מספר שאלות???

מילי לי

New member
מספר שאלות???

בתי בת שנה וחמישה חודשים...החלה לזרוק כל דבר על מנת לנסות אותנו ושנרים לה...איך מגיבים? לפעמים זה מוצץ במיטה, שהיא לא נרדמת בלי...ואני צריכה להרים לה איזה 5 פעמים. דבר נוסף...היום היא בגן ואת הסימילאק בבוקר בקושי מספיקה לשתות...בגלל ההתארגנות בבוקר...מתי אתן נותנות את הבקבוק ואיפה?

מילי לי

New member
מ

ק

תאירעות

New member
מילוש

גם רעות הייתה זורקת כל דבר על מנת שנרים לה כולל המוצץ כמו אצלכם וגם היא לא הייתה נרדמת בלעדיו. אני הייתי מרימה לה,אבל עד גבול מסויים.זה תקופה וזה עובר. בקשר לבקבוק אולי תתני לה בדרך לגן או בגן(או לקום קצת יותר מוקדם).

תאירעות

New member
תראי

אם זה מוצץ גם לרעות היו כמה במיטה וזה לא עזר כי היא הייתה זורקת את כולם,ובאיזשהוא שלב הייתי חייבת להרים לה,אבל לא מעירה לה. צעצועים?שתרים לבד...הייתי מעירה לה רק כשזה היה מסוכן.

דוררה

New member
עונה לך

לגבי הזריקה יש דברים שאני מרימה לה ויש דברים ש:בעיה שלה אם היא רוצה שתקח לבד,המוצץ לדוגמה יש לה במיטה לפחות 3 מוצצים . מטרנה/סימילק בבוקר אני קמה ב6:20 ומכינה לה את הבקבוק היא קמה ב6:30 ואני מביאה לה שתאכל במיטה שהיא מסיימת מחליפים בגדים+טיטול מסתרקים ויוצאים ב7:00 לגן.

דוררה

New member
יש הרבה חדש,ילדתי ביום ראשון שעבר

הנה קישור מפורום הריון ולידה תוך 3 שעות מהציר הראשון הילדה היתה בחוץ.... מה איתך ,איך בגן אחרי כל הסיפור שהיה....?

מילי לי

New member
ואהווווווו מזל טוב....איזה כיףףףף

היא יצאה מוקדם כל כך...? מה היה התל"מ?...ואיך הקטנה קיבלה אותה?

דוררה

New member
מהציר הראשון 3 שעות והיא היתה בחוץ

התל"מ היה 9/5 נולדה ביום הולדת של בעלי 30/4 הקטנה קיבלה אותה ברגשות מעורבים פעם יפה ופעם היא רוצה שאני ארים אותה שאני מניקה ופעם היא מלטפת ופעם היא נתנה לה מכה בראש בשבריר שניה הזזתי את היד שלה , בקיצור צריך 10 עיניים להשגיח מאוד מסוכן כי הבת שלי גם בת שנה וחמש אגב מה התאריך של ביתך? שלי 16/12/04

דוררה

New member
תודה ההפרש באמת קטן לדעתי יהיה לא

קל אבל נסתדר ,יהיה בסדר.....

michal@gal

Active member
מנהל
אפשר בעצם לוותר על הבקבוק בבוקר

במילא היא תאכל ארוחת בוקר בגן. את יכולה להשאיר את הבקבוק בבוקר רק לימי שבת.

דוררה

New member
אצלנו בגן יש רק בשעה 10:00 ארוחה

לדעתי היא תהיה רעבה עד אז,אולי כמו שתאירעות אמרה שאפשר להביא לגן.

michal@gal

Active member
מנהל
אז צריך כנראה לקום מוקדם יותר

ולתת ממש ארוחת בוקר בבית. זה מה שאני עושה מאז שהילדים שלי נכנסו למערכת העירונית.

siv30

New member
אנחנו לא מרימים

לבן הגדול, בן 4 עוד מעט יש מנהגים דומים איך לתזז אותנו. וזה לא רק נגמר בתרימו לי, יש לו אמירות כמו, תכסו אותי (10 פעמים בערב), תשקו אותי (את השתיה שלו) וכו'. אנחנו הודענו לו חגיגית שהוא לא שיח פרסי ושיואיל בטובו לשרת את עצמו. אם הוא רוצה צומי, אנחנו מוכנים לתת חיבוק, אבל לא להיות משרתים.

מילי לי

New member
גם אני משתדלת לא להרים לה אבל

יש מצבים שהיא חייבת את המוצץ והיא לא יכולה לקחת אותו...או כפית למשל...השאלה אם להעיר לה ולהסביר לה שאני לא עומדת להרים או שזה לא עוזר?

נעמולה

New member
בקשר לבקבוק

אני מושיבה את עומר על הספה שלו בסלון מול הטלויזיה עם הבקבוק, אחרי שהוא מסיים אותו מצחצחים שיניים, מחליפים חיתול ומתלבשים. בזמן שהוא שותה את החלב אנחנו מתארגנים

למעלה