מספר שאלות .

Elvador

New member
מספר שאלות .

האם יש דוג'ו לנינג'יטסו באזור הקרוב לרעננה ? מה עם ג'ו ג'יטסו ? כשמדובר בג'וג'יטסו שמשלב בתוכו מרכיבים רבים ( אפילו כלי נשק , נכון? ) אז מה הייתרון בלימוד " דניס הישרדות " ששם הג'ו ג'יטסו הוא רק חלק ? בארניס - האם לימוד סיוף בחרבות מלווה גם בקרבות כלשהם בחרבות עץ או כלי נשק מקבילים ? פשוט נראה לי משעמם ללמוד על ריק . בכלליות אני מחפש שיטה יעילה והתקפית , שלא מצריכה כושר גבוה אך כן מצריכה קאורדינציה מסוימת , כוללת בתוכה לוחמה בכלי נשק וכנגד כאלו - באיזור רעננה והמרכז . אוה כמעט שכחתי - אין אני משיג כאן חרבות , וכמה זה עשוי לעלות לי אם אבקש ממישהו שחוזר מסין לעזור לי עם זה ? מצטער על רשימת השאלות הארוכה . /: תודה , אלוודור .

אתה מזכיר לי את הבדיחה על הסקוטי

שמתפלל באדיקות לאלוהים כל שבוע שיתן לו לזכות בלוטו, והמלאכים יושבים ומנסים לשכנע את הקב"ה שנו, שיתן לו פעם אחת, והשם אומר "כן, נו, אבל שיקנה כרטיס"... אם אני לא טועה אתה עושה window shopping כבר בערך שלושה חודשים. חשבת אולי ללכת לשיעורי נסיון ולשאול את המדריכים עצמם? לשאלתך לגבי ארניס: ברמות המתחילים יש קרבות עם מקלות מרופדים, שאחר כך הופכים להיות קרבות עם מקלות מרופדים ושאר הגוף (בעיטות אגרופים וכו'), ואל כך מתווסף גם סכינים (מרופדים). אני לא יודע אם עושים בCSSD קרבות Stickfight מגע מלא כמו החברה מwww.dogbrothers.com, בין השאר בגלל שקשה מאוד מאוד לעשות את זה בלי להפצע. בשלבים המתקדמים אנחנו משיגים תוכי ורטיה, ועושים קרבות עם חרבות עץ. האפור

מספר תשובות

האם יש דוג'ו לנינג'יטסו באזור הקרוב לרעננה ? מה עם ג'ו ג'יטסו ? בדוק בקישורי הפורום, ברשימת מורים. כשמדובר בג'וג'יטסו שמשלב בתוכו מרכיבים רבים ( אפילו כלי נשק , נכון? ) אז מה הייתרון בלימוד " דניס הישרדות " ששם הג'ו ג'יטסו הוא רק חלק ? אף אחד לא טוען שאומנות זו יש יתרון על חברתה. כל אחת והיחוד שלה. אם אתה מתעניין בהבדלים בין שיטות ספציפיות, הכי טוב יהיה ללכת לשיעורי נסיון (בשיטות הללו), ובעיקר לשוחח עם המורים. בכלליות אני מחפש שיטה יעילה והתקפית , שלא מצריכה כושר גבוה אך כן מצריכה קאורדינציה מסוימת , כוללת בתוכה לוחמה בכלי נשק וכנגד כאלו - באיזור רעננה והמרכז באופן עקרוני, ברוב השיטות המסורתיות יש שימוש בכלי נשק, ברובם מתחילים ללמוד בשלב מאוחר יותר. אין אני משיג כאן חרבות? כאן לא ניתן להשיג חרבות, יש אתרים שמוכרים חרבות. אם אתה מעוניין במשהו סיני, תוכל להתייעץ עם זאב פוקס, כאן או בפורום וושו, או עם ניצן וחנן שנמצאים כעת בסין. מקווה שהצלחתי לענות כל שאלותיך, אם יש לך שאלות ממוקדות יותר, נשמח לענות.

למעלה