מסקנה עפ"י סקר

פזי24

New member
מסקנה עפ"י סקר

לפי הסקר שפורסם בידיעות פ"ת אין סיכוי לבורושובסקי ולאחרים להיבחר אלא רק לאוחיון.

borshevsky1

New member
אל תאמינו לסקרים, בורשבסקי לוקח עם הסיכויים.

הגבוהים ביותר מכיוון שהוא היחיד שמראה מקצוענות שצריכה להיות אצל ראש עיר בשביל לנהל את עירו.

rob crusoe

New member
המממ תן לי לראות

סקר של מכון אמין יחסית(אני מדבר על הסקר של מינה צמח שהיה בואי נט) בחור על גבול הפנאטיות למי אני אאמין...

אולי מספיק עם הבורשבסקי הזה? לא שמעתי

על המועמד הזה, אלא רק מאז שנכנסתי לפורום זה. דרך אגב, הסיכויים שלו ממש נמוכים, לעומת אוהד ואוחיון, שכרגע לא ברור מי מהם לוקח את הניצחון.

borshevsky1

New member
מספיק עם בורשבסקי? בורשבסקי היחיד שיביא שינוי

ואת אומרת מספיק? הוא גם מועמד, ואנשים שתומכים בו ומעוניינים לדבר עליו, לא אמורים לקבל תגובות כמוך, כי הוא גם מועמד, ואין שום סיבה בעולם שתגידי דבר כזה.

מיכמיך3

New member
חוץ מאיציק אוחיון ואורי אוהד

השאר בקושי מוכרים ובקושי שמעו עליהם. אני חושבת שאוחיון או אוהד יבחרו בסופו של דבר.

אני מסכימה איתך

אני גם חושבת ששניהם המתחרים המובילים מי ינצח? אין לי מושג. מצד שני גם אין לי עדיין מושג במי אני אבחר.

borshevsky1

New member
איציק בורשבסקי אהד ראש בראש.

אין מתחרים מובילים, יש מתחרים, ולכולם יש הזדמנות שווה לנצח, התוצאות יראו בבחירות.

borshevsky1

New member
השאר בקושי מוכרים? שלטים, נציגים, מצע, הכל יש

על פי מה את מתבססת?

פזי24

New member
תגובה

יש מתמודדים מוכרים כמו אוחיון ואוהד . ישנם גם לא מוכרים לציבור כמו בורושובסקי למשל שישב במועצת העיר עד הבחירות או כמו מועמדים אחרים שלא מוכרים לכלל תושבי העיר עקב היותם חדשים אז די עם הפאנטיות לבורושובסקי בסוף אם הוא לא יבחר תהיה מאוד מאוכזב וזה עלול להזיק לך.אלו בסך הכל בחירות ואתה בטח שם לב עם כמה אנשים אתה מתווכח ומנסה להוכיח לכולם שרק המועמד שלך יכול לזכות . כיום אין לו סיכויים גבוהים עפ"י הסקר אז בוא וחכה לבחירות ולתוצאותיהן ואז תגיב.

מיכמיך3

New member
אני לא מדברת רק על השלושה חודשים האלו...

שלפני הבחירות. בוא נגיד בכמה שנים האחרונות, חוץ מאוהד ואוחיון, שאר המתמודדים בקושי מוכרים, לי בכל אופן. יש את אלה שעומדים ברחובות ובאים אלייך ומנסים לשכנע אותך ומביאים לך פלאייר, אז חוץ מאוהד ואוחיון, עדיין לא נתקלתי שזה גם אצל מתמודדים אחרים.

למעלה