מספר שאלות

לא מדוייק

"המדברי" זה המופע הפופלארי של נחש מלך קליפורניה (Lampropeltis getula californiae). הקינג המדברי שקוראים לו בפשטות גם קינג מדברי (Lampropeltis getula splendida) הוא הנחש שאותו שאורי שם את תמונתו.

ללוש 15

New member
אז ככה...

אני מתעניין בזוחלים(ובכלל בבעלי חיים) מאז שאני זוכר את עצמי.היה לי נחש בעבר ואני די בטוח שאני רוצה לקנות עוד אחד. אני אוהב את החיה הזאת ואני בטוח שאני יודע לטפל בה היטב.אם לא הייתי מתעניין בזוחלים אז לא הייתי מבלה את היומיים האחרונים בקריאת עשרות מאמרים ולא הייתי מוצא את עצמי מבריז כרגע משיעור כדי להמשיך את הקריאה שלי. בקשר לשם-כשקניתי אותו,שאלתי איך קוראים לו והמוכר אמר לי קינג דסרט. אז אמרתי לו:"אתה בטוח שזה לא קינג קליפורניה???" והוא אמר לי שכן. אז אני מבקש ממכם לא להסיק מסקנות שגויות לגביי,כי לא הייתי קונה נחש בלי לדעת את השם שלו.

ללוש 15

New member
מצאתי!!!

שיטטתי בארכיון הפורום ומצאתי תמונה(נראה לי של שחר) של נחש בדיוק כמו שלי אבל בגדול....הבעיה היא שכרגע אני מנסה לעלות את התמונה אבל אנ'לא מצליח..אני ינסה מאוחר יותר

1צחי

New member
יישר כח

ככה צריך (להוציא את ההברזה מלימודים) והערת ביניים לא לקנות את ההסברים של המוכרים מלבד רפי ובית החיות משום שלרב הם לא מבינים הרבה אם בכלל.

למעלה