אני מעוניין בפיזיקאית מדליקה... גם מתמטיקאית זה נהדר... איך הגעת למסקנה הזו? ואת לא צריכה להיות כל כך לחוצה על העניין הזה כשתפגשי אותו, הוא לא יענה על קריטריון אחד בלבד... אדם

השכלה זה חשוב אבל לא הכל

אני אגיד בקצרה מהן כוונותי לפעמים אולי אני שוגה ולא מסבירה את עצמי נכון אני מחפשת אדם בוגר, אחראי, רציני, רומנטי, אכפתי, רצוי שידע לעזור לזולת, שיכבד אחרים ואת עצמו בעיקר, ורצוי בעל השכלה - אני אישית רואה עצמי בשנים הקרובות בתקווה באקדמיה תודה רבה רעות

raynman29

New member
רעות

א: יהיה בסדר ב:אל תקחי אף אחד או אחת ללב ג:תמיד תסתכלי קדימה ד:אני דוגל באיזה משפט משיר ישראלי אם אני לא טועה מאיר אריאל או אריאל זילבר והמשפט אומר ככה את רצית אותי קחי אותי זה כל מה שיש בי אז כך אתה רוצה אותי קח אותי זה מה שיש בי
. ותתעודדי בסוף יבוא בחיר לבך . לכל סיר יש מכסה . שתהיה לך שב"ש ואני רוצה שתחייכי. אני מחכה לחיוך הכל יהיה בסדר

anaty2 7 1

New member
אני דווקא בעד השיר :../images/Emo168.gif

של גלי עטרי-
מה שאת אוהבת
: קחי מה שתרצי מי יסרב לך קחי את העולם כולו מי יוכל לומר לך לא אם רק תחייכי מי לא יתאהב בך מי שאת רוצה יבוא אל תלכי אם מי שלא תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב

zelik5

New member
אריאל זילבר, אבל כחלק מההרכב "תמוז"

"ככה את רצית אותי קחי אותי ככה עם כל מה שיש בי"
והשם מאיר (כי התבלבלת עם מאיר אריאל) קשור אולי למאיר ישראל, שהיה המתופף של ההרכב (אבל בעצם אין סיכוי שבגלל זה התבלבלת...). אלה היו 60 שניות על להקת תמוז

b0redavid

New member
"אסור לרצות אדם משכיל...

אחרי שבוע ומלא כעסים לא מצאתי אף אחד מתאים" סליחה! את טוענת שכל הגברים פה לא משכילים מספיק בשבילך? טוב שהאגו שלנו לא בעננים. בהצלחה במקום אחר!

לא הבנת בכלל בכלל בכלל

הגברים פה מאוד משכילים - חלקם חלקם אנשים מדהימים - חלקם האגו שלי לא בעננים אחרי שבוע שפרסמתי את המודעה עדיין לא מצאתי את האחד זו הייתה כל כוונתי בבקשה אל תפרש אותי לא נכון תודה רעות

b0redavid

New member
טוב, אז סליחה...

תנסי להיות סבלנית, שבוע זה כלום בשביל חלק מאיתנו!

למעלה