מספר שאלות....

ת^עלול

New member
מספר שאלות....

ב``ה כמה שאלות שרציתי לשאול את ההיא מהפגישה של השידוך, אבל לא העזתי כמובן (מה אני צריך שהשדכניות ירכלו עלי...?). א. למה בכל פעם שאמרתי משהו מצחיק בהיית בי והסמקת? ב. למה ישבת כל משך הפגישה ופכרת את אצבעות ידיך, עד שכמעט ונשברו מחמת הקיפולים הנוראיים. ג. למה שתית את המיץ תפוזים רק שאני התחלתי לשתות וסיימת רק שאני סיימתי? ד. למה לא בא לי להסתכל לך על הפרצוף יותר משתי דקות רצוף? (זה אני שואל לא אותי ולא אותה, אלא את השדכנית...) ה. למה כשאמרתי לך באיזה ישיבה אני לומד, התחלת לספר לי על כל מיני חברות שלך שנפגשו והתחתנו עם בחורים מהישיבה שלי? ו. למה לא הצלחתי לדבר איתך, אפילו על נושא אחד בצורה רצינית ומהותית? ז. למה בכל פעם כשהשתררה השתיקה הידועה (האיומה, הנוראית, המפחידה, המאימת) אני הייתי חייב לשבור אותה, ולא את למשל? ח. למה באת לפה בכלל? יש לכם תשובות? ת`עלול

זה למה...

כנראה שהזכרת לה את דודה המנוח עליו השלום, והיא נבהלה. כנראה שהיא חשבה שתהיה עילוי כמו שאמרו עליך. כנראה שנותרו לך שיירים מאתמול על הזקן כנראה שהיית איום יותר כשדיברת, אז היא העדיפה שתשתקו כנראה שחששה ששמת רעל במיץ תפוזים כנראה שבפעם הבאה תצטרך להיפגש עם מישהי אחרת.

ובנוסף....

מכירים את ההרגשה שבטלפון הוא נשמע כ``כ מצחיק,שנון,חכם,רגיש וכל משפט שלו נשמע כ``כ נכון.וכשניפגשים,והכל מתחיל להיות יותר מוחשי;הפנים לא ממש מה שדימיינת ובכלל הוא לא מה שתיארת לעצמך,אז,פתאום כל בדיחה שלו כבר ממש נדושה וכל משפט שלו ממש לא קשור לעניין והקול המתוק שלו פתאום נשמע ילדותי ומטופש...ככה זה,ועוד אומרים שמראה חיצוני לא חשוב... למה לכם? הרי כבר מגיל 16 הזהירו אתכם שלא לצאת לבליינד-דייט..... אף פעם לא נלמד מגדולים.

בודק

New member
למה?

למה אם היא יפה ה I.Q. שלה ב``קנטים``? למה אם היא חכמה היא נראית כמו הצרות שלי? למה אם היא חכמה ויפה היא שתקנית ועצובה? למה אם היא חמודה וחברותית, חכמה ויפה היא לא מספיק דתיה? למה אם הכל מתקיים מעולם לא פגשתי אותה? (זה לא היה שיר מבריק או משהו כזה - אני לא מתחרה בכותבים פה - סתם קינה פרטית, של ה``בליינד דייטי`` המצוי...

למעלה