מספר שאלות

fischersimon

New member
מספר שאלות

שלום אני זקוק לעזרה מחברי הפורום בכמה נושאים * לפני יותר משבוע מוצר שלי נמכר בפומבית עם ביד אחד. אחרי מספר ימים שלא התקבל תשלום פניתי לקונה בבקשה לקבלת תשלום כדי שאוכל לשלוח את המוצר, אחרי המייל השלישי שבו שאלתי אם היא רוצה את המוצר או רוצה לבטל היא ענתה לי במילה אחת: CANCEL, כתבתי לה בחזרה שאני רוצה שהיא תשאיר לי פידבק חיובי ואז אני אבטל את המכירה( חששתי שגם אני אבטל את המכירה וגם היא תשאיר לי פידבק שלילי), ענתה לי שאין בעיה ומאז היא לא עשתה עם זה כלום. מה אני עושה עכשיו? *לפני כשבועיים מכרתי מוצר התשלום התקבל והמוצר נשלח, אתמול אני מקבל פידבק שלילי(ראשון שלי) ופניה במייל של איביי שדורש את מספר הדואר הרשום או את הכסף עכשיו. עדיין לא עברו שבועיים מאז התשלום! כתבתי לו כבר שלושה מיילים אבל אין תשובה בעניין ממנו. בתור מוכר חדש החשבון מכירה שלי מאוד רגיש לפידבקים שליליים והפידבק הזה הוריד אותי ל90%. האם יש דרך לקונה לשנות את הפידבק לחיובי, ואם הוא לא ישנה את הפידבק האם איביי יכולים לעשות עם זה משהו? תודה.

ozitex

New member
תשובות

א.ענה לכל בקשת ביטול עיסקבה בחיוב. ב.אל תתנה לעולם ביטול עיסקה או כל דבר אחר בקבלת פידבר חיובי. אתה יכול לבקש את הפידבק אחרי כן. ג.פידבק שלילי- אתה יכול לבקש מהקונה את ביטול הפידבק אבל אתה חייב ליצור איתו קשר. עשה זאת דרך בירור הטלפון שלו והתקשר אליו ישירות בטלפון. הדרכה איך לעשות את זה תוכל לקרוא בבלוג שלי (הקישור למטה) במאמר על פידבק שלילי ואיך לטפל בו.\שכח מאיביי הם לא יתערבו. בהצלחה.

fischersimon

New member
תודה על התשובה המהירה

התקשרתי אל הבחור, אמר שזאת חברה שלו שהשאירה את הפידבק והוא ידבר איתה, אני מקווה שהוא באמת ישנה את הפידבק בקשר למוצר שמכרתי לפני שבוע ועדיין לא קיבלתי עליו תשלום, אני לא מוצא את האפשרות לבטל את המכירה, אשמח לעזרה.

למעלה