מספר 3

MAKRIA

New member
מספר 3

שלום לצוות המוחות הפורה של פורום זה. בשבוע שעבר נשמעו תלונות על כך שחידה מספר 2 היתה קלה מדי לפיתרון. להזכירכם: סזריה אוורה מקפו וורדה. להלן חידה מספר 3, שכאמור האזנה לתוכנית הרדיו של דני כתרי הדואה במרחבים, ברדיו יאסו, ביום ג' הקרוב, ב-09:30, תעזור במציאת הפיתרון. מחשבה יצירתית לכולם!

שותפים נוספים???...

Pix Lax, Alkistis Protopsalti, Giorgos Dalaras, Metropole Orchestra, Laiki Orhestra, Haris & Panos Katsimihas, Yiannis Kotsiras, Marinella, Yiannis Ploutarhos, Yiannis Parios, Haris Alexiou, Dimitris Mitropanos, Vasilis Papakonstantinou, Dimitris Basis, Antonis Remos, Pashalis Terzis, Maria Farandouri, Lavrentis Maheritsas, Mikis Theodorakis.

ובכן: אנחנו צריכים עזרה פה...

ברור לי שמדובר בתאודורקיס... ברור שמדובר במבצעים ברור שמדובר בקולנוע ברור שמדובר ב 6 אבני דרך שמעטרות סרטים עם המבצעים הללו... (חוץ 'מהרע' לי וואן קליף) יללה לעבודה... יש לכם שם של זמר שכנויו 'הרע' (או שהוא זמר רע...חחחה) יש לכם תחנות ביצירתו של תאודורקיס (6)

תמנונה

New member
ואולי עוד אחת???מאוטהאוזן השירה

הבלדה....צריך לקשור הכל.......יאלללללללללללה להביא חבלים. איך אמרה סקרלט אוהרה.......אני אחשוב על זה מחר......

F a d i

New member
6 תחנות ביצירותיו של תאודוראקיס?!

אמרו Z אמרו "זורבה" קוציראס מתקשר לתאודוראקיס בזה שהוא היה החמישי לבצע את ה"אקסיון אסטי" של אליטיס יש קשר לא ישיר בין ואן קליף ותאודוראקיס?! אפשר עוד כיוון מאקריה מאס?!

F a d i

New member
אבל מצד שני השאלה היא "מי" ולא "מה"

אז אנסה אחרת: "אודיסאס אליטיס"-כותב ה"אקסיון אסטי" (קוציראס) "ניקוס קאזאנצאקיס"-מחבר "זורבה היווני" (מה"כיוון") אם הכוונה לסרטים ש-תאו הלחין אז עולה לי לראש "סרפיקו" בכיכוב "אל-פאצ'ינו" מוזמנים לשתף אותנו במחשבותיכם

MAKRIA

New member
הערה במקום

הניסוח היותר מדוייק הוא "מה" ולא "מי". לפעמים אני נוטה להתייחס למעשים של יוצרים כאל יישויות עצמאיות. עמך הסליחה פאדי.

לי ואן קליף: הרע...=החבר

רע מלשון חבר (לדעתי מאקריה אוהב שיבושי מילים) חפשו הופעת חינם...קוצירס וחברים , תאודורקיס וחברים... צריך לקחת שמות של סרטים שקשורים בתאודורקיס ולנסות למצא משמעות בשמות. שימו לב למידע שפאדי הביא... ואולי נצליח עד היום הערב...

למעלה