מספר שאלות

paragsegol

New member
מספר שאלות

האם אני יכול לראות פוסטים ציבוריים של אדם בחדשות שלי תוך שמירה על פרטיותי כך הדגש הוא על החדשות.
כמובן שמדובר רק על פוסטים ציבוריים!

אני מבין שאם אני עושה follow אז האדם אני מניח יודע
האם ניתן לפתוח דף פייסבוק ללא קשר לפרופיל שלי כלומר
לפתוח דף חדש רק עם כתובת המייל שלי מבלי שיש לה קשר לפרופיל שלי

shoosh2607

Member
מנהל
תשובות

1. כן, אם אתה עוקב אחרי מישהו הוא יודע
2. תוכל לפתוח פרופיל נוסף אבל זה נוגד את המדיניות של פייסבוק ואתה עלול להיחסם. אני לא מכירה אף אחד שנחסם ככה - כמובן שזה על כתובת מייל שונה - אבל זו המדיניות.

מעקב שקט

כפי שענתה לך shoosh , ברגע שאתה מצטרף כ"עוקב" למישהו - הוא ידע מזה.
קיימת דרך אחרת לקבל עדכונים על אדם מסוים בעמוד החדשות שלך מבלי שהוא ידע על כך. אתה יכול להוסיף את האדם לרשימת עניין (באנגלית: Interest List ) . זו לא אחת מהרשימות הרגילות, שהרי ברשימות הרגילות לא ניתן להוסיף אנשים שאינם חברים או נעקבים שלנו. אבל לרשימת עניין ניתן עקרונית להוסיף כל אדם בפייסבוק, וכן כל דפים עסקי.

לאחר שתפתח את רשימת העניין ותיתן לה שם, בכל פעם שתקליק על השם שלה, תקבל "עמוד חדשות" חדש שכולל את האנשים והדפים שהכנסת אליה ואת הפרסומים שלהם והאירועים שקשורים אליהם. ניתן כמובן להוסיף אליה רק אדם אחד ולעקוב שם רק אחריו. ומה שחשוב – האנשים האלה לא ידעו אף פעם שהוספת אותם לרשימה הזו וגם לא מי כלול בהן, זה עניין פרטי שלך. ולא תהיה רשום כ"עוקב" שלהם וגם לא כ"אוהד" של הדפים העסקיים שיהיו שם.

כדי לפתוח רשימת עניין, נכנסים אל עמוד החדשות ואז בטור הצדדי ניגשים למטה לקטגוריה "תחומי עניין" (בפייסבוק באנגלית: Interests ) ומקליקים עליה. עכשיו מקליקים למעלה על "הוסף תחומי עניין" (באנגלית: Add Interests ) ולאחר מכן על "צור רשימה" (באנגלית: Create List ). בשורת החיפוש למעלה מקלידים את שם האדם או הדף המבוקש (מספיק להקליד מספר אותיות ראשונות ולבחור מהרשימה שנפתחת) ובוחרים אותו ואנשים נוספים שנרצה בהם. ואז מקליקים למטה על "הבא" (באנגלית: Next ). בוחרים שם לרשימה ומסיימים בהקלקה על "סיום" (באנגלית: Done ).
בהצלחה...

paragsegol

New member
מה גלוי לאדם בפרופיל לפני שהוא חבר שלי

תודה על התשובות ועוד שאלה
מה גלוי לאדם שאיננו חבר שלי לגבי פרטי האישיים
ואיך ניתן לצמצם חשיפה לתמונות שלי והחברים והפרטים האישיים
לאדם שאיננו חבר שלי וסתם גלש לפרופיל שלי

עמוד הפרופיל

מי שאיננו חבר שלך יוכל לראות בפרופיל שלך רק דברים שמוגדרים "ציבוריים", ואם הוא חבר של אחד מחבריך - הוא יוכל גם לראות דברים שמוגדרים "לחברים של חברים". לעומת זאת במה שמוגדר "לחברים בלבד" - הוא לא יוכל לצפות.

ניתן לצמצם את החשיפה של אחרים לפרופיל שלך, אם תעבור על מה שמופיע בו ותשנה את הגדרות הצפייה למצב "חברים בלבד". למעשה עליך לעבור ולשנות חמש קטגוריות (אם תרצה בכך): פוסטים, תמונות, מידע אישי, תחומי עניין ורשימות.

שים לב שתמונת הרקע (Cover Photo ) היא תמיד ציבורית ואין אפשרות לשנות את הפרטיות שלה, אבל ניתן לוותר עליה בכלל ואז יופיע רקע אפור במקום שלה.
בהצלחה...

למעלה