מספר שאלות:

avigal23

New member
מספר שאלות:

1. מה אתם אומרים על הריקוד בחור שמח של ישראל שיקר וכנ"ל על הריקוד אל תמהר. האם הריקודים קיצביים?מהירים? ארועים? קצרים? 2. האם גם לכם קורה שכאשר אין פריסת תגובות-כלומר התגובות מופיעות ככותרת של הראשי ואז מופיע כמה תגובות יש(מספר)-האם זה תמיד מופיע לכם? או שעושה לכם קצת-הרבה בעיות עד שזה נפתח? כי אני רק עם פריסת תגובות יכולה לראות (כשאת כל התגובות רואים) וגם לא הכל...האם יש לכם אולי פתרון???

לאביגל החמודה. "בחור"(ה) "שמח"(ה)

"אל תמהר"(י) ללמוד ריקודים חדשים כל כך מהר.אני עוד לא שמעתי עליהם וכמובן שלא רקדתי אותם ואצלך אלה כבר ריקודי נוסטלגיה.

avigal23

New member
תגובה לכרמל עזר(א):

למה לא למהר ללמוד אותם? אמרו לי שריקודים אלו חביבים ורציתי לדעת את דעת הפורום על הריקודים האלו... לא יודעת למה לא שמעת עליהם-אבל אלו כבר עברו השתלמות אל תמהר-זוגות-ישראל שיקר ובחור שמח-מעגל-ישראל שיקר השבוע אני אלמד אותם (אם אינני טועה)... למה ריקודי נוסטלגיה? בקושי עבר חודש....

שני הריקודים יפים.

הריקוד "בחור שמח" במעגל קל ופשוט, קיצבי, אינו מהיר ומתאים גם ל"מתחילים". הריקוד "אל תמהר" בזוגות הוא ריקוד קיצבי, קצת יותר מורכב, ויושב היטב בקצב השיר/המנגינה. וכמו כל ריקוד טוב היום, ירקד חודשיים שלושה ויעלם לו. שני ריקודים חדשים ויפים של ישראל שיקר שעברו את ההשתלמות האחרונה. דבל´ה.

דבל´ה יש לי הפתעה בשבילך../images/Emo77.gif

"אל תמהר" לחרוץ את דינו של הריקוד. אצלנו רוקדים אותו כבר כשלושה חודשים ועדיין לא נס ליחו, הרקוד טוב ויקלט ויירקד הרבה מאוד זמן. אשר לרקוד השני. כל מילה נכונה
בזמנו הצעתי לליאורה ללמד אותו בחוג הקשישים שלה.

שוגי - זו לא חריצת דין

את הריקוד "אל תמהר" למדתי רק השבוע בפעם הראשונה. גם אם הריקוד יחזיק לא "חודשים שלושה" כהערכתי, אלא "ששה שבעה" חודשים, בכל אופן, אני מעריך שהוא ריקוד תקופתי עם אורך מדף קצר ולא יכנס לרפרטואר של "ריקודי נוסטלגיה". שוגי - לימוד הריקוד חודשים שלושה לפני כולם בביתו (חוגו) של יוצר הריקוד עצמו - אינו קנה מידה להשוואה. דבל´ה.

../images/Emo51.gif../images/Emo45.gif שוגי , ואמנם כך עשיתי

לימדתי אותו לאור הצעתך והוא הולך נהדר,קל ,זורם נהדר עם המנגינה, והם אוהבים אותו.

אל תמהר - ישראל שיקר - זוגות

אהבתי את הריקוד המנגינה והצעדים ונקווה שלא יפול במהרה כפי שכתבת! אשרי המאמין!

למעלה