מספר תודות.....

מספר תודות.....

לכבוד לילה משעמם מאד, ונטול שינה..... החלטתי לנצל במה זו ולהודות להוריי שהביאוני עד הלום, ולעוד כמה אנשים<את הצ´קים שמים בכניסה, בכספת> תודה למוכר הפלאפל "שמחה ריף" ולאישתו "סימה מון כרוב" שנתנו לי צלחת נוספת לחמוצים תודה לשוטרים "שמחה גורה" ו"סמי סביב" שויתרו לי על הקנס למרות שנסעתי בטוסטוס בלי חגורה,עם מוזיקה רועשת ,והוצאתי יד מהחלון תודה לטייסת "בטי סקלה"ולצנחן "מיקי פלי" שעשו לי אויר בגלל "אסף לוץ" ו"עניתה קעתי".תודה לחבורת הפרוצות "חווה יתמין","גלי בציצי","אורה לי" "אור גזמה" ו"מיקי בלהפו" שהצילו אותי משני ההומואים שרדפו אחריי"עוזי יון טוב" ו"עמית רומם". תודה ל"אמנדה בושקס" שמנעה ממני להידבק ב"זיוה". תודה להומלסיות "אילנה ברחוב" ו"שירן אוואי" שמנעו מ"צילה חלון" להתאבד. תודה לדי ג´יי "איתן מיך" ולאישתו "לאה גביר" שעשו לי צלצולים באוזניים ולא הכריחו אותי לענות. תודה לפקח "מיכה נאפו" שלא גרר לי את התלת אופן שלי. תודה לארכיאולוגים "ראומה מצאתי" ו"מיכה פרפו" שמצאו את המסכן "בועז אורלי" שנפל לבור וכשנשאל "what´s the matter" הוא ענה "מטר וחצי בערך". תודה לאתיופים "מיכה טומפו" ו"נגסתי בגמבה" על תרומתם לקליטת העלייה. תודה ל"אלון נחמד" על הנסיון להיות "אסי מפטי",כנראה זה בגלל שהוא אח של "איציק ספנסיב" הקמצן שעובד אצל "שרה פאן" בחנות בגדים. תודה למזכירות שלי "אתי פרון" ו"דפני ייר" על ההודעות משרה שהתקשרה בלי הרף. תודה לקוסמטיקאים "מני קור" ו"פדי קור" ולמאפרות "תיקי פור" ו"אורנה עים" על שהורידו לי את כל ילדי תימן החטופים והשחורים מהפנים. תודה לטבחים שלי "מוסה קה" ו"עופרה קוב" על כאבי הבטן. תודה לרכילאים "מאשה מעתי" ו"גיל ריבה"<שוםםם קשררר> על היחצון. תודה למשפחה הסדיסטית "גיל יוטינה" "הגר דום" "חני קה" ו"טל יינית" על הסיוטים בלילה... תודה לפסיכולוגיות שלי "בטי פול" ו"טובה סית". תודה לאלה שמאזנים אותי "ניר גז" ו"ניר גע" תודה לחבר הכת "אריק רישנה" שנתפס והתחבר בכלא עם "ירמי קלט" ואסירת העולם "ריקה בון". תודה לנהג שלי "מוטי לוכים"<יאללה לך הביתה>ולנהגת המונית "מיקה ראלי". תודה לתופרת שלי <אני קרועה> "ציפי יות". תודה לברוקר שלי "שוקי גרות חוב" שעזר גם לאמא שלי שהיום היא "חיה טוב" למרות שהיא עדיין בחברה של "טל פנית" בטלמרקטינג. תודה לגרושה "רבקה שה" שכנראה תישאר כזו כמו חברתה "גילה עמידה". תודה למוכרת הפרוות "אורנה מר" ולכדורגלן "ניב דל". תודה לסלקטוריות "שמרית התיק" ו"תקוה קשה" שעשו עבודתם נאמנה להבדיל מ"ניר דמתי". תודה לפנצ´ר מאכער שלי "גל גלספייר" שמנע מהבת של נהג המשאית "תמי טען" להיתקע. תודה למורה שלי לפילוסופיה "סופי סטיקייטד" ולאחד והיחיד "ביל עדי". תודה לעיוור "מיקי בה ת´אור" שבגללו הצלפית "נירה במטרה" פספסה. תודה למדריכות שלנו "אלה מעיין" ו"רעות ת´תבור" וכמובן לחזאי "אורי קן" על התחזית. תודה לפועלים שלי, עובדת הניקיון "יעל למטאטא" ו"מני פה" הפיליפיני. תודה למתופף הרוסי "לובה קצב" ולמוכר המשקפיים "מישקה פיים". תודה לחנפן "מנשה קלי בתחת" על הצומי, ולמרוקאי באבל "צ´ר לי" תודה לטייסת המתלמדת "חנה ייתביניים",ולפושעת הנמלטת "בוני סתתר". תודה לשמנה "עדה בה" ולדיאטניות "לורה זיתי" "מילי גרם". תודה למוכרת התבלינים "קים מל", ולאיש הסאונד שלנו "עדי ג´יי".