מספר שאלות

• פותח הנושא
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

New member
מספר שאלות

מספר שאלות
ערב טוב , אני בת 46 מנסה ללכת על מסלול קייב דרך דר' פרנקל ממרפאת פרופ' משיח . האם מישהי/מישהו מכיר את דר' פרנקל , טופלה דרכו ויכולה לספר איך הוא ? האם מישהי / מישהו יכול להגיד משהו לגבי הקשר לצ'רנוביל ? האם אתן מכירות הצלחות בגיל זה ?במסלול זה ?
וכל טוב לכולם !

סביון1

New member
הי דידי וברוכה הבאה לפורום

מספר שאלות
ערב טוב , אני בת 46 מנסה ללכת על מסלול קייב דרך דר' פרנקל ממרפאת פרופ' משיח . האם מישהי/מישהו מכיר את דר' פרנקל , טופלה דרכו ויכולה לספר איך הוא ? האם מישהי / מישהו יכול להגיד משהו לגבי הקשר לצ'רנוביל ? האם אתן מכירות הצלחות בגיל זה ?במסלול זה ?
וכל טוב לכולם !
מקוה שביטאתי נכון את השם שלך
עניתי בטעות על השאלה שלך בתשובה למישהי אחרת אז אני מעתיקה משם: רופאי אסותא מדווחים על הצלחות יפות לטיפולי תרומת ביציות אצלם. בתחילת ימי הפורום ביקרה פה מישהי בשם דניאלה שהרתה מטיפול באסותא במסלול קייב. לגבי צ'רנוביל - כל הרופאים אומרים שאין לזה חשיבות. אני אישית חושבת שהם לא ממש יודעים ולמעשה אף אחד לא יודע מה המשמעות של זה ולכן אני מעדיפה לא לקחת סיכון. את דר' פרנקל אני לא מכירה. בהצלחה, סביון

סביון1

New member
ועוד משהו

מקוה שביטאתי נכון את השם שלך
עניתי בטעות על השאלה שלך בתשובה למישהי אחרת אז אני מעתיקה משם: רופאי אסותא מדווחים על הצלחות יפות לטיפולי תרומת ביציות אצלם. בתחילת ימי הפורום ביקרה פה מישהי בשם דניאלה שהרתה מטיפול באסותא במסלול קייב. לגבי צ'רנוביל - כל הרופאים אומרים שאין לזה חשיבות. אני אישית חושבת שהם לא ממש יודעים ולמעשה אף אחד לא יודע מה המשמעות של זה ולכן אני מעדיפה לא לקחת סיכון. את דר' פרנקל אני לא מכירה. בהצלחה, סביון
ועוד משהו
אני מכירה הצלחות בגילך ואף בגיל מבוגר יותר בתרומת ביציות. הגיל פחות משחק תפקיד כשהביציות הן של אישה צעירה. ברור שעדיף גם רחם צעירה אבל זה ממש לא הכרחי.

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
ברוכה הבאה ל
נו החם

לא אוכל לעזור לך לגבי השאלותיך.
אנחנו בחרנו לבצע את התהליך דרך ב"ח בני-ציון במסלול רומניה. בכל מקרה בהצלחה וברוכה הבאה

a17

New member
אני...אני...

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
אני...אני...
קודם כל ברוכה הבאה !!! אני טופלתי ע"י פרופ' משיח וד"ר פרנקל במסלול הבאת עוברים טריים מקייב והחזרתם פה...בשבילי זה הצליח ז"א הייתי בהריון אבל בשבוע 11 היתה לי הפלה לצערי. אני בת 45 והגיל לא משחק תפקיד עם הבריאות טובה. בקשר לד"ר הנ"ל אעביר לך את התרשמותי במסר בהצלחה לך

נטאשה

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
ברוכה הבאה

אריאלה22

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
ברוכה הבאה

מאחלת לך דרך קצרה ונעימה אל הילד/ה שלך.

שיר5520

New member
ברוכה הבאה!

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
ברוכה הבאה!
אנחנו שמחים שהצטרפת אלינו וממש מקווים שתהיה לך כאן דרך קלה ומהירה. אין לי כל כך תשובות ואני רואה שכבר קיבלת כמה, אז בכל מקרה, שיהיה המון הצלחה!

New member
מספר תודות + a17

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
מספר תודות + a17
תודות על תשומת הלב ותודה לכל העונות והמעודדות . a17 תודה על המסר שעוזר רבות .

New member
מספר תודות + a17

מספר תודות + a17
תודות על תשומת הלב ותודה לכל העונות והמעודדות . a17 תודה על המסר שעוזר רבות .
מספר תודות + a17
מקוה שיצליח לך בהקדם , a17 . מקוה שיצליח לכולם בקלות ובמהירות .

