מספר שירים

כוס קפה

New member
מספר שירים

אומנם זאת פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה, חשבתי שזה מקום מתאים לפרסם את השירים שכתבתי. חלקם עלולים להיות פחות מובנים מכיוון שכאן לא כל כך ידוע המצב שלי (שאותו פרסמתי ב``על בנות ועל בנים``) מקווה שתהנו, אשמח לשמוע תגובות, -כוס קפה. I --- ל - ש` חושב רק עלייך שוכב במיטה אפרקדן רואה את יופי פנייך מרגיש כה קטן אם רק היית יודעת כמה אני אוהב אותך אם רק היית מודעת שכל רצונותיי הם להיות שלך יש לי שאלה מסובכת לה אני מאוד רוצה תשובה שאלה שבגללה נשמתי קורסת מה זאת דת, לעומת אהבה? מכוס קפה. II ---- ל - ש` אני פשוט לא יודע, את מוחי במחשבות קורע, האם הרגשות שלי זה דבר הדדי, האם כמו שאני אוהב אותך, את אוהבת אותי? כל מה שתרצי, מיד אעשה, עולם ומלואו בשבילך אגלה, על מגש של זהב לך אותו אביא, אני רק רוצה לדעת אם כמו שאני שלך, את שלי? כל נשימה שלי עלייך חושב, אם היה לך מושג עד כמה לי כואב, רק לראות את האור בקצה המנהרה, האור הזוהר הבוהק ההדדי שנקרא אהבה. מכוס קפה. III ----- ל - ש` מה שבטוח, כדי לאהוב לא צריך מגע, בך אסור לנגוע, ואני מרגיש כלפייך אהבה. אהבה גדולה, אהבה נפלאה, אהבה טהורה, אהבה שיש בה כל-טוב, אהבה שכל מה שאפשר לחשוב, זה מתי אראה אותך שוב. מי רוצה לאכול, מי צריך לשתות, כל מה שצריך זה אותך, מי צריך אוויר, מי רוצה לנשום, כל מה שרוצה זה להיות שלך, אז מה עם אסור לנגוע, מספיק רק לראות את יופייך ולשמוע את קולך הערב, דקה אחת איתך שווה נצח נצחים בלעדייך, כי אותך - אני אוהב. מכוס קפה.

כוס קפה

New member
עוד שיר [אין תגובות?]

אין תגובות? ל - ש` איך אני יכול לך לאמר אני אוהב אותך, אולי לחרוז לך שיר, לכתוב לך מכתב, אך לא מסוגל לאמר לך בפנים, שאני כולי שלך, שאני בך מאוהב. שאני מחזיק ביד את העט, הנפש נשפכת, במחשבות שאין בהן חטא, במחשבות, על הבריאה המושלמת. איך בפנים, כל זאת אנני מסוגל לאמר, שכן בפנים הרגליים רועדות והלשון כושלת, ואני מקווה שלא יהיה מדי מאוחר, מתי שיהיה לי האומץ להגיד לך כמה את נהדרת. הלוואי שיהיה לי האומץ לזרוק את העט, האומץ להרים הראש מהדפדפת, לאמר לך שבלעדייך אני כמו מת, שהגוף לא יכול לחיות, כשהנפש מאוהבת. מכוס קפה.

כוס קפה!

שכותבים משהו לא צריכים לצפות לתגובות אני למשל קראתי את השירים שלך אבל לא הגבתי אז מה? אל תכתוב כדי לקבל פידבק, תכתוב כי אתה רוצה להגיד משהו או פשוט להוציא מהלב. אם יהיו תגובות ואם לא זה לא משנה.

כוס קפה

New member
תבין

השירים, כתבתי לעצמי ולמי שאני אוהב. אבל אני לא רגיל להוציא אותם מהמגירה, אז אחרי שאני מעיז, לוקח צעד מאוד גדול, ומפרסם אותם פה, ציפיתי לאיזושהו תגובה. אבל עקרונית אתה צודק. -כוס קפה.

אני =היא לא הוא

ותאמין לי שאנשים קוראים את השירים...אף אחד לא מפספס אין לך מה לדאוג נחמד שאתה משתף אותנו גם!

אחר צהרים נפלאים לך כוס קפה ...

אהבה שלא מתקיימת , היא אהבה כואבת .... אתה רוצה אותה .. אבל לא יכול לקבלה ... לפעמים אהבה כמה שהיא צריכה להיות מבינה ופשוטה .. היא הופכת להיות עקשנית וקשה ... מחזיקה לך אצבעות ,, שאהבתך תתקיים לסוף ותשמור על האהבה שלא תתיאש לבסוף ותאבד אותה ... אני לא יודעת מה קרה , אבל בטוחה שבסוף יהיה טוב לך ולה .... סליחה שלא עניתי מקודם , הייתי בעבודה .. שלך בברכת אחר הצהרים נפלאים וקסומים שרון

למעלה