תודה לבלשית והחוקר "מירה צח" ו"מישה דד".תודה למוכרת באופיס דיפו "סימה ניה" ולמוכרים בארוס "אבי זרמין " ו"אבי ברטור".תודה לבתולה "מינה גבה". תודה למסריח "צח חנה" ולאחים המהממים "אסי מטרי" ו"אסי מון". תודה למלצרית ששירתה אותי נאמנה "מתי שתי" ולברמנית "סימה שקה". תודה לתראפיסטיות שלי "עלמה נדבר" ו"ציפורה נפש". תודה למורה שלי לספרות "מיקה רא"<אני קראתי>, ולמקשקשת בשיעור "שיר בוט". תודה לנודיסטים "פנחס סוף" ו"רועי מלו". תודה לזוג הכי הכי "בני מוס" ו"עדי נה". תודה למכוערות "מאיה פבה", "יפה רונקל", ו"יפה לולה". תודה לגרוזיני הלא ציוני "ישראל לובישוילי" ולציוני מאד "אסף סוף". תודה לליצן "מוקי יון" על התכנית האומנותית, על זו שהחדירה בי ביטחון "אלה מה"ועל אלה שהרגיעו כשצריך "בני חותא" ו"לולה חוץ". תודה לקצרנית "בקי צור", ולפקח "נתן לי דו"ח " שכל קשר ביניהם הוא מקרי בהחלט. תודה לזוג הכי דפוק "אידי יוט" ו"יוסי דרו אותי" תודה למנצח על המקהלה "בני צוחו" לסבל "סמי טריילר"ולמציל "לוליק פוץ" שהציל את "אניטה בעתי". תודה לספר "מיכה פף" ולפניסטית "סימה זגן" שהנעימו את זמני". תודה לאקסית שלי "מלי ולה" ולעברייניות "אפרת החוק" ו"איריס קה אותי" שיושבות בנווה תרצה. תודה לחתולה שנדרסה "מיצי פצף לי" ולרוסי שנדרס "אברשה מכונית" ולרב בהלוויה "מיקו בר". תודה למדביר "עמוס קיטו" ולאשת הגנן שלי "מרי צה". תודה לחסרת הביטחון "מיה גידו" למוכרת הפרחים "הגר טל" ולמוכר המשקאות "אורן ג´דה",תודה לאתלט "גיל גול", לאפתית "עדי שות" ולבודדה "גל מודה".תודה לגמדה "הדר דסית" ולמאהב שלי "חיים אישתו" תודה לכמה בני מיעוטים...... לערבי שנפל "אחמד רגות",לערבי שלומד איתי "ניסאללה עתיק"לערבי המסומם "בסם שקע" ולחברו הרוסי "אלכס טזי". תודה למתכנתת הערבייה "מזיזה עכבר" ולדוגמנית הערבייה "עלילה מסלול" תודה למתעמלת הרומנייה "נאדיה כוגמישה" ולמלכת היופי האתיופית "ממה צובה" ואחרונים חביבים, אלה שלא יכלו להיות פה איתנו ..... תודה ל"לובה בית" תודה ל"יובל למנוחות" ותודה ל"אסף תה מתה" לילה טוב
זמרת<זרקו על ג´וליה, רוברטס> בארים
"לוטי פשה"

קשוח31

New member
הייי זמרת

קפצתי לבקר וראיתי את ההודעה חמוד לאללה, למרות שכבר היו גירסאות של ההודעה הזאת בצורה כזאת או אחרת. אחלה, תמשיכי לשלוח שיהיה מעניין. ו ... ד"ש לאלים ובמיוחד לאלות ... הן כבר יבינו

ע נ ק י ת ../images/Emo88.gif../images/Emo24.gif לוטי פשה ../images/Emo6.gif

הכרתי חלק, אבל לא את כל זה! מצחיקולה

שרון3

New member
ועוד תודה אחת קטנה ../images/Emo39.gif

לשיר מיוחד של זמרת אדומה או צהובה ומי זורק את גו´ליה רוברטס
בזרועות פתוחות שנותרות ריקות

למעלה