Miss L u c i f e r
New member
מספר שאלות
שלום
צעד ראשון-מגשש שכזה לקראת פונדקאות (כפונדקאית, לא כמיועדת)
לפני שאני "קופצת ראש" למשהו לא מוכר, אני צריכה לברר שוב עד כמה זה מתאים לי בכלל. שמתי לב שהחששות שלי הם בעיקר בדברים הטכנים, ומתמקדים בנקודות מאוד מסויימות.
בכל הנוגע לבדיקות רפואיות ראשוניות- אני יודעת מה צריך לשות, יש פגישה שבוע הבא עם רופא משפחת ורופאת נשים.
החששות העיקריים שלי:
אני טבעונית, ילדתי את הבת האישית שלי בלידת בית מהממת (עם מיילדת מוסמכת, כמובן)
עד כמה מקובל לעשות את תהליך ההכנסה לרחם על בסיס המחזור הטבעי של הגוף שלי, בלי לערב המון הורמונים חיצוניים?
עד כמה התזונה שלי תהווה בעיה להורים מיועדים? (אני מניחה שזה תוי הורים, ואז אין באמת טעם לשאל פה..ובכל זאת)
ברור לי שללדת בבית ילד/ה לא שלי, כנראה אני לא אעשה, אבל ללדת בבי"ח מפחיד אותי.
הייתי במספיק לידות (מעל 10) ביתחולימיות של חברות כדי להבין שלשם-אני לא מוכנה להיכנס.
עד כמה זה מקובל ללדת בחדר טבעי שכזה, עם כמה שפחות "רפואיות" בתהליך הלידה?
נניח שנקלטו תאומים - מה הסיכוי ללדת לידה וגינאלית?
לא רוצה ניתוח קיסרי בגלל התוויות לא מתאימות. תאומים אפשר ללדת וגינאלי, וכן גם עכוזים (יש לא מעט רופאים שתומכים בזה גם פה, בישראל)
אני מוכנה לקבל את האפשרות של לידה קייסרית אם באמת חירום לי או לעובר/ית, אבל סתם ככה? כי תאומים?
אוף.
מבולבל, ואני חייבת ללכת לעבודה בלי הגהה.
יאללה, נשלח
שלום
צעד ראשון-מגשש שכזה לקראת פונדקאות (כפונדקאית, לא כמיועדת)
לפני שאני "קופצת ראש" למשהו לא מוכר, אני צריכה לברר שוב עד כמה זה מתאים לי בכלל. שמתי לב שהחששות שלי הם בעיקר בדברים הטכנים, ומתמקדים בנקודות מאוד מסויימות.
בכל הנוגע לבדיקות רפואיות ראשוניות- אני יודעת מה צריך לשות, יש פגישה שבוע הבא עם רופא משפחת ורופאת נשים.
החששות העיקריים שלי:
אני טבעונית, ילדתי את הבת האישית שלי בלידת בית מהממת (עם מיילדת מוסמכת, כמובן)
עד כמה מקובל לעשות את תהליך ההכנסה לרחם על בסיס המחזור הטבעי של הגוף שלי, בלי לערב המון הורמונים חיצוניים?
עד כמה התזונה שלי תהווה בעיה להורים מיועדים? (אני מניחה שזה תוי הורים, ואז אין באמת טעם לשאל פה..ובכל זאת)
ברור לי שללדת בבית ילד/ה לא שלי, כנראה אני לא אעשה, אבל ללדת בבי"ח מפחיד אותי.
הייתי במספיק לידות (מעל 10) ביתחולימיות של חברות כדי להבין שלשם-אני לא מוכנה להיכנס.
עד כמה זה מקובל ללדת בחדר טבעי שכזה, עם כמה שפחות "רפואיות" בתהליך הלידה?
נניח שנקלטו תאומים - מה הסיכוי ללדת לידה וגינאלית?
לא רוצה ניתוח קיסרי בגלל התוויות לא מתאימות. תאומים אפשר ללדת וגינאלי, וכן גם עכוזים (יש לא מעט רופאים שתומכים בזה גם פה, בישראל)
אני מוכנה לקבל את האפשרות של לידה קייסרית אם באמת חירום לי או לעובר/ית, אבל סתם ככה? כי תאומים?
אוף.
מבולבל, ואני חייבת ללכת לעבודה בלי הגהה.
יאללה, נשלח