מספר שאלות

ללוש 15

New member
מספר שאלות

קודם כל תגידו לי תתחדש! קניתי קינג דסרט(מדבר) בערך חצי מטר ,350 ש"ח מ"בית החיות".הוא מאוד יפה... אכל כחצי שעה אחרי שהבאתי אותו הביתה...עכשיו לשאלות: 1.מה בדבר שנת חורף? אני יודע שעכשיו קיץ אבל אני רוצה לדעת מתי מכניסים אותם לשנת חורף?הם אוכלים התקופה הזאת?איך מוציאים אותם? 2.כל כמה זמן הקינג שלי צריך לאכול? 3.בחנות אמרו לי שכרגע אני לא צריך חימום...זה נכון? 4.יש לי אקווריום גדול מאוד יחסית לנחש (בערך מטר) ואמרו לי שהוא ייכנס ללחץ זה נכון? דרך אגב, תמונות בהמשך....

obb

New member
תתחדש...

שנת חורף בחורף.. יש זמן. קודם תדאג לחימום.. תאכיל אותו כל שבוע ב 3 וולדות גדולות /עכברים קטנים תדאג שיהיה לנחש טמפ' של 29-30 בצד אחד של הטרריום ובקר יהיה משהו כמו 24 25 . אתה יכוטל להשתמש במנורה כבל פלטה או מה שבא לך רק תדאג לטמפ' הנכונה.אם בבית שלך יש טמפ' כזו ומדדת אם מד חום אז סבבה אם לא תדאג לזה. שים לו קערת מים בטרריום.אני ממליץ לך לשים אותו בפלסטיקיה או טרריום יותר קטן.. יש כאלה שיחלקו עליי. אז תהנה,אחלה נחש קנית ומחיר מצויין

T0M3R

New member
אחי מזל טוב!

לא התקשרת בסוף, בכל מקרה ישנתי עד איזה 2 ככה שלא היה עוזר לך.... מאיזה מין הנחש? כי למה שהם קוראים דסרט זה בעצם דסרט קינג פלורידה 0או משהו בסיגנון) ככה שהוא כמו שלי, "רוסקו" שלי זכר, אם שלך נקבה אז בחורף של עוד שנתיים אנחנו נפגשים :)

salingre

New member
אני לא שמעתי על הבוג הזה...

שים תמונות בבקשה ותתחדש

ללוש 15

New member
תמונת יהיו...

רק ביום חמישי כניראה כי אני בפנימיה כרגע...עכשיו,שתי דברים 1.אני שוקל לקנות זוג כרכנים בכדי לזווג אותם...כדאי? אם כן מישהו יכול להפנות אותי ללינק או להסביר לי על הנושא? 2.עדיין לא קניתי לו חימום...מישהו יכול להמליץ מניסיון אישי על סוג חימום מועדף??ומי שמגיב שיכתוב בבקשה מה בערך המחיר... תודה מראש

gaichuk

New member
אז ככה...

כדאי? למי? לך או להם? ולמה כמובן??? לגבי החימום אני ממליץ על כבל חימום. ישנם כבלים באורכים שנים ובעוצמות שונות (25W 50W וכו'). את צורת הפריסה של הכבל תוכל למצוא בחיפוש בדפים קודמים. המחיר בסביבות ה 120-150 ש"ח.

ללוש 15

New member
תגובה....

אז ככה אני במילא רציתי לקנות עוד כרכן,אבל רציתי לדעת אם זה טוב מבחינה כלכלית(אני ימכור את הנחשונים)ומה הסיכויים שהזיווג יצליח? נ.ב מה עם האפשרות של מנורה לחימום..טוב??

salingre

New member
אם...

חימום-כנה כבל חימום -הכי טוב- 50 w (הכי טוב לא חזק מדי ובהחלט לא חלש מידי) המחיר נא בין 150 ש"ח ל200 ש"ח אני מציעה לך לחכות איזה חודש וחצי לפחות עד לנחש הבא (או זוג) להיתאקלמות שלך לנחש

אני מציע לך לחכות עם הקניה הבאה שלך

חכה כמה חודשים לפני שאתה קונה עוד חיות. אתה צריך לראות שאתה בכלל רוצה ויכול לטפל בעוד חיות. סבלנות לא תזיק לך ובטח שהסבלנות שלך רק יכולה לעזור לנחשים שאתה רוצה לקנות. תהנה מהנחש שלך בינתיים.

הייתי בפלורידה, ולא זכור לי שראיתי

שם מדבר. אני במקומך הייתי רץ לבדוק איזה נחש אני מגדל, כי לתת עצות על גידול נחשים כשאתה לא יודע איזה נחש יש לך זה לא נותן לך עודף אמינות.

T0M3R

New member
מוזר...

בכל מקרה במקרה הזה יונתן זה לא משנה כי הטיפול בקינגים הוא זהה

אני חייב להודות שאם זאת היא גישתך

כנראה שזוחלים בתור זוחלים לא ממש מעניינים אותך. מי שמתעניין בנחשים תמיד ירצה לדעת יותר על בעל החיים אותו הוא מגדל ויתחיל מזה שהוא יברר את שמו של הנחש אותו הוא עומד לקנות ואם במקרה הוא לא הצליח להשיג את שמו של הנחש עד רגע הקניה, הוא יעשה את הכל בשביל לדעת את שמו בהקדם האפשרי. סתם מחשבה... אם מחר יודיעו שכל הקינגים ממין מסוים נגועים במחלה שעלולה להיות קטלנית לבני אדם, איך אתה תדע אם הקינג שלך שייך למין הזה או לא?

salingre

New member
חיפשתי בגוגל desert king snake

וזה נתן לי כמה תמונות של קינגים שונים (פלורידה,קליפורניה...) אבל לא ראיתי שם משהוא חדש... חוז מזה נץב היו עוד כמה תמונות של אותו הנחש במקומות שונים (אותו הסוג) זה הנחש הזה??

T0M3R

New member
יונתן זה לא מה שהתכוונתי

שלי זה פלורידה קינג סנייק, פשוט התבלבלתי וחשבתי שהם אותו נחש (אל תשאל למה, אני לא יודע..) שכחתי שהם שני נחשים שונים..

gaichuk

New member
לפחות תלמד לשרשר כמו שצריך...

מילא אתה לא מבין בנחשים וגם חצוף, אבל משהו פשוט כמו לשרשר? מה הבעיה? כנראה שאתה כבר אבוד.....

salingre

New member
זה קאליפורניה קינג, לא דסרט קינג

או שאני טועה, או שלא היבנתי אותך, מה זאת אומרת התמונה שהיתפספסה?

gaichuk

New member
התמונה שהתפספסה היא המופע

היותר פופולארי ונפוץ של הדסרט.

למעלה