מספר שאלות:

22אורניה

New member
מספר שאלות:

אסתר שלום: הבן שלי בן 5 שבועות. עד לפני שבוע ינק כמו שצריך עם פה גדול ולא כאב לי. לפני שבוע שינה את האחיזה בפיטמה לרעה, הקטין את מפתח הפה, וגורם לי לכאבים בקצה הפטמה, מה שגרם לפטמות להיות ורודות בהירות מאד. 1. אני מנסה את כל השיטות שאת מציעה כאן כדי לגרום לו לפתוח פה גדול: גירוי השפה העליונה שלו עם הפטמה/, גירוי האף/ לאחר שהוא אוחז בפטמה עם פה קט, הרחבת מיפתח השפתיים שלו - ללא הועיל. מה את מציעה לנסות? 2. פטמות ורודות- נדמה לי שקראתי פעם שזה סימן לפטריה. האם יכול להיות שיש לי פטריה אם זה הסימן היחיד? 3. קורה הרבה פעמים שבגלל שאני נותנת לו לינוק לפני שהוא גווע ברעב אלא רק מגלה סימנים ראשוניים לרעב, שהוא יונק קצת זמן כמות יחסית לא גדולה. יוצא ששני השדיים שלי לא מצליחים להיות גדושים בחלב רוב הזמן ודי מדולדלים מחלב. האם ביניקה הבאה, לאחר יניקה קצרה כזו, אני אמורה לתת לו את אותו צד או את הצד השני? חשוב לי מאד לדעת כדי לא להקטין את כמות החלב שמיוצר. תודה אסתר.

Latch again............

The baby should be latching onto as much of the hila under the nipple as possible. If it is painful, then the baby is taking too much of the nipple and not enough of the breast. A visit with a yoetset hanaka might help. If you are interested, let me know where you live and I will give you the name of someone near you.​

22אורניה

New member
מאיזה צד לינוק לאחר יניקה קצרה?

אסתר 1. תודה על התגובה. 2. לא ענית לי על נקודה מב´ 3 בשאלה המקורית: לפעמים הוא יונק קצרות מצד אחד ובטח לא מגיע לחלב השמן האחורי ולא רוצה להמשיך יותר לינוק. איזה צד לתת ביניקה הבאה? זה שינק ממנו מעט בפעם האחרונה? או השני? 3. אשמח לטלפון של יועצת הנקה. אני גרה בתל אביב.

IBCLC in Tel Aviv

Until the yoetset hanaka sees how he is latching, that question is not relevent. You should speak to Doris: 03 7392537
Let us know how it goes. In the meantime, if he stops on one sidee, offer him the other.​

למעלה