מספר שאלות

מספר שאלות

1. בתי עוד מעט בת 3 חודשים יונקת בלבד, והיא איננה מוכנה לקחת מוצץ, היא עושה כאילו בא לה להקיא ומוציאה אותו החוצה עם הלשון. 2. לפעמים, עם הגרפס אחרי האוכל היא מוציאה קצת מההנקה, האם זה פליטה ו/או הקאה. למה זה קורה???? ואיך אפשר למנוע זאת???? 3. בתי מוצצת את האצבע וכך היא נרדמת. 4. מה אני יכולה לעשות על מנת שהיא תיקח מוצץ ולא תמצוץ אצבע? אמא הדאגנית

אלינה12

New member
בעיניין מוצץ

תנסי אולי להחליף מוצץ. בן שלי לא רצה בכלל לקחת מוצץ הראשון שקנינו לו. קניתי עוד כמה סוגים של מוצצים והוא אהב אחד מהסוגים יותר מאחרים. כך הרגלתי אותו למוצץ.

fanyoni

New member
תשובות

בקשר למוצץ אז גם לנו היתה אותה בעיה. פשוט החלטתי שהילדה תיקח מוצץ והכרזתי מלחמה. בכל זמן פנוי שלי הייתי דוחפת לה בכוח את המוצץ ומחזיקה. הייתי הולכת איתה בבית על הידיים ויד אחת מחזיקה לה את מוצץ בפה. לא קל, אבל היום היא בת חצי שנה ועם מוצץ. לקח לי כשבועיים אינטנסיביים של כל דקה פנויה והרבה מלחמות וכאילו הקאה. אל תתייאשי. בקשר לפליטות, אז גם זה עובר. לפעמים הם יונקים יותר ממה שיש ופולטים. עיניים גדולות. גם זה מתאזן ועובר. מקווה שעזרתי.

בעניין המוצץ

כשהפיצ'ון היה נרדם בהנקה הייתי משחררת אותו בעזרת המוצץ ושמה לו בפה כשהוא עדיין צמוד לשד. תוך כמה ימים הוא השתכנע שגם את המוצץ כיף למצוץ.

מוצץ

תודה על הייעוץ אנסה לעשות זאת. ואם לא עשתה גרפס מה לעשות? עדיין להכניס לה את המוצץ.

מוצץ וגרפס

אני לא יודעת אם חטאתי אבל כשהוא היה נרדם בהנקה ולא מתעורר מיד לא הייתי עושה לו גרפס. חוץ מזה אפשר לעשות לו גרפס גם כשהמוצץ בפה שלו. ברגע שהבן שלי התרגל למוצץ הוא היה עושה הכל איתו, אפילו פולט (מצטערת על הגועל).

אמאלניא

New member
תגובה למספר שאלות

לגבי פליטה\הקאה: הכל שאלה של כמות - כאשר מדובר בכמות של 2-3 כפות זו פליטה ( גם אם זה נראה הרבה על הבגדים או רצפה - תשפחי 3 כפות מים ותראי) בנוסף הקאה היא בד"כ בסילון מהפה. לגבי מוצץ: את מודאגת מהעובדה שבתך מוצצת אצבע. למה? האם את חוששת שיהיה לה קשה להגמל? האם את דואגת לשיניים עקומות? למיטב ידיעתי הדעות בעד\נגד מוצץ הן חלוקות אצל רופאי שיניים. לגבי שיניים עקומות - זו גם שאלה של מבנה לסת (גנטיקה), תכיפות מציצה ומתי מפסיקים. גם מוצץ יכול לעשות נזק. לגבי גמילה - זה נכון שלכאורה מוצץ זורקים וזהו - אבל אם הדבר נעשה לפני שהילד מוכן, הוא יכול אז להתחיל למצוץ אצבע או לכסוס צפורנים...

למעלה