מספר שאלות...

golgol

New member
מספר שאלות...

1. מדוע לא מופיעות משימות במסך TODAY למרות שהן קיימות ? 2.כיצד ניתן לגרום לתיבת הדואר בPPC למחוק את הדואר שמורד מהשרת (POP3)? - הוא פשוט נשאר שם... 3.כיצד ניתן לפתוח את תפריט "התחל" (START) במסך TODAY ללא נגיעה במסך ? תודה, גולן. נ.ב אני משתמש ב HP1910 עם העברית של איירון.

someone123

New member
לגי השאלה הראשונה

ככה זה. הן לא אמורות להופיע. יש תוכנות שנותרות פתרון לעניין, אני משתמש ב-QuickTasks.

golgol

New member
לא מבין ../images/Emo12.gif

קודם כל תודה ! ובכן אני לא מבין מדוע הקישור הזה מופיע במסך TODAY אם אין לו יכולת חיווי לגבי מה שמתרחש באפליקציה ? גולן.

golgol

New member
זו בדיוק הבעיה...

כלומר יש לי משימות פעילות באפליקציית "משימות" אך במסך TODAY מופיע בלינק: "אין משימות" - ללא קשר לסטטוס שלהן (פעיל הושלם וכו...)

ron20

New member
תנסה ...

לך ל settings - today - details תסמן את tasks ותלחץ על properties שחק עם הגדרות הצגת המישומות , קורה לפעמים שלא מופיע בדיוק מה שהתכוונת אבל נסה כמה אפשרויות וזה יסתדר.

golgol

New member
תודה, ניסיתי אבל...../images/Emo10.gif

זה פשוט לא מסתדר !

ron20

New member
לשם הנסיון: נסה לסמן קטגוריה מסוימת

בהגדרות - סמן להציג מספרי משימות רק עבור קטגוריה מסיימית.

jooki

New member
לפחות לגבי לו"ז אני יכול להגיד לך

שלא צריכים שום תוכנה אלא זה תלוי בהגדרות ואני הגדרתי את זה בצורה שזה יופיע על מסך ה today אם אני לא טועה הייתה אפשרות בכרטיסייה להגדיר שגם המשימות יופיעו אבל השעה מואחרת מדי כדי לחפש את זה עצה אישית לכולם : תחטטו ,תחטטו כי תמצאו הרבה דברים שקרוב לודאי שאתם משתמשים בשבילם בתוכנות ג'אנק שבוע טוב

golgol

New member
ובכן כך...

קיטלגתי את המשימה תחת קטגוריה ספציפית (למשל PERSONAL) וביקשתי שיציג את הקטגוריה הזו בלבד. מקווה שברור מספיק... גולן.

ron20

New member
לפחות - תגיד תודה ... ../images/Emo6.gif

כתבתי לך לנסות את זה שתי תגובות למעלה ... (עדיין לא לא פתרון מלא) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=351&msgid=16608943

golgol

New member
עבור ron../images/Emo8.gif ../images/Emo51.gif

ron 20 היקר, אם תתבונן 2 תגובות למעלה בודאי תראה שהודתי לכולכם - גם לך כמובן. אך אם זה לא היה ברור אני חוזר ומודה לך על תשומת הלב והניסיון (המוצלח) לעזור ! גולן.

למעלה