מספר שאלות

basket case

New member
מספר שאלות

1. על מי מדבר השיר FLINCH? (על מי היא שרה? מי האהוב לשעבר?) 2.בשיר knees of my bees: מה הכוונה בקטע הבא: "u with your penchant for spontaneous events for sticky and raspy, unearthed and then gone" 3.לא כ"כ הבנתי את הכוונה בשיר "a man" (על מה מדבר השיר, מה הפואנטה שלו). אשמח לפירושים. וגם, למה הכוונה במשפט "I'm working my way towards our union mended"? (פירוש מילולי) ומה פירוש המילה "mold"? (לא מצאתי במילון) 4. על מי השיר "knees of my bees"? 5.משפט שלא הבנתי (באופן מילולי) מהשיר out is through: "everytime our horns are locked on toweling throwing" ומה זה QUICK FIX? 6. אם מישהו מוכן להסביר לי את הכוונה בשיר "so called chaos", אני אשמח. תודה !

Rוית

New member
וואו כמה שאלות..../images/Emo140.gif

אנסה כמיטב כוחי! 1. לא נראה לי שידוע על מי היא רשמה את השיר, וכמובן שהיא לעולם לא תספר..
אם מעניין אותך על מי נרשמו חלק מהשירים שלה, את מוזמנת למאמר הבא. 2.u with your penchant for spontaneous events for sticky and raspy, unearthed and then gone = אתה עם החיבה שלך לארועים ספונטנים, דביקים ומגרים שצריך לחפור בשביל למצוא אותם..? הקטע של הלהעלם אחרי זה גם לא ברור לי.. משפט לא ברור אבל בגדול מן הסתם משפט שמתאר את האדם, את ראין. 3. גם אני אשמח להבין את A MAN יום אחד..... "I'm working my way towards our union mended" = בפירוש מילולי זה "אני חותרת ללהגיע כלפי איחוד מתוקן". משהו כזה. וMOLD זה תבנית. 4.knees of my bees נכתב על ראין, ארוסה
everytime our horns are locked i'm towel throwing .5 = משפט שאני מאוד אוהבת. הוא אומר שכל פעם שהם רבים ("הקרניים שלנו ננעלות אחת בשניה". כמו שחיות פרא רבות ונלחמות אחת בשניה עם הקרניים) אז אלאניס נכנעת, מוותרת ("זורקת את המגבת" זה סימן לכניעה, לוויתור). QUICK FIX זה מעין משהו זריז שמכינים, שעושים שאמור להקל. Every time I dream of quick fix I'm assuaged " Now I know it's hard when it's through and I'm damned if I don't, no quick fix way " כלומר כל פעם שהיא חושבת על פיתרון מהיר היא נרגעת. אבל כעת היא יודעת שזה קשה ושהיא מקוללת (כלומר בבעיה) אם היא לא יודעת דרכים של פתרון מהיר בכלל.. מקווה שהבנת את כוונתי פה.. 6. "אני רוצה להזמין את הכביכול קאוס הזה שאתם חושבים שאני לא מסוגלת להיות" היו לינקים לאתרים שבהם מוסבר על מה השיר וכמובן שאני לא אמצא את זה עכשיו.. :\ לא רוצה לרשום הנחות שגויות שלי אז פשוט אמשיך לחפש
בקיצור, מקווה שעזר מה שרשמתי, בתקווה שלא טעיתי

basket case

New member
תודה על תשובותיך..

עזרת מעט, מחכה לעוד תשובות שיבהירו לי את הדברים..

למעלה