מספר תהיות ../images/Emo26.gif
או קיי אז ככה, ההופעה של משינה בעוד אהממ שלושה ימים? וואי איזה כיף! בעיקר לכל מי שמגיע להופעה הראשונה (שזה אני) טוב בעצם זה לא הופעה ראשונה בדיוק, בהיתחשב שהיום יש את החזרה הגנרלית לחבר'ה מרשת (!busters). anyway, ישבתי וחשבתי לעצמי אתמול בלילה בזמן שלגמתי מבקבוק בירה מילר קריר
אני חושב שזה היה כבר בערך בזמן שלא נשאר לי כבד
תהיתי מה יעלה בגורלם של כל אלה שלא השיגו כרטיסים להופעה הראשונה... הרי כל החברה החזקים של הפורום שהצליחו להשיג כרטיסים (היפי!) יהיו בהופעה. ומה יהיה על כל השאר? מי ייתחזק את הפורום? מי יכתוב פה הודעה בדיוק שמשינה יעלו (קיבלתי צמרמורת)? כאילו אנחנו נהיה בהופעה, ובטח פה ירוצו הודעות בסגנון: איזה באסה... איזה כיף להם... מעניין מה יובל עושה עכשיו... ועוד משהו, מי יביא תמונות ראשונות לפורום? ד"א בקשר לשירשור שהיה פה על איסור מצלמות ווידאו, זה תופס גם בקשר למצלמות דיגיטאליות? יש לי מצלמה דיגיטאלית שמסוגלת גם לצלם ווידאו, אז מה אני לא אוכל להכניס אותה? אם אני אביא את המצלמה שלי בסוף, אז אני מניח שאני אהיה זה שיעלה פה תמונות ראשונות (אלא אם משהו יביא איזה לפטופ למופע) כי פשוט אחרי ההופעה אני חייב לטוס הבייתה יש כאלה שעובדים... אז בקיצור, לכל אלה שלא הזדמן להיות בין המאושרים שבאים להופעה הראשונה, טייק איט איזי כמו שאומרים ותהיו חזקים
או קיי אז ככה, ההופעה של משינה בעוד אהממ שלושה ימים? וואי איזה כיף! בעיקר לכל מי שמגיע להופעה הראשונה (שזה אני) טוב בעצם זה לא הופעה ראשונה בדיוק, בהיתחשב שהיום יש את החזרה הגנרלית לחבר'ה מרשת (!busters). anyway, ישבתי וחשבתי לעצמי אתמול בלילה בזמן שלגמתי מבקבוק בירה מילר קריר