מספר שאלות

joyride150

New member
מספר שאלות

חג שמח ! יש לי מספר שאלות , מדובר על קטנוע גוירייד 150 2003 1. טיפול 36000 - נחשב קטן \ גדול ומה מחירו ? 2.יש לי בעייה בקטנוע - יש הצתה, המנוע פועל - אבל לא נוסע... אם אני נותן קצת גז המנוע נכבה... במידה ואני משאיר את המנוע דולק ללא גז , אין בעיה - הוא יכול להשאר דולק רצוף. תודה.

For Martha

New member
אולי זו סתימה,

תנסה לתת פולגז במכה, פשוט למשוך את המצערת במכה, יש השתנקויות? אולי זו בעיה בקרבורטור... אבל לפי מה שאתה מתאר, דעתי היא שזו סתימה (אם זה משהו מכאני,אולי זה משהו במחשב של הקטנוע,שם אני אפס.)

joyride150

New member
הבעיה היא

שהמנוע נשאר דולק ללא גז 20 דקות. עדין יכול להיות שזה סתימה ?

יש לך סתימה בקרבורטור

אבל לא במערכת הסרק של הקרבורטור , ולכן המנוע פועל אבל לא עולה בטורים (וכשאתה פותח מצערת הוא נכבה) לפעמים ניתן לשחרר את הסתימה הזו, אם מצליחים להעלות סלד נסה לשחק עם המצערת, ובעדינות לנסות בכל פעם להעלות טורים (סלד) כשאתה רואה שהמנוע נחנק, סגור גז במהירות , כשהמנוע מתייצב נסה שוב במשיכות קטנות במצערת, להעלות סלד יכול להיות שזה יסתדר מעצמו

joyride150

New member
ניסיתי , לא עובד

נגיעה קטנה בגז והוא נכבה... כנראה חייב מוסך... יש למישהו מספר גרר באיזור ראשון ?

גווי רייד

טיפול 36000 הוא יקר יותר כי הוא מצריך החלפת רצועה ורולים ובדיקה מקיפה אם הקטנוע לא מגיב לפעולת המצערת והכל לא קרוע יש תופעה מוכרת בקטנוע זה שמחט הקרבורטור נופלת (לא מחוברת לבוכנה שבקרבורטור) החלף בחדש

למעלה