מספר תמונות

DerBleistift

New member
מספר תמונות

ואנא הגיבו בסלחנות כלפי הסמיילי החייכן... הוא פשוט התעקש להראות נוכחות. היו סובלנים.
ו... תהנו.

kyle

New member
אוי לא!../images/Emo2.gif מתקפת סמיילים!../images/Emo5.gif

מה קרה לכתוביות?

kyle

New member
אחחח.... הוא בטח יהיה ממש יפה...../images/Emo13.gif

אני לא יודע למה, אבל אני מתלהב ממבנים בבניה עם פלדה!
זה נראה חזק ואדיר כזה כשרואים את הפלדה.

DerBleistift

New member
באמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הוא לבטח יהיה מרשים, במיוחד בשל קרבתו לעזריאלים ולמגדל המטכ"ל, גובהו הרב (יחסית למגדלים ישראלים), ומיקומו. עם זאת, עיצובו כ"כ צפוי וגובל במשעמם. שוב חלונות רבועים בין חיפוי אבן בצבע חום בהיר, שוב קירות מסך כחולים עם קווים אופקיים מודגשים, שוב גליל המושחל בתוך חלק רבועי בעל קטעים מקוטעים. את הכל כבר ראינו, את הכל אנחנו כבר מכירים. חבל.
מה קרה לחיפויי פלדה? מה קרה לשימוש בחלונות ראי כסופים? מה קרה לקוים אנכיים מודגשים? מה קרה לבנייה מדורגת (סט-באקס)? בנוגע לצורת בנייתו. לא תדע שהוא בנוי משלד פלדה בעוד כמה חודשים. הכל מחופה בטון, וכמובן שמשטחי הרצפה גם הם יציקות בטון (הנתמכות ע"י קורות הפלדה המחוברת לליבת הבניין, זו מצידה, יצוקת בטון מזויין), כך שלא יישאר כל זכר לשלד הפלדה. וגם דעה אישית שלי. אני מעדיף בניית בטון. שוב, הקונסרוקציה נראית לי הרבה יותר מאסיבית ו"חזקה", בכל מאד עבה ומעניין, בעוד שקונסטרוקציית פלדה נראית תמיד "דקה" ו"שברירית".

DerBleistift

New member
זה מקלקל

לגנב הפוטנציאלי. מה לעשות שמסתובבים ברחבי האינטרנט גנבי תמונות, אשר גוזלים את תמונותי ואפילו לא מציינים את שם הצלם, שלא לציין שהם לא משלמים גם בעד התמונות. עסק ביש.

למעלה