מספר שאלות...

skip123

New member
מספר שאלות...

1.לתיאלנד, קמבודיה, לאוס, ויאטנאם ובורמה צריך חיסונים? ואיזה? 2. חודש וחצי מספיק לכל המקומות הנ"ל? איך הייתם מסדרים את זה?

SPnage

New member
חודש וחצי???

צריך בין שבועיים לחודש לכל מדינה. בחודש וחצי תבלה יותר זמן בדרכים מטיול ולא תראה כלום. תבחר מדינה או שתיים ותתמקד בהן. לגבי חיסונים, אתה באמת סומך על תשובות שתקבל פה? לך למרפאת מטיילים ויגידו לך מה צריך.

jeshu

New member
על חיסונים תשאלי במרפאת מטיילים הם יתנו את המידע העדכני ביותר ושם זה הכי זול למיטב ידיעתי. חודש וחצי...רק בריצת מרתון.אם כל מה שיש לך זה חודש וחצי אז אני מציע להתמקד. למשל - חודש וחצי סבוב בקמבודיה ויטנאם (על ציר דרום צפון ולאוס) או חודש בורמה ושבועיים בתאילנד.אני הייתי 31 יום בבורמה ועדיין הייתי צריך לרוץ ממקום למקום כדי לראות את כל מה שרציתי. תהני

sailor

New member
חודש וחצי בהחלט לא מספיק

רק הנסיעות בויטנאם מדרום לצפון או להפך גוזלות יותר משבוע, ורצוי גם לבקר במקומות שבדרך יומיים - שלושה לפחות, וכך ויטנאם עצמה דורשת חודש טיול לפחות (אלא אם טסים). גם בלאוס הנסיעות גוזלות זמן רב וכך גם שמעתי על בורמה. כדאי לא לרוץ ולראות את המקומות כראוי. הטיול שלי נמשך 3 שבועות בלאוס, חודשיים בויטנאם וקמבודיה - רק פנום פן וסיאם ריפ (אנגקור) 10 ימים.

למעלה