Rock Bottom
New member
מספר שאלות
רק גיליתי על הפורום הזה במקריות מוחלטת, לא חשבתי שבאמת טרחו לפתוח פורום אייפוד, יוזמה ברוכה.
יש לי מספר שאלות וזה יהיה מרוכז, עימכם הסליחה
. קודם כל, רכשתי אייפוד מיני בעל נפח של 6 ג'יגה לא מזמן ואני מרוצה מאוד, אבל מספר דברים מטרידים אותי. ידע טוענת שהבטריה מחזיקה מעמד עד 18 שעות של שמיעת מוסיקה. כאשר אני מטעין אותו עד הסוף בסופי שבוע ויוצא איתו לצבא, הבטריה איכשהו נגמרת מהר מאוד מן המצופה. אני בדר"כ שומע בין שעה לשעתיים ברכבת, מכבה אותו, וכאשר מדליק בשנית אני רואה שהבטריה כבר קרובה לחציה. מדוע בכל הדלקה וכיבוי של המכשיר הבטריה מחליטה להיעלם יותר ויותר? שאלה נוספת שמטרידה אותי - חיי הסוללה הנטענת. שמעתי שהסוללה מפסיקה לתפקד אחרי 18 חודשים בממוצע ויש להחליף אותה תמורת סכום נכבד מאוד שקרוב למחיר המקורי של הנגן. האם זה נכון? אם כן, מהי העלות שידע דורשת בעבור החלפת הסוללה? שאלה אחרונה חביבה - בצבא כמו בצבא, קשה מאוד לשמור על דברים בשלמותם, אפילו אם המכשיר כל היום סגור בכיס פנימי ובתוך נרתיק שקימבנתי להגנה (עדיין לא רכשתי אייסקין). בגלל רשלנות מעפנה מצידי, לא שמתי לב שהכפתור של הכיס בחולצה פתוח וכשהתכופפתי לשרוך נעליים, האייפוד החליק מן הכיס ונחת על הרצפה, על הקצה שלו. לשמחתי הרבה לא קרה לו נזק פנימי שפוגע באופן הפעולה שלו והוא אפילו המשיך לנגן גם כשנפל, אבל הקצה שלו טיפה נדפק וזה ביעס אותי למשך כל השבוע. חברים שלי אומרים שלא רואים את זה אפילו, אבל אחרי שמשקיעים בנגן שכזה, לא ממש רוצים שיהיו בו פגמים למיניהם שהורסים (לי לפחות) את המראה החיצוני שלו. האם ניתן להחליף את המעטפת החיצונית שלו בידע תמורת תשלום? לצערי אני לא ממש בבית בימים שהם פתוחים וקצת קשה לי להגיע אליהם טלפונית, אז אם מישהו יודע, אני אשמח לקבל תשובה. תודה מראש! אשמח לכתוב כאן יותר.
רק גיליתי על הפורום הזה במקריות מוחלטת, לא חשבתי שבאמת טרחו לפתוח פורום אייפוד, יוזמה ברוכה.