מספר שאלות

מספר שאלות

*מתי יוצאת המהדורה של הספר לשליט המבוך בעברית? *אני מבקש שתשרשרו עוד גזעים ומקצות שהמצאתם והומצאו כי בשרשור היה רק גזע אחד. *מה עושה הקסם ghosly visage ואיך הוא נראה במשחק AD&D? *הציעו לי טקטיקות קרב להריגה מסיבית, מהירה והמונית. *תנו לי תיאור של נשק טוב למתנקש\נוכל. תודה מראש, עודד

מספר תשובות

> *מתי יוצאת המהדורה של הספר לשליט המבוך בעברית? נדמה לי שזה היה אמור להיות באזור חנוכה, אבל עכשיו מתאימים את זה למהדורה שלוש וחצי, אז בטח יתעכבו. > *אני מבקש שתשרשרו עוד גזעים ומקצות שהמצאתם והומצאו כי בשרשור היה > רק גזע אחד. רוב הגזעים למשחק דמות, הם בני אדם עם חליפות מצחיקות. המין האנושי מגוון ומעניין מספיק גם בלי זה. בנוגע לסוגי דמות - יש בדיוק שניים. זה שעושה קסמים, וזה שלא. כל השאר הוא תפקיד חברתי או כשרונות ספציפיים. "אביר" ו"צייד" יכולים להיות מאותו סוג דמות בדיוק, רק עם רקע שונה, התמקדות שונה בכישורים, וכו'. > *מה עושה הקסם ghosly visage ואיך הוא נראה במשחק AD&D? אתה יכול להיות יותר ספציפי? באיזה מקור נתקלת בקסם הזה? > *הציעו לי טקטיקות קרב להריגה מסיבית, מהירה והמונית. נשק גרעיני. לחילופין, אתה יכול ללכת לחנות הדרקונים הקרובה, לקנות כמה דרקונים, ולבצע הפצצה מרוכזת בנשיפות. בעצם, בטח ליד חנות הדרקונים יש איזה נפח שיכול לייצר כמה עותקים של אבי סער, ולהוסיף למחיר את מגן התוהו, וגם זה פותר את הבעייה. > *תנו לי תיאור של נשק טוב למתנקש\נוכל. פגיון. קטן, קל להסתרה בשרוול או במכנס, לא דורש מרווח הנפה גדול, ומתלבש יפה בין הצלעות. שימש ככלי רצח לאורך כל ההיסטוריה.

דרגורן

New member
חוץ מתיקון קטן לגבי גזעים

אני מסכים לחתולין. ולגבי הגזעים, יש הרבה גזעים נהדרים לשחק ודווקא אלו שהם ל א דמויי אדם, הם הרבה יותר מוצלחים! קנטאור, Wemic (חצי אריה חצי אדם), סאוריאל (דמויי דינוזאורים), חיות שונות זאב, נשר וכו'

המממ

אני רואה שיש עוד מישהו שמחזיק בספר ה humanoids המופלא... ולענייננו. חיות רגילות, הן כמעט בלתי שחיקות לחלוטין שלא במסגרת תרגיל ניסיוני. חיות מדברות, כמו בנרניה, יכולות להיות די מעניינות, אלא שחיות כאלו יהיו, שוב, בני אדם עם תחפושות מגניבות. הגזעים הכמו-אנושיים והכמעט אנושיים, הם בדרך כלל בנויים מסביב לקונספט מסויים - הקנטאור הוא איש טבע קצת שתיין, הוומיק הוא פרא אציל, הסאוריאל הוא החייזרי מכולם, אבל עדיין, לתת המינים ששאני מכיר יש גם קונספטים - הראש-קרן מהורהרים, הלהב-גב קצת היפים, הראש-סנפיר הם ממש בני אדם בתחפושת, והמעופפים עצבניים. את כל הקונספטים הללו, אפשר למצוא במין האנושי. אם אני רוצה לשחק בחור נמוך, רגזן וקשוח, עם חיבה יתרה לזהב, הוא לא חייב להיות גמד. יש מספיק בני אדם כאלה.

תודה הסבר וכמה שאלות

*ghostly visage הוא קסם שניתקלתי בו במשחק NWN כקסם שהמתנקש לומד ברמה שנייה. *תנו לי חייה טובה בקרב לנוכל\מתנקש שעם אמפתיה לחיות ברמה 6 ניתן לאלף אותה בלי בעיות מיוחדות. *יש תרגומים של ספרים של AD&D לעברית באינטרנט? *רוצים לעשות משחק AD&D בצ'אט או בפורום.