סביון1

New member
אין בעד מה דידי, רק להבא בבקשה

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
אין בעד מה דידי, רק להבא בבקשה
תשתדלי לשרשר את ההודעות שלך שקשורות לאותו נושא. כלומר - כיתבי תגובה להודעה קיימת במקום לפתוח הודעה חדשה. ככה גם תחסכי לנו הודעות בדפים (יש מספר מוגבל של הודעות ראשיות בכל דף) וגם הקוראים את דברייך יבינו את ההקשר. תודה ויום טוב, סביון

sagivkr

New member
גם אנחנו במסלול קייב...

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
גם אנחנו במסלול קייב...
הי, וברוכה הבאה. גם אנחנו במסלול קייב. אני בת 29 ושגיב בן 30. עברנו 2 טיפולים עד עכשיו: הראשון עם עוברים טריים בקייב והשני עם עוברים מוקפאים באסותא. לצערנו לא הצלחנו, אבל יכול להיות שזה בגלל שבשני המקרים הייתי מאוד חולה... לגבי אחוזי ההצלחה: שמענו שיש אחוזי הצלחה יפים יחסית במסלול קייב, ואנחנו רק ממתינים לתורנו להכנס לסטטיסטיקה. אנחנו לקראת נסיעה נוספת לקייב (ביום חמישי) לנסיון נוסף. שיהיה לך בהצלחה!!! יפעת.

יפעת ../images/Emo50.gif מכל ה../images/Emo23.gif

גם אנחנו במסלול קייב...
הי, וברוכה הבאה. גם אנחנו במסלול קייב. אני בת 29 ושגיב בן 30. עברנו 2 טיפולים עד עכשיו: הראשון עם עוברים טריים בקייב והשני עם עוברים מוקפאים באסותא. לצערנו לא הצלחנו, אבל יכול להיות שזה בגלל שבשני המקרים הייתי מאוד חולה... לגבי אחוזי ההצלחה: שמענו שיש אחוזי הצלחה יפים יחסית במסלול קייב, ואנחנו רק ממתינים לתורנו להכנס לסטטיסטיקה. אנחנו לקראת נסיעה נוספת לקייב (ביום חמישי) לנסיון נוסף. שיהיה לך בהצלחה!!! יפעת.
יפעת
מכל ה

אם גם את וגם שגיב משתמשים באותו ניק, איך נדע מי מכם כותב ? אולי תעשו כמו מלח ופלפל שהפרידו כוחות למען שכולם יבינו מהניק מי הכותב ? ( סתם נקודה למחשבה ).

sagivkr

New member
אור - תודה רבה...

יפעת
מכל ה

אם גם את וגם שגיב משתמשים באותו ניק, איך נדע מי מכם כותב ? אולי תעשו כמו מלח ופלפל שהפרידו כוחות למען שכולם יבינו מהניק מי הכותב ? ( סתם נקודה למחשבה ).
אור - תודה רבה...
האמת היא שחשבתי להפריד ושלכל אחד יהיה ניק משלו. נראה לי שנעשה את זה. בינתיים ועד שיהיה לי ניק משלי, אני כותבת בסוף כל הודעה "יפעת".

sagivkr

New member
גם אנחנו במסלול קייב...

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
גם אנחנו במסלול קייב...
הי, וברוכה הבאה. גם אנחנו במסלול קייב, מטופלים של פרופ' משיח. אני בת 29 ושגיב בן 30. עברנו 2 טיפולים עד עכשיו: הראשון עם עוברים טריים בקייב והשני עם עוברים מוקפאים באסותא. לצערנו לא הצלחנו, אבל יכול להיות שזה בגלל שבשני המקרים הייתי מאוד חולה... לגבי אחוזי ההצלחה: שמענו שיש אחוזי הצלחה יפים יחסית במסלול קייב, ואנחנו רק ממתינים לתורנו להכנס לסטטיסטיקה. אנחנו לקראת נסיעה נוספת לקייב (ביום חמישי) לנסיון נוסף. שיהיה לך בהצלחה!!! יפעת.

דידי ברוכה הבאה

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
דידי ברוכה הבאה
אני מבוגרת ובהריון מהנסיון הראשון. כך שאין ממש כנראה קשר בין הגיל להצלחה. אני הלכתי על מסלול פידיוס בקפריסין. נדמה לי שבדצמבר / ינואר נכתב בפורום על צ'רנוביל והשפעותיו.
מכל ה

ayoosh

New member
אומנם באיחור, אבל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

מספר שאלות
וכל טוב לכולם !
אומנם באיחור, אבל ברוכה הבאה

גם ממני... (יש הקלות למי שהיה בחופש, נכון
...) והכי הכי חשוב...

מצב
הנושא נעול.
למעלה