מספר שאלות

pratit

New member
מספר שאלות

לקרן היקרה שלום רב שמי יעל אמיר בת יפה נולדתי ב9.8.67 ג באב תשכ"ז אישה למשה בן אילנה נולד ב12.1.71 אם ליהודה נולד ב30.3.04 שאלותיי ? האם ניתן לראות פוטנציאל לזכייה רווחים ,נוחות כלכלית בנורמולוגיה? לי כבר פעמים אמרו על ירושה או זכיה ואף יותר האם אצת רואה אצלי פוטנציאל כזה? וכן מה עם עבודה יותר רצינית בנתיים מתרגמת מאמרים מהבית אך זה לא מספיק האןם את רואה משהו יותר רציני בקרוב ?ובאיזה תחום? אודה מאד מאד על תשובותיך יעל

pratit

New member
וכן הבנתי שאני בשנה 9 מה זה אומר לגבי קריירה?

שלום יעל ,

בכדי לראות רווחה כלכלית או ירושות וזכיות אני צריכה לאבחן את כל המפה של האדם . על פניו אני רואה כספים המגיעים לחייך דרך טיפול הקשור בגוף, גופים כמו ביטוח לאומי ותביעות כאלו ואחרות ... מס הכנסה וכו' על פניו אני רואה כספים שיוצאים ,בעיות עם כספים ושינויים הקשורים למסגרות של עבודה ובית המשפיעות על המצב הכלכלי . השנה יש על הפרק שינוי עבודה ושינוי בית , ויש לשים דגש על מצב בריאותי של אחד מבני המשפחה . בברכה,קרן

pratit

New member
תודה קרן יקרה למי הכוונה לשיים דגש על מצב בר

על מצב בריאותי ?האם משפחתי המצומצמת אני בעלי וילדי ומי? והאם הכסף המגיע לחיי דרך טיפול בגוף יתכן דרך מקצוע הרפלקסולוגיה אותו למדתי ואני אוהבת? ומה זה שינויים בבית המצביעים על המצב? לפני שנתיים קנינו את ביתנו הכי הרבה אעבור להשכרה אך לא על הפרק רכישת בית חדש וגם בסהכ אנו אוהבים את ביתנו החדש .מחכה לתשובותיך המון המון תודה (וכן האם היית ממליצה במצבי על שינויי תעסוקתי מהוראה לרפלקסולוגיה? )המון המון תודה לקרן המקסימה המקצועית והטובה

למעלה