כמה תשובות

> ghostly visage הוא קסם שניתקלתי בו במשחק NWN כקסם שהמתנקש לומד ברמה שנייה. זה במקרה לחש שגורם לפרצופו של המטיל להיראות מת ומפחיד? > תנו לי חייה טובה בקרב לנוכל\מתנקש שעם אמפתיה לחיות ברמה 6 ניתן לאלף אותה בלי בעיות מיוחדות. תוכי שחור ענק. מופיע באחד הספרים של יו לופטינג. התוכי נתפס בשערו של הקורבן, ומתחיל לנגוס חתיכות מתנוכי אוזניו, כמו כרטיסן שמנקב כרטיסיה. לחילופין, אין כמו קרוקודיל. לא כחיה לקרב עצמו, אלא כדי להעלים ראיות - הממזרים הירוקים הללו יבלעו כמעט הכל, במיוחד אנשים. > יש תרגומים של ספרים של AD&D לעברית באינטרנט? לא. למעשה, גם את מה שיצא בעברית מחוץ לרשת אפשר לספור על שתי ידיים וישארו לך מספיק אצבעות לחטט באף ולשחק עם מה שמצאת.

דרגורן

New member
חיות טובות?

לפי האלף בית: א - אוגר א - ארנב א - אריה ב - ברווז ב - ברבור ב - בולבול (הציפור) אתה מתחיל להבין את הנקודה?

חיות מוזרות

פעם, די מזמן, הייתי בקבוצה עם בחור ששיחק גנב בעל חיות מחמד מאוד מוזרות: זמיר תקיפה: זמיר שאולף לנקר בלבן שבעיניים. עכבר מילוט: כשקושרים אותך, הוא יוצא מהכיס ומכרסם את החבל. נחש המכנסיים: פותחים את ה"חנות" והוא קופץ החוצה ומכיש. קרפד קופץ: קרפד בגודל של כלב, שמפתיע אורחים לא רצויים. קוף כייס: לצורך השלמת הכנסה, היה לבחור קוף קטן, והוא היה יושב בכיכר העיר ומזמין אנשים לראות את הקוף עושה תעלולים ולהחזיק אותו. בסוף היום, הוא היה לוקח מהקוף את המטבעות וחפצי הערך שכייס... הקוף היה אחל'ה שותף - לא שומר חצי מהכסף לעצמו ולא מלשין.

דרגורן

New member
כן ולא (ואכן ספר מופלא ../images/Emo13.gif )

אני מתנגד לחלוטין לתפיסה שגזע בנוי מסביב לקונספט מסוים. וכאשר שיחקתי בעבר דמויי אדם, ההתנהדות שלי הייתה (לרוב) שונה למדי מהתנהגות של אדם. תמיד אפשר לומר ש"הוומיק הוא פרא אציל" אבל מצד שני, אפשר לתת לו התנהגות של אריה אמיתי - כלומר בחור עם כוח, שמעדיף לתת לבחורות (או לשאר החבורה) לעשות את העבודה בשבילו, ולא מזיז את הקצה של הציפורן... כמובן שאפשר לשחק בן-אדם עם אופי כזה, אבל זה פחות הגיוני שבן אדם יפתח התנהגות כזאת, ואם הוא מפתח כזאת התנהגות, אז היא לא תשרוד לאורך זמן (כאשר אצל הוומיק, היא לרוב לא תשתנה). וכמובן שיש לדמויי אדם/חיות דילמות שאין לאנשים רגילים! סאוריאל מעופף עם פחד גבהים? קנטאור החולם להיות סוס אמיתי? בעיות תקשורת שונות (בערב בעת הכנת המחנה/צייד, הוומיק תופס תנומה, ואז מתפלא למה כועסים עליו...) ועוד ועוד

Raynor

New member
נשק טוב למתנקש/נוכל...

חיצים גדולים ומורעלים שמוסתרים בשרווליו של המתנקש וכאשר הוא מניף את ידיו החצים יוצאים במהירות עצומה ומחסלים את המטרה מטווח רחוק. הנשק פועל על מנגנון מתוחכם שמשאיר את החיצים דרוכים כאשר הידיים מקופלות אך כאשר הידיים מתיישרות החצים טסים אל עבר הקורבן. סתם משהו נחמד שהיה ב"כופרי חולית" ואני יודע שיש את זה גם במו"ד.

למעלה