מספר שאלות..

omerman7

New member
מספר שאלות..

שלום לכולם.. אני מתחיל להתעניין ברכבי שטח ובכל העניין הזה.. התחלתי לקרוא מגזינים וכתבות ויש לי כמה שאלות.. מה הפירוש של המושג עבירות? מה זה מתלים? ואיזה הכי טובים לשטח? אני מתלבט בין לקנות האנטר מחוזק (167 כ"ס) או את הנבארה.. בעיקר לטיולי שטח קשים של קפיצות ומדרגות. אני צריך שתעזרו לי להחליט. תודה =]

אבו שפם

New member
WELCOME TO THE MAD HOUSE

שלום לך... קודם ספר קצת מי אתה ...גיל...מין וכאלה... קצת רקע בנסיעות שטח כן / לא כי לפי מה שאני מבין מדבריך...אתה טירון בתחום... אז לו תרצה לקבל תשובה רצינית ...תן קצת רקע ...שנוכל לענות לך בהתאם לכישורים וכו...

miki69

New member
בכל פרמטר הנבארה טוב יותר

אבל למה להיות נעול על רכב ספציפי מה הצרכים הרצונות לאן להגיע

omerman7

New member
אממ..

קוראים לי עומר בן 27 מהמרכז.. אני אמנם די חובבן אבל מתחיל ממש להתעניין.. אני רוצה לדעת איזה רכב יותר טוב מבחינת נסיעה בשטח.. מי יתמודד טוב יותר עם מכשולים וכ'ו..

kfirba

New member
כמו שמיקי המלומד אמר ואכן צודק הנאוורה מתעלה

על ההאנטר בכל פרמטר......לדעתי היא גם יותר יפה אבל היופי בעיני המתבונן. אם אתה מהאיזור שלי(דרום המרכז) אני יכול לתת לך עיתון שטח עם מבחן בין ההאנטר לנאוורה לדימקס וכמובן שהנאוורה ניצחה בהרבה. אבל למה דווקא בטנדר חשקה נפשך ולא בג'יפ? במחיר הנאוורה אפשר לקנות אחלה של ג'יפים

omerman7

New member
אני מכפר סבא, ו..

אני פשוט חולה על טנדרים מאד שאני קטן.. מטורף עליהם.. תמיד רציתי מאגנום אבל במקומו יש את ההאנטר עכשיו.. ולאדע אבל לפי מה שקראתי דווקא ההאנטר הרבה יותר בטוח ומשתלם.. וכמובן זול. מבחינת מראה לדעתי ההאנטר יותר יפה. אבל אנלא מכיר את הנווארה טוב

אבו שפם

New member
בוא נגיד את זה בעדינות...

אתה מת על טנדרים? סבבה לך תקנה לך את ההנטר...כי הרי לא משנה מה יגידו לך פה...אצלך בראש העניין סגור ומסוגר כבר... אני במקומך... וזה כמובן שהעניין באמת מסקרן אותך... השטח ונושא העבירות הטכני הקשה בפרט... הולך מחפש סיקס / סופה / סמוראי במצב טוב... לומד את השטח ...את המגבלות של הרכב שבחרת... צובר ניסיון...ואז הולך לקנות טנדר ב 200 ומשהו אלף שטח....לעבירות טכנית קשה....קפיצות וכאלה לפי דעתי...האישית בלבד...הניסן שם מיצובישי בכיס הקטן מכל הבחינות... נ.ב. ככה גם ישאר לך ימבה כסף לתיקונים...שיפורים ועוד שטויות שבא לך...

kfirba

New member
דרך אגב בקשר להאנטר המחוזק

להאנטר המחוזק אין נעילת דיפרנציאל אחורית שתהיה הכרחית ל מה שאתה מתאר ויש לו מערכת מניעת החלקה...פטנט של כבישבילים . לאומת זאת בהאנטר הרגיל יש נעילה אחורית וגם בנאוורה. ושוב הנאוורה מתעלה על ההאנטר בכל פרמטר

kfirba

New member
קח לך מבחן שבו חביבך מנצח

http://www.moto4x4.co.il/tests/test.aspx?VQ=KDD

omerman7

New member
תודה רבה!

חח אמנם כבר קראתי את זה אולי 7 פעמים אבל תודה על ההתחשבות =]

למעלה